^1= červenácompleX napísal:hlavne preto ju chcembtw neviete ako sa da pisat farebnym pismon v chate ??
^2= zelená
^3= žltá
^4= modrá
^5= svetlo modrá
^6= fialová
^7= biela
^9 = šedá
takze ak chces do chatu napisat zelenym ahoj tak napises ^2Ahoj
Extreme conditioning.....(Sprint longer)compleX napísal:diky za odpovede, mam este otazku ohladom perky BOMB SQUAD stale som jej neprisiel na chut, co a ako sluzi, neviete niekto ?? a este aj Evase drop (to ucho)
To co si sem dal neuznavamcompleX napísal: mam tu navod ako spravit 55lvl za par minut a to bez toho aby ste hrali
A chces povedat ze nie su? No maju vacsiu presnost, poskodenie atd. ale zasa zavisi komu aka zbran vyhovuje samozrejme ze niekomu sa najlepsie striela so zbranou ktoru ma uz od zaciatku hry - to je u kazdeho individualne!gwixt napísal:to tvoje "lepsie zbrane lepsim hracov" by platilo v pripade ze zbrane za vyssie lvl su fakt lepsie
ja som len chcel pomoct tym ktory na hranie nemaju vela casu a chcu si zahrat za vsetko co moze byt dosptupne a takym ktory po reinstalle CoD4 maju rank 1 ale tak da sa to aj zneuzit je to len na vlastne rizikoromerot napísal:To co si sem dal neuznavamje to vlastne nieco ako CHEAT ! zbytocne sa odomknu vsetky zbrane nejakej LAME (krasny avatar vsak
). Lepsie zbrane patria lepsim hracom - a hrac musi dokazat svojimi schopnostami ze si tie zbrane zasluzi !
EDIT: ale aspon si pomohol v tom ze po vymaz. hry a znova INSTAL. staci zalohovat subor mpdata - a rank je zachraneny !
novsie a t osi taky nepozorny ??Fero270 napísal:V call of duty 4 sa dej odohrava v 2.svetovej vojne ci to je dake novsie?
keby si stale neveril tak tu mas:Fero270 napísal:V call of duty 4 sa dej odohrava v 2.svetovej vojne ci to je dake novsie?