rochedo napísal:OMG ked to robis podla mojho navodu tak ti to nevytvori live ucet a nemoze pytat ziaden cd key.
OK spytam sa: pomohol niekomu moj navod ? lebo ak nie, tak to zmazem a nema to zmysel ale ak to idem inym tak problem bude u teba
Jestě to prosím nemaž, čekám na nový PC a až pak to nainstaluju (do 10. prosince to bude) no a pak ti řeknu, i když to je času dost, to už ti to řekne i někdo jiný
neviete, kde su ulozeny SAVE, alebo profily? pretoze tu hru som si daval teraz na druhy pc a neviem kde mam ulozene SAVE-s... vobec to nemozem nikde najst...
masino napísal:neviete, kde su ulozeny SAVE, alebo profily? pretoze tu hru som si daval teraz na druhy pc a neviem kde mam ulozene SAVE-s... vobec to nemozem nikde najst...
masino napísal:prave som to presiel a mozem povedat ze to je asi moja najoblubenejsia hra..aj po dohrani odporucam zahrat
asi ete raz si ju dam odzaciatku
presne to iste mozem povedat aj ja..... dnes rano som to dohral a bola to PECKA asi si to zopakujem cez vianocne prazdniny.... tu je este tv spot ktory uz asi vela ludi videlo a je tam uzasna hudba
p4ra napísal:Ide ma drbnut, neviem zabit RAAMa. Nejaky tipy? Uz som to skusil asi 30x.
to je ten posledny? ak hej, tak potom ho zabi takto :
strilat do neho musis len vtedy ked nema okolo seba tie vrany alebo co to je...prebehuj z jedne strany vagona na druhu a v tom je cely hacik
Dost dobra hra ... obladanie je velmi pekne intuitivne .... pači sa mi ... na motorovu pílu nema nič
Boomer - nema chybu heh
Mate niekto nejake haluzne situacie ???
Ja hej ...
Našiel som ten luk čo striela vybuchujuce šípi do jedneho typka som to streli ten vtedy preskakovl múr a skočil ku dalsim 4 kamošom ktory tam campili ... odpalil ich jednou ranou heh .....som nemohol
Taktiez je pekny krvak vbehnut do davu nepriatelov s brokovnicou a divoko strielat
A uz sa podarilo AI aby ma par krat zabila tiez motorovou pilou ...som nadaval....
Ako tak toto nie toto fakt nie už som bol na konci zabyt toho big bossa na vlaku nevedel som to prejst tak som vypol hru na dalsi den som to pustil ... ze to skusim znova a hra mi vypisala no checpoint saved ....
Niečo v hre mi vymazalo s profilu vsetky savy a mozem to hrat odznova ....
To už radsej Co-op inač ma to bavit nebude .......
Chlapi zbavili jste se nějak toho okna co vyskočí (chyba s tím Live účtem) po chvilce?? I v Kane&Lynch to dělá, prostě nějaká podělávka ohledně toho Microsoft účtu
Jak to děláte vy? Jak naskočí, tak Alt+Tab a jedete dál? Nejde to ěnjak odstranit?
kapu napísal:Chlapi zbavili jste se nějak toho okna co vyskočí (chyba s tím Live účtem) po chvilce?? I v Kane&Lynch to dělá, prostě nějaká podělávka ohledně toho Microsoft účtu
Jak to děláte vy? Jak naskočí, tak Alt+Tab a jedete dál? Nejde to ěnjak odstranit?
jj presne aj kane and lynch to dela no ale ajtak Alt+tab a hras dalej
a btw. neviete ako vytiahnem tu motorovu pilu??? ci to dostanem dalej v hre lebo som este len na zaciatku pls
ta motorova ide od zaciatku ako utok z blizka asi F....
mne na Viste islo vsetko v poho ten profil co som si spravil GOW sa mi pripajalo aj na kane and lynch a aj na juiced 2 a islo ale teraz mam Xp tak neviem ako to bude fachat....vam co to neslo tka mate ak OS???