Váš názor na školskú prax?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Sheep napísal:no hej lenze ty pracujes a skola za teba dostava peniaze, tak to je trosku sila, aspon viem ze tak je na SOUckach ktorych ziaci robia na praxi u sukromnikov :wink:
hm sak o to ide..ja z toho nemam ziadny zisk..a my sme mali zaplatit 1000sk skole...ktore nam dal ten u koho sme boli zamestnany..a to ze ci uz mne da ten dotycni nejake peniaze to je uz na nom..a kde mam ja peniaze za svoje odrobene? :shock: tak to uz NEVIEM !!!! nic som nedostall....toto by mali riesit na Lamparni :lol:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

miki24686 napísal:kuwa, co sa stazujete? ja som peniaze dostaval len za letne povinne praxe, za praxe pocas roka som nedostal ani korunu, ved za ten cas by ste sedeli v skole a nenaucili by ste sa absolutne nic.. uz mojmo rocniku rozpravali na prevadzkach, ze sme posledni co sa snazia-ostatni sa len od-ebat na marodky a podobne pitchoviny, riadne leniva generacia nam to teda rastie :x
Presne suhlasim ...K+
Lebo uz ked potom ukončis školu nedavas prazdny životopis ale už napišeš kde a kolko si robil .... ta prax tie skusenosti to je to čo zavazia do buducnosti ver mi v skole som sa iba o IT slabu teoriu učil ale ze som praxoval v IT firmach tak som sa toho brutalne vela naučil ... a potom ma zobrali bezproblemov aj zo strednou školou na poziciu LAN Administrator lebo som ukazal ze už mam 2ročnu prax v podobnych firmach ....
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

yoplin napísal:si predstav ze sa ti to stane v zamestnani. myslis ze ti da zamestnavatel 4-vorku?
myslis ze v zamestani to budes robit tupym 20 ročním náradim ktore je zrelé na vyhodenie ?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no akoze my v skole mame taku zebracku prax ze ehm.. sps dopravna kvacalova no mame taku prax ze odbor sa vola obrabanie kovov a robime tam s trapnimi dverami ich tam lepime korkom a ostatne pi*ov*** coz sa absolutne nehodi na dopravnu skolu..
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja na ZSSP som mal prax minulý týždeň..na papieri stálo niečo v tom zmysle že študent tam je bez nároku na domenu :?
inač jednodňovú prax mám každý druhý týždeň a týždňovku dvakrát doroka....inač fajn.lepšie ako trčať v škole...
na tej praxi som prenášal papiere z archívu...akože elektrotechnika :D
dojdem do školy a profesorka že:No tak už ste zaučený :lol: :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja som mal prax celkom dobru pocas strednej skoly. v prvom rocniku som brigadoval za peniaze (hoci male, ale aspon enjake) a to som mal aj ako prax. v druhom som praxoval v SPP. nemal som z toho absolutne ziadne peniaze. veduci mi ziadnu pracu nedaval. dal mi komp s pripojenim na net a bol som spokojny. nemal som vtedy net doma a tak som s rychlostou cca 25Mb/s tahal vsetko, co som potreboval alebo aj nepotreboval :D a v tretom rocniku som praxoval asi tak, ze veduci nemal na mna cas a tak som sedel doma a robil webstranku na zakazku. a asi dvakrat som siel "praxovat" :) takze som som skusil aj prax bez zarobku aj so zarobkom aj s ulievanim :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No nás na našej škole za prax platia a nie veru málo :)
Ak prídeš na 8dní praxe..tak máš v čistom 3800sk..ale keďže ešte nám aj zo školy dávajú peniaze tak tam je to 1000sk..čiže ak nevymeškáš za mesiac ani deň tak máš 5000sk :) čo je na Strednú školu celkom slušné :) Síce musíme na praxi byť už o 6:00 ráno ale za tie prachy sa to oplatí..Súkromná škola je súkromná no :)
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

podla mna je cela prax len o zdierani cest vynimkach co platia ale inak je to len otrokarstvo.
studenti su v plnom zmysle slova otroci a pak chcu este skoly aby sme platily ZRPS a ine k....ny to je fakt na kkt :evil:
Napísať odpoveď