Tak zacnem mam 16 rokov ona 17..v piatok sme sa rozisli...bola s byvalim a zistila ze stale nieco k nemu citi...boli sme spolu 3 mesiace a 8 dni sice nie moc dlha doba ale kedze to bol moj prvy vaznejsi vztah tak ma to celkom polozilo od vtedy som nic nejedol...iba fajcim jednu cigaretu od druhej...povedala mi ze to mozem brat aj ako pauzu ze sa sama nevie co chce..kamarati mi vraveli nech nemyslim na to ale v hlave mam len ju....citim sa tak prazdno bezne cinnosti neviem robit.... som strasne nervozny a psychicky dost labilny...preplakal som si dost..do skoly taktiez sa nemozem pripravovat a to je asi najvacsi problem....stale dufam len v jedno to ze sa vrati a bude to tak ako skor....ale to sa zialbohu asi nestane ale nadej vraj umiera posledna...ku koncu sme si povedali ze mozme skusit ostat dalej kamaratmi...a o to sa budem znazit ale bojim sa toho ze mi to nebude vobec stacit a pridem uplne o nu
od vas by som chcel pocut niake skusenosti ..lebo okolie ludi co poznam je podobneho veku a nema o moc viac skusenosti ako ja...ci ma vyznam aspon trochu dufat..alebo tvrdo sa snazit zabudnut...nepoznate nas tak asi nebudete najlepsie vediet zhodnotit tuto situaciu..ale za kazdu radu a navrh budem vdacny
no ku koncu dodam zivot ide dalej snad pride niekto iny ale ja tak chcem aby to bolo ako pred tyzdnom