hm sak o to ide..ja z toho nemam ziadny zisk..a my sme mali zaplatit 1000sk skole...ktore nam dal ten u koho sme boli zamestnany..a to ze ci uz mne da ten dotycni nejake peniaze to je uz na nom..a kde mam ja peniaze za svoje odrobene?Sheep napísal:no hej lenze ty pracujes a skola za teba dostava peniaze, tak to je trosku sila, aspon viem ze tak je na SOUckach ktorych ziaci robia na praxi u sukromnikov
Váš názor na školskú prax?
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presne suhlasim ...K+miki24686 napísal:kuwa, co sa stazujete? ja som peniaze dostaval len za letne povinne praxe, za praxe pocas roka som nedostal ani korunu, ved za ten cas by ste sedeli v skole a nenaucili by ste sa absolutne nic.. uz mojmo rocniku rozpravali na prevadzkach, ze sme posledni co sa snazia-ostatni sa len od-ebat na marodky a podobne pitchoviny, riadne leniva generacia nam to teda rastie
Lebo uz ked potom ukončis školu nedavas prazdny životopis ale už napišeš kde a kolko si robil .... ta prax tie skusenosti to je to čo zavazia do buducnosti ver mi v skole som sa iba o IT slabu teoriu učil ale ze som praxoval v IT firmach tak som sa toho brutalne vela naučil ... a potom ma zobrali bezproblemov aj zo strednou školou na poziciu LAN Administrator lebo som ukazal ze už mam 2ročnu prax v podobnych firmach ....
ja na ZSSP som mal prax minulý týždeň..na papieri stálo niečo v tom zmysle že študent tam je bez nároku na domenu
inač jednodňovú prax mám každý druhý týždeň a týždňovku dvakrát doroka....inač fajn.lepšie ako trčať v škole...
na tej praxi som prenášal papiere z archívu...akože elektrotechnika
dojdem do školy a profesorka že:No tak už ste zaučený

inač jednodňovú prax mám každý druhý týždeň a týždňovku dvakrát doroka....inač fajn.lepšie ako trčať v škole...
na tej praxi som prenášal papiere z archívu...akože elektrotechnika
dojdem do školy a profesorka že:No tak už ste zaučený
ja som mal prax celkom dobru pocas strednej skoly. v prvom rocniku som brigadoval za peniaze (hoci male, ale aspon enjake) a to som mal aj ako prax. v druhom som praxoval v SPP. nemal som z toho absolutne ziadne peniaze. veduci mi ziadnu pracu nedaval. dal mi komp s pripojenim na net a bol som spokojny. nemal som vtedy net doma a tak som s rychlostou cca 25Mb/s tahal vsetko, co som potreboval alebo aj nepotreboval
a v tretom rocniku som praxoval asi tak, ze veduci nemal na mna cas a tak som sedel doma a robil webstranku na zakazku. a asi dvakrat som siel "praxovat"
takze som som skusil aj prax bez zarobku aj so zarobkom aj s ulievanim 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No nás na našej škole za prax platia a nie veru málo
Ak prídeš na 8dní praxe..tak máš v čistom 3800sk..ale keďže ešte nám aj zo školy dávajú peniaze tak tam je to 1000sk..čiže ak nevymeškáš za mesiac ani deň tak máš 5000sk
čo je na Strednú školu celkom slušné
Síce musíme na praxi byť už o 6:00 ráno ale za tie prachy sa to oplatí..Súkromná škola je súkromná no 
Ak prídeš na 8dní praxe..tak máš v čistom 3800sk..ale keďže ešte nám aj zo školy dávajú peniaze tak tam je to 1000sk..čiže ak nevymeškáš za mesiac ani deň tak máš 5000sk