Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

jaká pi*ovina :x
to už čo chcú týmto dokázať...nech si "spevák"spieva/rapuje čo chce..
keď sa to im nepáči tak nech to nepočúvajú..ale vnucovať to aj ostatným..kde je demokracia...to majú niečo proti nadávkam a proti vyjadreniu vlastného názoru...každý človek používa nadávky..zato že raperi sa na nič nehrajú a povedia si čo chcú ich idú zakazovať.. :evil:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ako ja si myslim ze 2pac bol dobry vtedy ale teraz by bol nic .. z toho Grimasa album - je najlepsi Vladis a Danost (aj ked blbly podmaz kde danost rapuje v inych songoch je lepsi) ale teraz ficim na TRNAVA RAP a uz to musim vypnut bo mi budu texty zase v hlave hucat ale neda sa to :D... a niekto tam spomenul ciga ze je naj z sk sceny .. ako povedal miky > Cigo je detsky raper ktory rapuje pri h.o.v.n.a.ch ...ale musim uznat ze v Grimasovom albume je dobry. Musim ist do Trnavy a stretnut sa s BOY WONDEROM a objat ho
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

M4jk1:-) napísal:ako ja si myslim ze 2pac bol dobry vtedy ale teraz by bol nic .. z toho Grimasa album - je najlepsi Vladis a Danost (aj ked blbly podmaz kde danost rapuje v inych songoch je lepsi) ale teraz ficim na TRNAVA RAP a uz to musim vypnut bo mi budu texty zase v hlave hucat ale neda sa to :D... a niekto tam spomenul ciga ze je naj z sk sceny .. ako povedal miky > Cigo je detsky raper ktory rapuje pri h.o.v.n.a.ch ...ale musim uznat ze v Grimasovom albume je dobry. Musim ist do Trnavy a stretnut sa s BOY WONDEROM a objat ho
hmm, dobry bol, a ze by teraz bol nic nemas pravo tvrdit, nevies ci by bol nic, alebo by bol king. nemozes vediet, co by bol...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ak by ostal pri tom štýle čo daval tak by bol KING ... ak by prestupil na tieto nove vystrelky mody tak by king urcite nebol
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Digital napísal:Ak by ostal pri tom štýle čo daval tak by bol KING ... ak by prestupil na tieto nove vystrelky mody tak by king urcite nebol
asi tak... mne sa celkom pacil napr. aj fifty, tie starsie songy troska (your life´s on the line) a tie nove... no proste to sa mi hnusy uz... najradsej mam oldschool od eazy-e, 2pac, dre, snoop, warren g, nate dogg a pod... ale vypocujem aj niektore novsie..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

inak v tom novom albume od grimasa je jedna skladba aj pre matalistov a im " podobnym " :P

Kód: Vybrať všetko

08. Otecko, SuperCrooo Rock
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Neviete kedy bude na "ciernej" scene ta nova vyberovka 2paca ?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

R1k1nko napísal:inak v tom novom albume od grimasa je jedna skladba aj pre matalistov a im " podobnym " :P

metlak smrdim jak hovno kdyz dojdu domu musim votevrit vokno :))
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Tomasko napísal:http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... ontrafaktu
markiza si nakakala do nohavic
je to uz starsia informacia, ale vsimnite si ako sa rozvinula diskusia, kvoli tejto sprave, to je neuveritelne. Hlavne, ze vsetci maju KF u riti ale radi pokecaju. HH je in, darmo...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

R1k1nko napísal:inak v tom novom albume od grimasa je jedna skladba aj pre matalistov a im " podobnym " :P

Nic proti ale je to dost trapne.Povedz mi ktora z viet tam ma hlbsi vyznam ? :P.Mozem ich spocitat na polovici jednej ruky.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Dieg0 napísal:Nic proti ale je to dost trapne.Povedz mi ktora z viet tam ma hlbsi vyznam ? :P.Mozem ich spocitat na polovici jednej ruky.
tie by spocital aj clovek bez koncatin :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Dieg0 napísal:Nic proti ale je to dost trapne.Povedz mi ktora z viet tam ma hlbsi vyznam ? :P.Mozem ich spocitat na polovici jednej ruky.
co ma tu po vyzname a inych hovadin ... ide mi o podmaz :) ....

ja nepocuvam pesnicky len kvoli vyznamu ... a nejakym myslienkam..
napr : RIHANA - ( ta pesnicka drz hubu a jazdy - tie tuning auta alebo ta pesnicka DAZDNIK tam nic nieje a je to hit ako hovado ! )

ze hlbsi vyznam :lol:

