Need for Speed:Pro Street
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Za kolko na tom pontiacu zvladnes 1/4milovy zavod?snoopy9999 napísal:ja na drag pouzivam uz od zaciatku pontiac gto mam ho uz vytunene na max a este stale vyhravam zavody takmer o 2s. btw drag na pusti je uz o dost tazsi bo je tam nerovny povrch a uz sa mi zopar krat stalo ze som vyletel z trate a znicil auto
-
Dante3000rpm
Medium Star
PRO STREET VAS TUNING
PRO STREET VAS TUNING
Napadlo ma ze by ste tu mohli poposielat nejake screeny vasho tuningu v NFS pro Street a pripadne aj ohodnotit navzajom
davam priklad ako by asi mal screen vyzerat
auto nic moc pretoze iba zacinam karieru takze fakt to berte len ako priklad
Napadlo ma ze by ste tu mohli poposielat nejake screeny vasho tuningu v NFS pro Street a pripadne aj ohodnotit navzajom
davam priklad ako by asi mal screen vyzerat
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ake auta pouzivate na ake druhy zavodov? ja mam na grip nissan silvia je celkom dobry ale v pomalych ostrych zakrutach pri nizkych otackach je strasne pomaly(mozno treba doladit), na drag mam RSX zatial celkom zvlada ale ma to predny pohon takze to budem musiet vymenit...asi za nejaky muscle, no a na drift mam GTO co som mal ako odmenu...vobec neviem ake auto si mam kupit na tu speed challenge ci ako to je..ake auta mate vy?
-
t0m4s3
Admin
Mazda RX-8 na drift, teraz testujem Lancer Evo (ten novsi typ), max tuning zatial 751 koni, na to ze je to AWD tak je celkom nekludny, ale pod plynom v zakrute drzi jak svina. Na drag mam vyhrateho Vipera @ 793koni a uz to nestiha :-/ Na Speed mam M3 E46 a nic moc teda, vacsinou tie speed challenge robim tak na 10 totaled
Na drift takisto GTOcko a po tuningu sa uz chova dobre, predtym to lietalo jak handra na palici.
-
Hotwire
Addict
ten nissan vymen to asi vsetky t 1 auta tak idu, ja som mal eclipse naplno vytunene, a tiez v ostrych zakrutach som musel az zastavit. teraz mam GT2 naplno vytunene a letim s nim jak dabelc.a.r.n.e. napísal:ake auta pouzivate na ake druhy zavodov? ja mam na grip nissan silvia je celkom dobry ale v pomalych ostrych zakrutach pri nizkych otackach je strasne pomaly(mozno treba doladit), na drag mam RSX zatial celkom zvlada ale ma to predny pohon takze to budem musiet vymenit...asi za nejaky muscle, no a na drift mam GTO co som mal ako odmenu...vobec neviem ake auto si mam kupit na tu speed challenge ci ako to je..ake auta mate vy?
/EDIT: ospravedlnujem sa za double post, som si to neuvedomil
-
Mrk
Professional
mam taky problem vcera som si nainstaloval hral som chvilu vypol som...no ale ked chcem dnes pustit tak mi naskoci cmd okno...a zacne blikat obraz vidim plochu a zvysuje a znizuje sa mi svetlost...reistal som aztial neskusal....neviete poradit?
edit: ked som skusal davat repair tak to zmrlo a musl som ho vypnut cez spravcu
edit2: to iste aj ked som chcel odinstalovat
edit: ked som skusal davat repair tak to zmrlo a musl som ho vypnut cez spravcu
edit2: to iste aj ked som chcel odinstalovat
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Hotwire
Addict
zmen si to na grip, ja tam s tym autom totalne dominujem, nic lepsie tam na grip asi nieje. ale mne to da max tych 880+k ale na drag su tam asi ine suciastky cot0m4s3 napísal:Som si vyskusal vytunit 911 GT2 a dostal som z toho 1015koni ale na drag totalne nepouzitelne, pretoze clovek ani nestiha radit rychlosti, proste monstrum. Inak som si spraivl osobak v drifte, 5100b aj nejake drobne, kolko mate rekord vy?