Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hipollita
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hipollita »

Mna odradza ked je kazde druhe slovicko nadavka....KAzdy si obcas ponadava, ale tak aby to bolo sucastou kazdej vety...no neviem.Podla mna je to skor trapne ako zabavne.
A tiez ma odrazda ked sa niekto prilis vtiera...ved to je pod uroven.
Dalej neznasam ked si niekto odpluva....A ked si mysli ze je najmudrejsi na svete....take typy moc nemusim....
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Mna odradza, ale nie len na zenach, "jednoduchost". Nechcem neak kastovat ludi, ale v poslednom case sa dost hojne stretavam s ludmi, ktori mi pripadaju taki poloprazdni. Netvrdim, ze su neak vulgarni, sprosti, ale jednoducho ich pritomnost a ich spolocnost mi neak nic nedava. Citit z nich take prazdno. To ma dost na nich odradza. Pristihol som sa uz aj pri "rozhovore" so zopar takymi ludmi, ze som si prial, aby sli uz konecne kade lahsie. Nie som homofob, ale ak necitim z ludi nieco, co ma posunie niekam dalej, niekam vyssie, tak jednoducho ma to istym sposobom odradza.
Z tych telesnych znakov to bude asi neupravena brada a fuzy. Tym myslim na muzoch, ale obcas aj na zenach. :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

nesprávne, lahostajne (ne)riešenie niektorých situácii!
own_destiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa own_destiny »

viac menej so vsetkym sa da sushlasit ale predsa nikto neni dokonaly a prave tie drobne chybicky krasy robia ludi zaujímavými, ci uz u chlapcov alebo u diecat .. a neviem ci to tu bolo spomenute ale nemam rad vystatovacnost a chvalenkarstvo .. napriklad par krat sa mi stalo hlavne pri tych mladsich ako sa neustale vychvaluju s kym kade chodila, ona si mysli ze prave preto by som mal ist po nej alebo byt na nu namotany ... nuz ale ma to presne opacny efekt ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

kinjeril napísal:Mna odradza, ale nie len na zenach, "jednoduchost". Nechcem neak kastovat ludi, ale v poslednom case sa dost hojne stretavam s ludmi, ktori mi pripadaju taki poloprazdni. Netvrdim, ze su neak vulgarni, sprosti, ale jednoducho ich pritomnost a ich spolocnost mi neak nic nedava. Citit z nich take prazdno. To ma dost na nich odradza. Pristihol som sa uz aj pri "rozhovore" so zopar takymi ludmi, ze som si prial, aby sli uz konecne kade lahsie. Nie som homofob, ale ak necitim z ludi nieco, co ma posunie niekam dalej, niekam vyssie, tak jednoducho ma to istym sposobom odradza.
Z tych telesnych znakov to bude asi neupravena brada a fuzy. Tym myslim na muzoch, ale obcas aj na zenach. :D
no toto je velka pravda, ale zas nemam rad moc extravagantne...
a este ruky chlpate zenske su cool :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Mňa dokáže odradiť a znechutiť ak dievča niečo sľúbi a nedodrží to...to ma vie poriadne nasrať :nono1:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

DonLuca napísal:Mňa dokáže odradiť a znechutiť ak dievča niečo sľúbi a nedodrží to...to ma vie poriadne nasrať :nono1:
nj .. vid mne sa teraz prihodilo ... dievca som dlho nevidel a zrazu sa mi ozve "ahojky neskocime niekam bola by sranda isli by sme niekam sadnut mam pre teba oznamko bla bla ,, volam jej den pred stretkom vsetko plati , je den D pride mi SMS prepac ale akosi ma hrdlo boli dnes to nevidim moc ruzovu ... nechal som to tak volam jej minule "neviem kedy sa stretneme mam toho teraz naozaj vela"..........noo co si mam o tom mysliet ? :D joj keby som vedel na kolko jej mozem verit a na kolko si vymysla a vyhovara sa hmm
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