Toy M@ch!n3 napísal:tie by spocital aj clovek bez koncatin :wink:
ja mam teraz hladat take pesnicky ktore maju velky vyznam ( hlboky ) ale hudba v pozadi bude taka ze sa neda pocuvat ! napr : podmaz triangel a harmonika ale ma to kvalitny text a hlboku myslienku :D

uz vidis ma vidis ako to taham :P

Rastaman napísal:je to uz starsia informacia, ale vsimnite si ako sa rozvinula diskusia, kvoli tejto sprave, to je neuveritelne. Hlavne, ze vsetci maju KF u riti ale radi pokecaju. HH je in, darmo...
ja som napocital 4 prispevky to znamena ze sa knemu vecer modlime ? ci co.... :P
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Rikinko ale o to v rape prave ide, neviem ale ja naozaj pocuvam rap iba kvoli tomu vyznamu. Jasne vypocujem si aj niaky hit, ale prioritne kvoli textom :wink:
A ten vas oslavovany Rock, ci jak sa to vola je absolutna blbost, vobec ma to nebavi, podmaz je priserny, text tiez. SC dava uz poslabsie vseobecne, uz to neni to co byvalo a otecko sa zhovadil na celej ciare, a to hovorim o kazdom jeho parte na Grimasovi
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

okonenipica napísal:Rikinko ale o to v rape prave ide, neviem ale ja naozaj pocuvam rap iba kvoli tomu vyznamu. Jasne vypocujem si aj niaky hit, ale prioritne kvoli textom :wink:
A ten vas oslavovany Rock, ci jak sa to vola je absolutna blbost, vobec ma to nebavi, podmaz je priserny, text tiez. SC dava uz poslabsie vseobecne, uz to neni to co byvalo a otecko sa zhovadil na celej ciare, a to hovorim o kazdom jeho parte na Grimasovi
vsak pre niekoho kto pocuva HH budu urcite kvalitne texty priserne :roll: inak tym PODMAZOM si ma fakt dostal, som skoro padol do susedov :lol: :lol:
MurphY
Professional
Professional

jedine co sa mi natom tracku lubi je ten tipek so supercroo.. kdyz ju mrdam tak schudnu o pat kilo muj syn lubos mi nosi pivo.. jak to moze nekoho toto napadnut ale jednoznacne je to vtipne..nie je to na pocuvanie ale na zasmatie sa..

M@ch!n3 > to iste sa da povedat aj o metale alebo co to pocuvas ze to nema podklad alebo jak sa to nazyva vo vasej hudobnej "brandze"
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Zaujima ma preco sem pisu ludia ktorych tato subkultura vobec nezaujima. Este som nevidel ze by niekto iny daval prispevok napr. do temy Rock, pricom rock vobec nepocuva.
Bud sa tu ludia moc nudia, alebo co, vobec si to neviem vysvetlit..

Ja do tem ktore ma nezaujimaju vobec neleziem. Alebo mate tajne radi Rap a nechcete si to priznat ? :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

MurphY napísal:M@ch!n3 > to iste sa da povedat aj o metale alebo co to pocuvas ze to nema podklad alebo jak sa to nazyva vo vasej hudobnej "brandze"
v "nasej" hudobnej "BRANDZE" :-D :-D (brandzi sa vravi) sa tomu vravi hudba, ako celok, cize musi pasovat text a prejav nastrojov dokopy, hudobnici ktori robia normalnu umelecku hudbu nemaju nutkanie nazyvat zmes tonov nejakym podmazom ...
okonenipica napísal:...
rozhodne sem chodim sledovat posledny vyvoj v mojej najoblubenejsej subulture, aby som vedel co sosat a ake klipy hladat na "TyTrubíca" ...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

nordkapp_pb: uz som pocul aj od "normalnych" producentov slovo podmaz
MurphY
Professional
Professional

nordkapp_pb napísal:rozhodne sem chodim sledovat posledny vyvoj v mojej najoblubenejsej subulture, aby som vedel co sosat a ake klipy hladat na "TyTrubíca" ...
hm kludne mozem povedat ze ta vasa "hudba" nie je vobec hudba..zato ze tam neaky vlasaty deges toci s hlavou a vykrikuje a zajape tak to je hudba ? vidis tiez ten vas styl vidim iba povrchne jak vy ten nas..a vobec to nechodim do temy o metale rocku a co ja vim o com hovorit..

aj tak nechapes.. nuz nezmenis sa..
Napísať odpoveď