Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

aruN napísal:to mas odkial? :)
Ak chces s priestom robit dmg tak jednoznace Shadow spec,inac no way
Pisal som dobry nie the best :D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa RainbowSix »

chalani kde stiahnem mob map ale instal
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

RainbowSix napísal:chalani kde stiahnem mob map ale instal
je to tu X krat http://wow.curse.com/downloads/addons/
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

ale tam je len na kopirovanie ale to mi nejde na 2.3.0 mi to vipisuje chibu
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

RainbowSix napísal:ale tam je len na kopirovanie ale to mi nejde na 2.3.0 mi to vipisuje chibu
trochu OT ja tiez nedodrziavam gramaticke upravy ale tu chibu si si mohol odpustit
//ak ti to nefunguje tak ako ma tak potom hladaj dalej a pouzi google
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

H@wk napísal:Holy Priest je podla mna best :D ... super healer a dobry dmg dealer a zo shieldom aj vela vydrzi
:lol: Dobrý vtip....
Ale teraz vážne toto nemôžeš myslieť vážne :D

Damage dealer? Aký to damage dealer? Ten kým vycastuje Holy Fire 3.5sek v prípade talentu 3sek...to je brutus dlho...Shadow Prist či lock ti dá zatial ale 3 také ataky

Čo sa týka shieldu je dosť slabý...príde nejaký Rogue bum-bum-bum a konec shield is down...v talentoch si ho môžeš zlepšiť o 15% ale aj tak je to dosť málo podla mna...:-/

Healer je primárny, ale veľa ľudí nadáva, že neni a že Paladinovia ich hravo prehealuju.neviem čo je natom pravdy, ja som nemal problém s tým, žeby ma do dungeonu nezobrali...

Veľmi dobrý talent je v Disciple tree ten najnovší Focused Will, ale to sa musíte špecializovať na disciple....
Lightwell ako tak celkom v poriadku veľa ľudí tiež hovorí že je to nanič a že by trebala nejak zmeniť...jej funkcia abo čo...

A jednoznačne by sa mala znížiť mana na Holy Nova ak ju máte v talente...ako nič moc to neubere ani neponičí a 800-900mana kaput na jeden šup. Veľmi pomáha na duhej strane pred invisible roguom...

Čo vám povím..najlepší class asi Lock..ťažko povedať závisí tiež od skillu...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

prosimvas nemate tento stil na wowko
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ked zacnem hrat na oficialnom serveri s uctom bez BC, vytvorim si postavu, budem hrat, tak sa da neskor ta postava upgradnut na BC? to znamena, ze budem moct potom ist do pridanych lokacii napriklad
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

kosh ano :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

RainbowSix napísal:prosimvas nemate tento stil na wowko
citas ty niekedy komentare? To the Mod´s: DiscordArt, DiscordUnitFrames, DicordFrameModifyer,DiscordActionBars, NecrosisLCD, MagicModell(for the 3d-modell preview)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

poznam jeden tip ako dobre zarobit avsak je to pomale (farmenia primal air a fire), nemate nejake tipy ako rychlo nahrabat g ? :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

prácou, ako inak? ja mám napríklad mining a blacksmithing, na začiatku pekne nadolujem 20 copper, vysmeltujem Copper Bary s toho a predám za 1,5 zlatky - ak ich nadolujem povedzme 100, tak mám cca 7,5 zlatky, a za rudy ako mithril alebo truesilver - to sa dá zarobiť pekný majetok
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

compleX napísal:poznam jeden tip ako dobre zarobit avsak je to pomale (farmenia primal air a fire), nemate nejake tipy ako rychlo nahrabat g ? :)
ja berem vsetko z mobov a predavam to, silvery sa na zaciatok daju takto zarabat, taktiez ak mas nieake profesie tak vyrob nieco a predavaj, napriklad ja mam mining, narzbieram si Ory, urobim Bary a predavam, staci si najst niekoho kto ti to bude odkupovat, ja mam napriklad jedneho co mi odkupuja 20xWool cloth za 1g
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

