Lenka je mi to luto, naozaj to mas velmi tazke, posielam ti pusu
A vies co je na tom strasne? Ze to bude este horsie... A vies co je na tom to najhorsie? Ze nevravim o tom co prezivas po rozchode ale o tom ze si, prepac mi to vopred Lenka, ze si sprosta ako tago. Si dokonaly model naivnej sliepky. Hrube a bezohladne slova, viem. Ale taka je pravda. Neviem ako inak by som mohol zhodnotit tvoje slova:
*LENKA* napísal:potom preto, lebo mi nikdy neodpíše na smsky, nikdy mi nepovie ot čo chcem počuť , viac krát mi povedal že ma nemiluje a že by si ma nechcel zobrať za ženu, vidíme sa raz do týždňa a to ho väčšinou zaujíma len sex..
za celý rok čo sme spolu boli, nedostala som od neho jediný darček, či už na vianoce, narodeniny, meniny, valentína, alebo len tak.....ani pohladnicu, ani list, ani pekný mail......takto po roku tu sedím doma, sama v izbe a pozerám sa okolo seba.....nič mi po ňom neostalo.....nič....
potom som mu zavolala a povedala že ak teraz nepríde nazad na icq, tak ma navždy stratí, nech si je toho vedomý.....povedal DOBRE........bez akéhokolvek zaváhania........
Ak to teda nebol vtip, drzim ti palce, ver mi. Pretoze pre ludi ako si ty v dnesnom svete uz nieje miesto.
Tak a uz ma mozte rozkarmovat na framforce