Need for Speed:Pro Street

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Drag je tiez neoblubena disciplina, musim najst nejake vhodne auto na to a zrejme ho aj trosku otunit (zdvihnut vysku a tak), pretoze max. som dal 300feet inak obycajne to byva sotva 150 co je bieda (na vitazstvo aspon 800+)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

ja na drag pouzivam uz od zaciatku pontiac gto mam ho uz vytunene na max a este stale vyhravam zavody takmer o 2s. btw drag na pusti je uz o dost tazsi bo je tam nerovny povrch a uz sa mi zopar krat stalo ze som vyletel z trate a znicil auto
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

snoopy9999 napísal:ja na drag pouzivam uz od zaciatku pontiac gto mam ho uz vytunene na max a este stale vyhravam zavody takmer o 2s. btw drag na pusti je uz o dost tazsi bo je tam nerovny povrch a uz sa mi zopar krat stalo ze som vyletel z trate a znicil auto
Za kolko na tom pontiacu zvladnes 1/4milovy zavod?
pippo
Medium Professional
Medium Professional

teraz som dal asi moj osobny rekord :wink:
Prílohy
pontiac gto.jpg
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

PRO STREET VAS TUNING

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

PRO STREET VAS TUNING

Napadlo ma ze by ste tu mohli poposielat nejake screeny vasho tuningu v NFS pro Street a pripadne aj ohodnotit navzajom
davam priklad ako by asi mal screen vyzerat :) auto nic moc pretoze iba zacinam karieru takze fakt to berte len ako priklad
Prílohy
nfsProStreet001.jpg
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

zatial subaru, na medium upgradoch, som ochotny zahrat po hamachi nejaky custom race day - aby tam bol nejaky drag a grip....
Prílohy
prostreet.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mystique napísal:zatial subaru, na medium upgradoch, som ochotny zahrat po hamachi nejaky custom race day - aby tam bol nejaky drag a grip....
po hamachi asi tazko, tam lan hra tusim nieje iba po nete :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako je to s tymi autami, zavodmi a tak celkovo??? Odohral som par zavodov, presiel som dake hovadiny na domintated, takze ak som tomu dobre pochopil, mal by som mat k dispozicii dalsie turnaje alebo co. No len to akosi neviem najst a ani neviem kde si mozem zmenit auto...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

No najprv si nejake kup -> Car Lot a potom pomocou UPGRADE BLUEPRINT vytun
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nj, na to som uz prisiel, ale ako je to s tymi zavodmi??? Stale tam mam v vidim len Nevadu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Normalne sipkami na mape sa hybes po zavodoch
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ake auta pouzivate na ake druhy zavodov? ja mam na grip nissan silvia je celkom dobry ale v pomalych ostrych zakrutach pri nizkych otackach je strasne pomaly(mozno treba doladit), na drag mam RSX zatial celkom zvlada ale ma to predny pohon takze to budem musiet vymenit...asi za nejaky muscle, no a na drift mam GTO co som mal ako odmenu...vobec neviem ake auto si mam kupit na tu speed challenge ci ako to je..ake auta mate vy?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Mazda RX-8 na drift, teraz testujem Lancer Evo (ten novsi typ), max tuning zatial 751 koni, na to ze je to AWD tak je celkom nekludny, ale pod plynom v zakrute drzi jak svina. Na drag mam vyhrateho Vipera @ 793koni a uz to nestiha :-/ Na Speed mam M3 E46 a nic moc teda, vacsinou tie speed challenge robim tak na 10 totaled :-D Na drift takisto GTOcko a po tuningu sa uz chova dobre, predtym to lietalo jak handra na palici.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Nj, na to som uz prisiel, ale ako je to s tymi zavodmi??? Stale tam mam v vidim len Nevadu.
tie zavody sa ti odomkynaju od toho hlavneho postupne dohora a dodola, ak vyhras vacsinu z nich (odporucam vsetky, prachy navyse) odomkne sa ti dalsia seria zavodov doprava :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

c.a.r.n.e. napísal:ake auta pouzivate na ake druhy zavodov? ja mam na grip nissan silvia je celkom dobry ale v pomalych ostrych zakrutach pri nizkych otackach je strasne pomaly(mozno treba doladit), na drag mam RSX zatial celkom zvlada ale ma to predny pohon takze to budem musiet vymenit...asi za nejaky muscle, no a na drift mam GTO co som mal ako odmenu...vobec neviem ake auto si mam kupit na tu speed challenge ci ako to je..ake auta mate vy?
ten nissan vymen to asi vsetky t 1 auta tak idu, ja som mal eclipse naplno vytunene, a tiez v ostrych zakrutach som musel az zastavit. teraz mam GT2 naplno vytunene a letim s nim jak dabel :lol:
/EDIT: ospravedlnujem sa za double post, som si to neuvedomil :( :?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

mam taky problem vcera som si nainstaloval hral som chvilu vypol som...no ale ked chcem dnes pustit tak mi naskoci cmd okno...a zacne blikat obraz vidim plochu a zvysuje a znizuje sa mi svetlost...reistal som aztial neskusal....neviete poradit?

edit: ked som skusal davat repair tak to zmrlo a musl som ho vypnut cez spravcu
edit2: to iste aj ked som chcel odinstalovat
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Som si vyskusal vytunit 911 GT2 a dostal som z toho 1015koni ale na drag totalne nepouzitelne, pretoze clovek ani nestiha radit rychlosti, proste monstrum. Inak som si spraivl osobak v drifte, 5100b aj nejake drobne, kolko mate rekord vy?
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ake auto by ste mi poradili na drag? mam pristupne iba t2 auta...na grip si kupim asi nejaku stvorkolku...

v drifte som mal max okolo 4000 bodov neviem presne
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Som si vyskusal vytunit 911 GT2 a dostal som z toho 1015koni ale na drag totalne nepouzitelne, pretoze clovek ani nestiha radit rychlosti, proste monstrum. Inak som si spraivl osobak v drifte, 5100b aj nejake drobne, kolko mate rekord vy?
zmen si to na grip, ja tam s tym autom totalne dominujem, nic lepsie tam na grip asi nieje. ale mne to da max tych 880+k ale na drag su tam asi ine suciastky co
pippo
Medium Professional
Medium Professional

moj rekord v drifte :)
Prílohy
drift.jpg
Napísať odpoveď