lol, ze najst jedneho - to je blbost, bary, a clothy predas v aukcii, napriklad wool clothy davat 20kusov za 1 g je blbost, v aukcii by to bolo aj po 1,5 g

ja som od takych lam, co nevedeli co je to aukcia nakupoval lacno linen clothy a potom som to predaval v aukcii 20ks za 1g
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

compleX napísal:poznam jeden tip ako dobre zarobit avsak je to pomale (farmenia primal air a fire), nemate nejake tipy ako rychlo nahrabat g ? :)
predavam trash a farmim Adamantite Ore,ked som setril na 300 riding tak som mal 5000g behom 2 tyzdnov a to fakt nekecam,daily questy.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Kosh napísal:lol, ze najst jedneho - to je blbost, bary, a clothy predas v aukcii, napriklad wool clothy davat 20kusov za 1 g je blbost, v aukcii by to bolo aj po 1,5 g

ja som od takych lam, co nevedeli co je to aukcia nakupoval lacno linen clothy a potom som to predaval v aukcii 20ks za 1g
lol vies co je dobre na jednom odbercovi? ze nerobi take kktiny ako ty ze to dava potom do aukcie a tych 20 Wool clothov ja nemam problem ziskat, ja niekde idem farmit, nafarmim ich 100 a mam 5g, ja do aukcie vobec nedavam veci pretoze podla mna je to pi*ov***, radsej si na chate najdem odbercu ktory mi mesiac odkupuje veci a takto mam vynikajuci obchod a mam zarucene ze to neda do aukcie a nezacne si na tom privyrabat
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

lol, a co ze to da do aukcie??? co je natom? no, nechcem urazat, ale ked mozes 100 wool clothov dat do aukcie a zarobit na tom povedzme 8 zlatiek, a ty to niekomu das za 5 a este sa tym chvalis, tak s tebou nie je nieco v poriadku.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Kosh napísal:lol, a co ze to da do aukcie??? co je natom? no, nechcem urazat, ale ked mozes 100 wool clothov dat do aukcie a zarobit na tom povedzme 8 zlatiek, a ty to niekomu das za 5 a este sa tym chvalis, tak s tebou nie je nieco v poriadku.
asi s tebou nie je nieco v poriadku lebo nechapes ten princip :x 3 goldy hore dole, no a? ale mam zaruku ze on si na tom nezarobi ze on je kupca a ja predajca a taktiez nie som ziadny vydierac ze teraz potrebujem 100 wool clothov predavat za 30 goldov, patrim medzi tych hracov ktory ponukaju ludove ceny a nie ziadne take ze 20 linenov za 1g :roll: nenavidim takychto ludi pretoze to by som si ani nafetovany nekupil, snazim sa davat co najprimeranejsie ceny, arcanite bary predavam za 20g jeden, mozes si o mne mysliet co chces ale predstav si ze viac toho predam ked davam mensie ceny ako ked dam vysoke a kupi mi to jeden, na taketo veci su urcite systemy ktore si treba vytvorit, ja mam tento

EDIT: zabudol som dodat ze tie arcaneite bary mi nekupuje jeden clovek
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

primaly...na airoch trhnem aj 800-100g denne ak chcem..ale na to som lenivy...daily Q na tom sa da taktiez kilo denne..ako lock ak nefarmi vela hracov a mam affli talenty si davam v poho 4+ mobov naraz...da sa nahrvit jeden priamal za cca 10-15 min =20g+ tych 40 denne mas dajme tomu na cca 450min = 7,5 hod...no hovorim ak sa chce tak sa da :-) ale ani rudy sa nepredavaju zle fel irony 20 barov sa da spravit behom jednoho kolecka okolo hellfiru....btw tip mmo-champion.com a nalavo farming (tusim) dal by som aj presny link ale prave ten web nejde
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

aki je podla vas priest ? a ked chem ist za ali tak koho si mam dat human alebo tpaslik ?
Napísať odpoveď