evee napísal:nie nic som nepocul ale myslim ze ked bude mat toto dvd velky uspech a poriadne zarobia tak myslim ze by sa aj do 6 serie pustili..KDO JE SO MNOU ABY TO TAK BOLO?
no..situacia je takato: filmy budu celkovo 4 a z kazdeho zostrihaju 4 diely (ak si vsimnes tak vo filme su nejake 4 hlavne dejove linie) co dava celkovo 16 epizod a tychto 16 dielov sa bude uvadzat potom v TV ako 6. seria...teda aspon podla mojich informacii by to tak malo byt...
ale nebol by som proti keby dostali rozum a potom zacali robit 7. seriu
vlastne oficialne 5. seria oficialne nikdy neskoncila, jednoducho ju prestali vysielat kvoli stavke scenaristov (podobnej ako teraz)...to aj vysvetluje preco niektore zdroje uvadzaju, ze ma len 4. serie...
Robbie42 napísal:Okrem "kiss my shiny metal ass" tam hádam bolo všetko čo k Futurame patri. Podla mojho nazoru ovela lepsie ako Simpsons Movie.
Nejake info o dalsich castiach
presne! bola tam totálne všetko, okrem "Kiss my metal ass"...ale zato tam bolo "Quick, everybody, out of universe!" a "Well, we're boned" som proste nemohol. jo a kamoš čo to sťahoval splietal čosi o tom, že bude viac takýchto filmov ktoré potom rozstrihajú do ďalších sérií...
Sepiroth napísal:presne! bola tam totálne všetko, okrem "Kiss my metal ass"...ale zato tam bolo "Quick, everybody, out of universe!" a "Well, we're boned" som proste nemohol. jo a kamoš čo to sťahoval splietal čosi o tom, že bude viac takýchto filmov ktoré potom rozstrihajú do ďalších sérií...
snad "Bite my shiny metal ass!" ano to tam chybalo, inak tam bola cela kopa veci zo serialu (aj moja oblubena HypnoToad )
kamoš čo to sťahoval splietal čosi o tom, že bude viac takýchto filmov ktoré potom rozstrihajú do ďalších sérií...
Budu este 3 filmy na DVD, ktore rozstrihaju do normalnych 22 minutovych dielov a odvysielaju sa na Comedy Central ako piata seria...
Ak su budu DVDcka dobre predavat, budu dalsie regulerne serie.
Inac ja som hlavne nemohol pri tej vesmirnej bitke ako hra Farnsworth a Hattie bingo "Cheatin' son of a..."
vcera som to pozrel a musim povedat ze to bolo dost dobre. bolo tam niekolko nudnych pasazi a nemalo to taku stavu ako serial ale aj tak niektore hlasky stali za to. skoda ze bender az tak vela nechlastal, ale pocut opat ten hlas, stalo za to. myslim ze ked si to pozriete s kamaratmi tak sa nasmejete az az.moje hodnotenie 7/10
hmmm, to je tiež pravda, je celkom iné pozerať čokoľvek tohto typu sám a skamarátmi. neviem prečo, ale doma sa proste nesmejem nahlas, ale s kamarátmi vždy výbuchy smiechu. asi atmosféra alebo neviem čo.
Sepiroth napísal:hmmm, to je tiež pravda, je celkom iné pozerať čokoľvek tohto typu sám a skamarátmi. neviem prečo, ale doma sa proste nesmejem nahlas, ale s kamarátmi vždy výbuchy smiechu. asi atmosféra alebo neviem čo.
to preto lebo smiech je nakazlivy tak isto ako zivanie
a aby som nebol OT: zo zaciatku (okrem uvodnych par minut) mi to prislo take cudne (same "nahotinky" ), potom sa mi to znova zacalo pacit. skoda ze ma hned napadlo (POZOR SPOJLER ci ako to volate), ze Lars je F
genialny film, simpsonovci sa u mna nechytaju (z nejakeho dovodu ich neznasam, asi ze sa spajaju s amerikou, )
skoda absencie hlasky "kiss my shiny metal ass", futurama nie je futurama bez toho, .... ale koncova hlaska genialna,