jj to potom das kazdehoMrk napísal:ja si s lockom davam warra nech mam hocjake talenty .-) s affli proste dotky a beham si ..
mna to nenormalne vytaca ked to niekto robi,L2p
no tak mas slabu povahu, ja si to nahram MOZNO najblizsie po maturachMrk napísal:tak ja som nehral asi mesiac...ale zacal som zase hrat ked sme lozli dotu na bnete no a ked sa dohralo tak setci kamosi co sme volali cez skype povedali ideme na wowa...no nemal by som co hrat a na nudu pekny liek....tak som zbehol po kreditku a cvakol si dalsi mesiac
no ja som prestal hrat kvoli tomu ze ma to niak prestavalo bavit furt ten stereotyp ale jak setci isli hrat tak som neodolal a isiel aj jatomek00 napísal:no tak mas slabu povahu, ja si to nahram MOZNO najblizsie po maturachtreba sa aj troska vraj ucit ak chces mat jednotky, neviem co je na tom pravdy
![]()
tam kde mas char list, inventar, guest book atd tak je tam taky CERVENY OTAZNIK "?" mno a potom si len vyberies typ reportu a pises svoju prosbu adminom, neskor ti admin whispne ze ci mas chvilu cas a budete spolu pisat, celkom zabavaLord PROXI napísal:mam taku otazku.
Ked jeden hrac nejdem ho menovat na ofiku evidentne porusuje pravidla minimalne 4mes. co som tam, a GM mu na to neprislo da sa to dako nahlasit GM ?
ten chlap uz par ludom pije krv, a proste co roby je v rozpore z pravidlamy, ktore aj tak nik necital![]()
najlepsie daky mail alebo nieco take neviete poradit ?
thx vopred
/// blizsie sa rozpisovat nejdem, a ani nechcem...
jezis maria dalsie deckoChiller napísal:najlepsi je bezkonkurencne frost mage !!