..na muzoch ma vie odradit ich spravanie..nemam rada " machov", ktori si myslia, ze prave ICH ego je centrom vesmiru, neznasam tiez hrube poznamky a primitivizmus...
a co sa tyka fyzickeho zjavu, priam husia koza mi naskakuje , ked vidim spinave prip. "ohlodane" nechty :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja dopĺňam:PRIMITIVITA
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mi-chau napísal:tak si skus sichtu na stavbe a potom ked ti konci smena mas 20min do odchodu vlaku domov...
je rozdiel ist po praci domov a upraveny do baru na kofolu. myslim, ze dievca nemalo na mysli moznost s tou stavbou. jasne, ze vtedy sa neda posobit nejako okulahodiaco v nijakom smere
Knight
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Knight »

Najviac ked je namyslena a tvari sa ze zozrala cely svet ... a ked maju te typicke maniere povisenosti :)
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

mi-chau napísal:tak si skus sichtu na stavbe a potom ked ti konci smena mas 20min do odchodu vlaku domov...
..si myslis, ze ini nepracuju?
myslene to bolo tak, ze nemam ja osobne rada, ked chlap chodi zanedbany, a kasle na to... je jedno, ci robi na stavbe, alebo sedi pred kompom, ked niekto je prasa ( a to tak bolo myslene ) tak nim bude, aj ked bude sediet trebars v kancli :wink:

a nabuduce budem vediet, ze nemam pouzit spinave nechty, lebo sa to niekoho dotkne, napisem radsej o spinavych zuboch... hm? :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som necitil potrebu povedat ti ze cez leto som mal zadrbane nechty, chcel som ti len ukazat ze nemas vsetkych spinavonechtych hadzat do jedneho vreca.
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

Na chalanoch ma určite odradí,ked sú chudí,ked majú piercingy,prefarbené vlasy,keď zo seba robia frajerov...a viac ma nenapadá :roll:
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

Mne sa fest nepáči ked baba fajčí ,tak ked fajčí chalan ta to este berem,lebo tým sa to aj tak nedá vysvvetlit že robia zle sebe aj druhým, ale ked baba ,prečo?
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

aaaa Lomenia, mas pravdu. taki chudi su cudni :D sa vzdy bojim, ze ich odfukne vietor :lol: inac sa mi tiez nepaci, ked su odfarbeni na blond. vyzera to strasne. cest vynimkam. inac potom celkovo ked vyzeraju zanedbane... a z vlastnosti.. namyslenost, ked su taki suchi - nemastni, neslani.. ked ma este nieco napadne, doplnim :)
NAPSTER
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

fuha ...

Príspevok od používateľa NAPSTER »

no mňa odradzuje to že sú ako malé deti ( mám 15) a baba má 15 a pritom sa správa na 10. Ale zase sa mi páči keď sa sprváa inteligentne tak na 19 -20 :-D mám jednu 16r. kamošku na kt. by ste povedali pri hodine pokecu s ňou že má 25 a je úspešná podnikateľka :-D

k téme: chichúňanie sa, detskosť atď... :!:
Majko666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Majko666 »

ja zas neznasam tie namalovane nafukane princeznicky co si o sebe myslia ze su najkrajsie a ze vsetci chalani po nej idu :x
dalej nemam rad napr ked dievca vela pije alebo fajci no kto by xcel chodit s dakou babou ktora je kazdy piatok a sobotu od rana do vecera spyta na mol :evil: ja veru nie
pooolooo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pooolooo »

A co tak akne? alebo na chrbte ked sa vam tvoria vyraazky? ako to vnimate?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

akne je beznou sucastou puberty u niktorych to trva trosku dlhsie, ale v podstate mi neprekaza, samozrejme ak je toho moc tak kozmeticka inak ozaj nic moc ak to zanedbavas
Napísať odpoveď