the end

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

erytrocyt napísal:Ak si nájdeš chlapca, ktorý sa k tebe bude správať ako k žene, pri ktorom sa budeš cítiť ako žena, na toho mantaka zabudneš rýchlejšie ako si myslíš.
+1 - aspon ja si teda myslim.

A ze to bude o tri roky? A co su tri roky cakania oproti stastiu ktore ti taky clovek moze priniest?

Viem, moze sa do zdat vela, ale chodit s niekym len preto aby som/si s niekym chodil/a je podla mna ovela horsie nez v klude sam/a cakat az sa niekto taky zjavi.

Ja cakam - a som spokojny, da sa povedat ze stastny.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Viem, ze to bude zniet kruto, ale z pohladu chalana ho obdivujem v jednej veci - nevymenil priatela za frajerku. To, ze ty si teraz do neho zalubena a to, ze sa k tebe nespraval najferovejsie odkladam na druhu kolaj a samozrejme, ze to nie je ferove z jeho strany, ani pekne. Ale zajtra si si mohla najst ineho, jeho opustit a jemu by ostal uz len ten kamarat. A ak si sa medzi neho a jeho kamarata stavala, moc by som sa nedivil tej negativnej odozve z jeho strany. Ja by som nikdy ZIADNEJ svojej potencialnej priatelke nedovolil, aby ma rozdelila s najlepsim kamaratom (i keby sa nepocujeme, nevidime 2 mesiace), ci s mojim bratom.

Ale hovorim, neobhajujem ani jeho spravanie voci tebe. Lebo mohol niekolkokrat ustupit, resp. to povedat, ci spravit inak. Urcite si najdes lepsieho, ktory si ta bude vazit viac.
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa *LENKA* »

p4ra :arrow: nestavala som sa medzi nich predsa.....len som vedela že má vela roboty a išiel s kamarátom von ked to potreboval.....lenže aj ja som potrebovala ho ked mal robotu, vela krát, no JA som musela vždy počkať, preto som sa ho opýtala že či on je pre neho viac ako ja a on mi na to povedal,na moje prekvapenie, že sa nemám stavať medzi neho a jeho kamarátov.

ale už mi to je jedno....už kašlem na to....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

*LENKA*: V tom pripade plati vsetko, co som napisal, okrem casti, ze sa medzi nich stavias.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Ak si nezatajila ziadne ine okolnosti, ktore by ho k tomu viedli a je to (subjektivna) pravda, tak sa cudujem, ze takuto temu zakladas. V tomto pripade davame za pravdu tebe, mozno keby tu vyplakaval on, lutovali by sme jeho. Ide o to, ze ak je skutocne taky babrak, ako si ho opisala, tak by si sa nim nemala vobec zaoberat. Ak ti chyba takyto clovek a takyto vztah, tak ty asi nevies co je prava laska (kolko mas vlastne rokov) lebo toto prava urcite nebola, ani od neho ani od teba. Vyznie mi to velmi vtipne, ako si ho opisala, ako si uvedomujes, ze na teba sral a ty to este riesis. Stoji ti zato? Ak hej, tak tu niet ziadnej pomoci.
Aby som nezabudol, tak sama na hojku niky nebudes, to sa neboj. A urcite sa tu najde niekto ochotny, kto by zastupil tvojho byvaleho, samozrejme ti ponukne okrem sexu aj vsetko co do poriadneho vztahu plneho lasky patri :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lenka je mi to luto, naozaj to mas velmi tazke, posielam ti pusu :(
A vies co je na tom strasne? Ze to bude este horsie... A vies co je na tom to najhorsie? Ze nevravim o tom co prezivas po rozchode ale o tom ze si, prepac mi to vopred Lenka, ze si sprosta ako tago. Si dokonaly model naivnej sliepky. Hrube a bezohladne slova, viem. Ale taka je pravda. Neviem ako inak by som mohol zhodnotit tvoje slova:
*LENKA* napísal:potom preto, lebo mi nikdy neodpíše na smsky, nikdy mi nepovie ot čo chcem počuť , viac krát mi povedal že ma nemiluje a že by si ma nechcel zobrať za ženu, vidíme sa raz do týždňa a to ho väčšinou zaujíma len sex..

za celý rok čo sme spolu boli, nedostala som od neho jediný darček, či už na vianoce, narodeniny, meniny, valentína, alebo len tak.....ani pohladnicu, ani list, ani pekný mail......takto po roku tu sedím doma, sama v izbe a pozerám sa okolo seba.....nič mi po ňom neostalo.....nič....

potom som mu zavolala a povedala že ak teraz nepríde nazad na icq, tak ma navždy stratí, nech si je toho vedomý.....povedal DOBRE........bez akéhokolvek zaváhania........
Ak to teda nebol vtip, drzim ti palce, ver mi. Pretoze pre ludi ako si ty v dnesnom svete uz nieje miesto.

