V Česku rekordná krádež, zlodej zmizol s 500 miliónmi
no ked to bolo 100 000kusov 5000korunaciek skor by som to tipol na nieco ine ako trzby z obchodovhojko napísal:enter00: Preco by mali byt vsetky seriove cisla poznacene??? Odkial si prisiel na to, ze tie bankovky boli vytlacene a zoradene priamo bankou??? Co ak to boli peniaze z trzieb z roznych obchodov a podobne...???
Spomina sa tammi-chau napísal:no ked to bolo 100 000kusov 5000korunaciek skor by som to tipol na nieco ine ako trzby z obchodov
Ci mas uz nake aktualnejsie informacie, ze to boli 5000korunacky?ČNB napísal:Za predpokladu, že išlo o bankovky v nominálnej hodnote 5000 Kč, ich váha by iba mierne presahovala 100 kilogramov.
-
Stenky
Professional
tak by ma zaujmalo, ci daka banka v state ktory odmieta zverejnit informecie o drziteoch uctov a je im jedno ake mas peniaze (z americkych filmov su to svajciarske banky, ale je este daky stat co toto robi, dake filipiny ci co...) zze ci mu zoberu 500 melcov v CZK? V USD by nemal nikde problem ale zamenit 500 melcov ceskych to moze chodit kazde rano do vechslarne 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja si myslim, ze chlapik je este stale v Cesku. Letecky odist nemohol, lebo kufre predpokladam, ze scannuju. Ak odisiel autom, musel vypadnut okamzite. (neviem, kedy nahlasili stratu, a kedy ukradol)
Kazdopadne, ak bude mat co i len trosicku rozumu, nebude sa ukrutne rozhadzovat, ma postarane o cely zivot.
Klobuk dole, nemal by som na to gule.
Kazdopadne, ak bude mat co i len trosicku rozumu, nebude sa ukrutne rozhadzovat, ma postarane o cely zivot.
Klobuk dole, nemal by som na to gule.
správa
Tak tento človek je hodný obdivu si myslím /nehovorím, že je to z moralneho hľadiska správne čo urobil, ale z hľadiska jeho profesionality a genialnosti pri realízacii tejto krádeže roka v Česku/ , pre porovnanie so Slovenskými lupičmi je to hotový kráľ, denne sa v správach stretávam s tým, že nejaký cvok na Slovensku ukradne a vylúpi poštu alebo banku a odnesie si iba smiešny peniaz v sume približne 100 000 Sk. a hned na druhý den su vo vyšetrovacej väzbe.
Tento čech ešte ani nie je vypatraný takže klobúk dolu pred takouto uspešnou lupežou
btw. spomínam si že pred niekoľkými rokmi sa stala lupež v blízkositi Popradu kde zlodeji odcudzili 25 milionov a dodnes ich nečaplli
Tento čech ešte ani nie je vypatraný takže klobúk dolu pred takouto uspešnou lupežou
btw. spomínam si že pred niekoľkými rokmi sa stala lupež v blízkositi Popradu kde zlodeji odcudzili 25 milionov a dodnes ich nečaplli
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pozeral som v noci spravy Ceskej televizie a venovali sa tomuto pripadu. Peniaze, ktore boli ukradnute boli viacmenej peniazmi firmy, ta ich mala od svojich zakaznikov a boli urcene na prepravu do banky. V tomto pripade akesi poistenie neplati, takze vsetky nasledky znasa firma a pokial budu zakaznici chciet svoje peniaze, tak ich budu musiet vymahat od bezpecnostnej firmy, ktorej boli ukradnute.
Nezachytil som uplne celu reportaz, ale takto nejak to tam bolo podane.
Nezachytil som uplne celu reportaz, ale takto nejak to tam bolo podane.