Futurama Bender's Big Score (2007)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tak som to zkureny vcera pozeral (vobec som to nevnimal) a dnes znova a bola to pecka... taky scenar ... :lol:
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: RE:

Príspevok od používateľa konyk87 »

evee napísal:nie nic som nepocul ale myslim ze ked bude mat toto dvd velky uspech a poriadne zarobia tak myslim ze by sa aj do 6 serie pustili..KDO JE SO MNOU ABY TO TAK BOLO? :lol:
no..situacia je takato: filmy budu celkovo 4 a z kazdeho zostrihaju 4 diely (ak si vsimnes tak vo filme su nejake 4 hlavne dejove linie) co dava celkovo 16 epizod a tychto 16 dielov sa bude uvadzat potom v TV ako 6. seria...teda aspon podla mojich informacii by to tak malo byt...

ale nebol by som proti keby dostali rozum a potom zacali robit 7. seriu :wink:

vlastne oficialne 5. seria oficialne nikdy neskoncila, jednoducho ju prestali vysielat kvoli stavke scenaristov (podobnej ako teraz)...to aj vysvetluje preco niektore zdroje uvadzaju, ze ma len 4. serie...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

tak, zaciatok nebol taky dobry, stred v pohode, koniec sa ma pacil :) 8/10
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Robbie42 napísal:Okrem "kiss my shiny metal ass" tam hádam bolo všetko čo k Futurame patri. Podla mojho nazoru ovela lepsie ako Simpsons Movie.
Nejake info o dalsich castiach :?:
presne! bola tam totálne všetko, okrem "Kiss my metal ass"...ale zato tam bolo "Quick, everybody, out of universe!" :lol: a "Well, we're boned" :lol: som proste nemohol. jo a kamoš čo to sťahoval splietal čosi o tom, že bude viac takýchto filmov ktoré potom rozstrihajú do ďalších sérií...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Sepiroth napísal:presne! bola tam totálne všetko, okrem "Kiss my metal ass"...ale zato tam bolo "Quick, everybody, out of universe!" :lol: a "Well, we're boned" :lol: som proste nemohol. jo a kamoš čo to sťahoval splietal čosi o tom, že bude viac takýchto filmov ktoré potom rozstrihajú do ďalších sérií...
snad "Bite my shiny metal ass!" :!: ano to tam chybalo, inak tam bola cela kopa veci zo serialu (aj moja oblubena HypnoToad :) )
BJay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa BJay »

kamoš čo to sťahoval splietal čosi o tom, že bude viac takýchto filmov ktoré potom rozstrihajú do ďalších sérií...
Budu este 3 filmy na DVD, ktore rozstrihaju do normalnych 22 minutovych dielov a odvysielaju sa na Comedy Central ako piata seria...
Ak su budu DVDcka dobre predavat, budu dalsie regulerne serie.
Inac ja som hlavne nemohol pri tej vesmirnej bitke ako hra Farnsworth a Hattie bingo "Cheatin' son of a..." :lol:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

teraz som to dopozeral... a tazko mi to je hodnotit
ale skusim 7/10

bo ja osobne som cakal troska viac srandy...

btw : serie som videl all
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

BJay napísal:Budu este 3 filmy na DVD, ktore rozstrihaju do normalnych 22 minutovych dielov a odvysielaju sa na Comedy Central ako piata seria...
Mohol by to niekdo este desiaty krat zopakovat aby vsetci pochopili? :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Budu este 3 filmy na DVD, ktore rozstrihaju do normalnych 22 minutovych dielov a odvysielaju sa ako siesta seria.

hehe inak avatar vravi za vsetko
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

akurat som dopozeral dost slabe podla mna, simpsonovci film bol ovela ovela lepsi a to ako serial mam ovela radsej futuramu
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

chcem sa spytat... ked som nevidel ani jednu cast futuramy... oplati sa mi pozerat ten film? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mnohym veciam asi rozumiet nebudes, ani tomu humoru. Tak neviem no. :?
PiDi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiDi »

ja som skoro spadol zo stolicky ked boli na zaciatku na tej nuda plazi a stary Fansworth mal na chrbte tetovanie THUG LIFE :D:D:D z toho som nemohol :lol:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

B3rET napísal:chcem sa spytat... ked som nevidel ani jednu cast futuramy... oplati sa mi pozerat ten film? :)
uprimne, vobec sa ti neoplati, prilis vela narazok na epizody a ked niesi ako tak zvyknuty na ten humor tak z toho vela mat nebudes
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ak niekto cakal ze film bude lepsi nez cely serial tak co cakal.. niektore casti boli nudnejsie ako film..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vcera som to pozrel a musim povedat ze to bolo dost dobre. bolo tam niekolko nudnych pasazi a nemalo to taku stavu ako serial ale aj tak niektore hlasky stali za to. skoda ze bender az tak vela nechlastal, ale pocut opat ten hlas, stalo za to. myslim ze ked si to pozriete s kamaratmi tak sa nasmejete az az.moje hodnotenie 7/10
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

hmmm, to je tiež pravda, je celkom iné pozerať čokoľvek tohto typu sám a skamarátmi. neviem prečo, ale doma sa proste nesmejem nahlas, ale s kamarátmi vždy výbuchy smiechu. asi atmosféra alebo neviem čo.:)
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

Sepiroth napísal:hmmm, to je tiež pravda, je celkom iné pozerať čokoľvek tohto typu sám a skamarátmi. neviem prečo, ale doma sa proste nesmejem nahlas, ale s kamarátmi vždy výbuchy smiechu. asi atmosféra alebo neviem čo.:)
to preto lebo smiech je nakazlivy tak isto ako zivanie :D

a aby som nebol OT: zo zaciatku (okrem uvodnych par minut) mi to prislo take cudne (same "nahotinky" :D ), potom sa mi to znova zacalo pacit. skoda ze ma hned napadlo (POZOR SPOJLER ci ako to volate), ze Lars je F
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mal som tu cest pozriet si to a stalo to za to. tie hlasky co davali... no koniec :D super film :)
matwej
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matwej »

genialny film, simpsonovci sa u mna nechytaju (z nejakeho dovodu ich neznasam, asi ze sa spajaju s amerikou, :))
skoda absencie hlasky "kiss my shiny metal ass", futurama nie je futurama bez toho, :D .... ale koncova hlaska genialna, :)
Napísať odpoveď