ak gelos "stoji" nad 80sk tak vkladam do toho vieru ze aj vlas bude trochu "stat" Je mi to ulne fu(c)k co za znacka, dolezita je tzv.neprasivost, co sa da ocakavat iba od tych drahsich-kvalitnejsich produktov. (temperu s gelom to ste este neskusali co? hehe...jaj tie pubertalne disco casy)
ja len vosk, momentalne taft titan look, ale lepsi je vosk od Lorealu, imho vosk je lepsi, pretoze nemam taky neprirodzeny pocit na hlave ako pri gele, pekne vonia, nevytvara lupiny a mozem svoj uces kedy kolkvek tvarovat
violator napísal:ja len vosk, momentalne taft titan look, ale lepsi je vosk od Lorealu, imho vosk je lepsi, pretoze nemam taky neprirodzeny pocit na hlave ako pri gele, pekne vonia, nevytvara lupiny a mozem svoj uces kedy kolkvek tvarovat
jj ale mrte lepi vlasy, a ked ho das moc tak su tazke a padaju...
violator napísal:ja len vosk, momentalne taft titan look, ale lepsi je vosk od Lorealu, imho vosk je lepsi, pretoze nemam taky neprirodzeny pocit na hlave ako pri gele, pekne vonia, nevytvara lupiny a mozem svoj uces kedy kolkvek tvarovat
ja s voskom ešte len začínam a zdá sa mi že sa s nim treba viac babrať ako s gelom, gel rozotriem na ruky urobim bordel na hlave a hotovo a vosk je síce silny ale dosť ho treba na hlavu džabať, nie
btw. teda neviem či ho nanašam správne na vlasy
btw 2. naozaj pekne vonia to je holý fakt
no, ja to robim tak ze si do vlasov vtieram male vrstvy, aby som to zbytocne neprehnal a vytvarujem si na hlave co len chcem...btw mne sa vlasy vobec nelepia a ked mam navoskovane vlasy mam omnoho prirodzenejsi pocit ako keby som tam mal gel a vyhoda je este v tom, ze ked mi povedzme sluchadla "znicia" uces, sluchadla dam kludne dole a prejdem si rukou cez vlasy, vytvarujem a je to ako predtym, toto s gelom nespravim kedze on je "napevno"
Hovniak napísal:btw ja by som chcel nieco so suchym efektom na to su asi tuzidla ze ?
lebo ked si dam gel tak vyzeram jako keby mi dakto ochcal hlavu
tak suchy vzhlad dosiahnes prakticky aj tym ze hned po umyti hlavy a skoro bez susenia si vlasy nagelujes, po chvili to uschne aj s gelom, len to nemas potom take pevne
Ako pozeram, tak tema je pomerne o nicom. Zaujimalo by ma skor, aky uces z toho stvorite
Ja to celkom striedam, niekedy nagelujem iba ofinu(to je take slusnejsie), potom cele a necham tak rozstrapatene a ked mam velmi dobru naladu tak je z toho "kohut", ako ste na tom vy?