Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Mna odradza ked je kazde druhe slovicko nadavka....KAzdy si obcas ponadava, ale tak aby to bolo sucastou kazdej vety...no neviem.Podla mna je to skor trapne ako zabavne.
A tiez ma odrazda ked sa niekto prilis vtiera...ved to je pod uroven.
Dalej neznasam ked si niekto odpluva....A ked si mysli ze je najmudrejsi na svete....take typy moc nemusim....
A tiez ma odrazda ked sa niekto prilis vtiera...ved to je pod uroven.
Dalej neznasam ked si niekto odpluva....A ked si mysli ze je najmudrejsi na svete....take typy moc nemusim....
Mna odradza, ale nie len na zenach, "jednoduchost". Nechcem neak kastovat ludi, ale v poslednom case sa dost hojne stretavam s ludmi, ktori mi pripadaju taki poloprazdni. Netvrdim, ze su neak vulgarni, sprosti, ale jednoducho ich pritomnost a ich spolocnost mi neak nic nedava. Citit z nich take prazdno. To ma dost na nich odradza. Pristihol som sa uz aj pri "rozhovore" so zopar takymi ludmi, ze som si prial, aby sli uz konecne kade lahsie. Nie som homofob, ale ak necitim z ludi nieco, co ma posunie niekam dalej, niekam vyssie, tak jednoducho ma to istym sposobom odradza.
Z tych telesnych znakov to bude asi neupravena brada a fuzy. Tym myslim na muzoch, ale obcas aj na zenach.
Z tych telesnych znakov to bude asi neupravena brada a fuzy. Tym myslim na muzoch, ale obcas aj na zenach.
-
own_destiny
Amateur
viac menej so vsetkym sa da sushlasit ale predsa nikto neni dokonaly a prave tie drobne chybicky krasy robia ludi zaujímavými, ci uz u chlapcov alebo u diecat .. a neviem ci to tu bolo spomenute ale nemam rad vystatovacnost a chvalenkarstvo .. napriklad par krat sa mi stalo hlavne pri tych mladsich ako sa neustale vychvaluju s kym kade chodila, ona si mysli ze prave preto by som mal ist po nej alebo byt na nu namotany ... nuz ale ma to presne opacny efekt 
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no toto je velka pravda, ale zas nemam rad moc extravagantne...kinjeril napísal:Mna odradza, ale nie len na zenach, "jednoduchost". Nechcem neak kastovat ludi, ale v poslednom case sa dost hojne stretavam s ludmi, ktori mi pripadaju taki poloprazdni. Netvrdim, ze su neak vulgarni, sprosti, ale jednoducho ich pritomnost a ich spolocnost mi neak nic nedava. Citit z nich take prazdno. To ma dost na nich odradza. Pristihol som sa uz aj pri "rozhovore" so zopar takymi ludmi, ze som si prial, aby sli uz konecne kade lahsie. Nie som homofob, ale ak necitim z ludi nieco, co ma posunie niekam dalej, niekam vyssie, tak jednoducho ma to istym sposobom odradza.
a este ruky chlpate zenske su cool
nj .. vid mne sa teraz prihodilo ... dievca som dlho nevidel a zrazu sa mi ozve "ahojky neskocime niekam bola by sranda isli by sme niekam sadnut mam pre teba oznamko bla bla ,, volam jej den pred stretkom vsetko plati , je den D pride mi SMS prepac ale akosi ma hrdlo boli dnes to nevidim moc ruzovu ... nechal som to tak volam jej minule "neviem kedy sa stretneme mam toho teraz naozaj vela"..........noo co si mam o tom mysliet ?DonLuca napísal:Mňa dokáže odradiť a znechutiť ak dievča niečo sľúbi a nedodrží to...to ma vie poriadne nasrať
..si myslis, ze ini nepracuju?mi-chau napísal:tak si skus sichtu na stavbe a potom ked ti konci smena mas 20min do odchodu vlaku domov...
myslene to bolo tak, ze nemam ja osobne rada, ked chlap chodi zanedbany, a kasle na to... je jedno, ci robi na stavbe, alebo sedi pred kompom, ked niekto je prasa ( a to tak bolo myslene ) tak nim bude, aj ked bude sediet trebars v kancli
a nabuduce budem vediet, ze nemam pouzit spinave nechty, lebo sa to niekoho dotkne, napisem radsej o spinavych zuboch... hm?
-
tereza
Medium Star
aaaa Lomenia, mas pravdu. taki chudi su cudni
sa vzdy bojim, ze ich odfukne vietor
inac sa mi tiez nepaci, ked su odfarbeni na blond. vyzera to strasne. cest vynimkam. inac potom celkovo ked vyzeraju zanedbane... a z vlastnosti.. namyslenost, ked su taki suchi - nemastni, neslani.. ked ma este nieco napadne, doplnim 
-
NAPSTER
Expert
fuha ...
no mňa odradzuje to že sú ako malé deti ( mám 15) a baba má 15 a pritom sa správa na 10. Ale zase sa mi páči keď sa sprváa inteligentne tak na 19 -20
mám jednu 16r. kamošku na kt. by ste povedali pri hodine pokecu s ňou že má 25 a je úspešná podnikateľka 
k téme: chichúňanie sa, detskosť atď...
k téme: chichúňanie sa, detskosť atď...