Tak a uz ma mozte rozkarmovat na framforce :cajicek:
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Milý Gangy, dakujem ti za radu, ale mohol by si brat na vedomie, ze ten prvy prispevok som písala v zlosti, chcela som sa vyrozpravat a písala som veci, ktoré ma štvali (možno som ich aj prifarbila), nemala sa v úmysle písať to čo bolo na nom skvele... tak nabudúce nadávaj tomu , koho situáciu dokonale poznáš.
Ďakujem

a dakujem vám všetkým :smt007
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Imho, taky je zivot. Life goes on and days go by. Ludi stretavame, spoznavame, ziskavame a zase stracame. Snazime sa zit pre niekoho a ten sa nesnazi zit pre nas. Nieje co viac k tomu povedat. Po kazdom cloveku ktoreho milujeme nam ostane v dusi kus prazdneho miesta. A ono to trva niekedy velmi dlho kym sa to miesto zaplni a niekedy sa nezaplni nikdy. Ale nieje nic, co by sme s tym mohli robit. Laske nerozkazes (ak sa to co si popisala z jeho strany tak da nazvat) a na lasku treba dvoch. City su svina. Pretoze im nerozkazes. Ku vsetkemu v zivote clovek pri troske sebavedomia dokaze zaujat racionalny postoj. Ale city nemoze dat do ziadnej rovnice. Stokrat si povie, ze uz to za to nestalo ale predsa v hlbke duse citi bolest. Nic nespravis. Podla mna je fajn nedusit to v sebe, neutapat sa v ziali, to este nikomu nepomohlo. Pokecaj si s kamaratkami, skocte si na disku, nadychaj sa poriadne cerstveho vzduchu a pozri sa za horizont dnesnych dni, kde Ta urcite caka nieco krasne. Zajdi si niekam na hory, pokus sa svoje myslienky upriamit na zakladne veci v prirode - na vodu, zltu travu, sneh, slnko, vietor. Cloveku to pomoze vyrovnat sa so samym sebou (imho aj na terapiach sa toto robieva). Potrebujes zahojit dusu a potrebujes cas. Nezabudaj - ale pouc sa z toho co sa stalo. Nech to je memento i precedens zaroven. Nikdy nelutuj nic co si spravila, lebo v momente ked sa zacnes lutovat, je to prvy krok k prehre so samym sebou.
Gangy
Darca
Darca

Lenka, velmi si ma nepochopila, ja som nemal v umysle ti vynadat, ponizit ta ani sa zabavit na tvoj ucet. Napisal som ti len svoj nazor k danej veci zalozeny na informaciach ktore si nam ty dala. To je to co sa na tomto fore deje nespocetnekrat denne, to je to, na co tu toto forum mame. Ak si teda napisala zcestne informacie, uznavam ze moj nazor moze byt zcestny taktiez. Ak si ale napisala pravdive veci a snazis sa tu obhajit preto, lebo sa ti moj nazor nepaci, najprv sa nad nim zamysli. Pretoze aj hlupi ludia sa delia na dve skupiny. Na tych ktori sa snazia hrat mudrych, ci si myslia ze nimi naozaj su (to je skupina ktoru nema nikdo rad, ani len vlastny druh) a ti ktori to akosi akceptuju a stanu sa z nich mili skromni ludia (tych ma rad takmer kazdy).

Vyber si prosim.
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

tak dik za analyzu, ale vyber si ty kam patris...

nepoznas ma tak sa ma neodvazuj skumat tymto sposobom! Ď.
Gangy
Darca
Darca

Ja mozem moj nazor podlozit tvojimi vlastnymi slovami, ty len svojou vztahovacnostou :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

konecne niekto povedal pravdu. naco si sa s nim srala cely rok? ked o teba zjavne nemal zaujem?

neviem preco vsetci na fore vzdy chcu len ofukat rany tomu druhemu? naco? aby si ich urobil znova? pravdu niekedy treba povedat do oci. sice to riadne zaboli ale aj tak si to vacsinou ten dotycny clovek uz davno mysli a toto je pre neho uz len posledny impulz aby to vzal plne na vedomie.

ked som cital cely thread tak som mal chut nieco napisat ale gangy ma predbehol.
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

tak fayn, už mám dosť týchto "názorov" neznámych a nezainteresovaných ľudí, myslím že môžete :lock:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

*LENKA* napísal:tak fayn, už mám dosť týchto "názorov" neznámych a nezainteresovaných ľudí, myslím že môžete :lock:
tak načo si sa sem trepala? bože môj.. niekto ti nepovie ach moja chudinka .. to on je ten hazel.. tak sa tu začneš čertiť a urážať..
čo si čakala? že tu bude dakto známy a zainteresovaný? serieš si do úsť
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm nazory su interesovane presne tak ako si nam podala informacie...... takze my reagujeme len na ne.......

nemozeme vediet to co si len ty myslis ked si sem napisala len to zle....

Vela stastia Lenka :surrender:
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

triple napísal: čo si čakala? že tu bude dakto známy a zainteresovaný? serieš si do úsť
napísala som že ich mám dosť a nie že som niečo čakala!! tak bud čítaj poriadne, alebo sa nauč vyjadrovať!
a pôvodne som napísala že sa chcem len vyrozprávať, nepotrebujem aby ma tu na hojku niekto ľutoval a už vôbec nie aby mi nadával ako gangy, citujem "si sprosta ako tago" tak sa už uvedomte (výnimky sorry)

okrem toho situácia je dávno vyriešená

poprosím :lock:

ešte by som chcela dodať, teraz ked som si to prečítala znovu (ten úplne prvý), že som tam väčšinou vecí prifarbila, alebo celkom obrátila, lebo som si ho chcela znechutiť, ako som tu už niekde písala a chcela som tomu sama uveriť, tak sa už k tomu pls nevracajte...
komu sa to nepáčilo nemal sa k teme ani vyjadrovať....bye

//erytrocyt: nepíšeme tri príspevky za sebou.
Téma zamknutá.
Gangy
Darca
Darca

Kazdym dalsim prispevkom mi davas za pravdu.

Dakujem.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Fajn tema. Som rad, ze existuju dievcata ako Lenka....velmi rad :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ok, staci.
Zamknuté