V Česku rekordná krádež, zlodej zmizol s 500 miliónmi
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
menit tolke peniaze je podozrive...... urcite ich nnezmenis len tak v zmenarni.... urcite len v banke..... a to keby si tam prisiel uz len s 200 000 zmenit tak je to trosku podozrive a uz obvolavaju ludi.....
ci to neni az tak vela?
podla mna hej 
edit/ aha no ok.... ale podla mna teraz taketo premienanie penazi budu mat nejak pod kontrolou
ci to neni az tak vela?
edit/ aha no ok.... ale podla mna teraz taketo premienanie penazi budu mat nejak pod kontrolou
mne sa praveze zda, ze cim viac ludi planuje nejaku vacsiu akciu, tym lahsie sa daju pak dostihnut, toto vzniklo podla uplne sponntane, chlapik zobral prachy a odisiel, bez planovania, bez pomocnikov, takto je svedok len on sam a nikto iny nema tucha kde siel, kedy siel ako siel... Mozno sa pohraval s tou myslienkou uz dlhsie a teraz ked videl ako to tam chodi tak si povedal preco nie, zbalil prachy a odisiel ?
-
p4ra
Redeemer
Opakujem este raz mantaci mantavi analfabetni. Zamenit 2.000.000 max. by pre neho problem byt nemal. Ked pride zase, ako priklad uvediem takeho Thajska, tak pojde do viacerych bank, kde zameni urcite sumy a ma vyrieseny problem. A povedal som, ze to berte s nadhladom.
slay, minusuj kolko chces.
Ale za taku sprostost, co si hore napisat ani neslo nez dat to minusko.
slay, minusuj kolko chces.
pokial mal aspon jedneho komplica (co urcite mal), tak peniaze uz v cechach nie su. si zober, ze peniaze odviezol z firmy a on isiel dalej do prace. medzitym komplic prelozil prachy do ineho auta a sup ho za hranice.
co sa tyka zamienania penazi, tak si neviem predstavit, ze by behal po meste po vsetkych zmenarnach a bankach a po mensich ciastkach to menil. ak by chcel aby to nebolo napadne, tak ma co robit, kym to zameni.
to znamena dost casu na to aby v klude prekrocil hranice....pachatelé peníze vyvezli z budovy ve služebním autě, v němž se běžně přepravují peníze klientů. Proto prý zástupci agentury odhalili krádež až se značným zpožděním...
co sa tyka zamienania penazi, tak si neviem predstavit, ze by behal po meste po vsetkych zmenarnach a bankach a po mensich ciastkach to menil. ak by chcel aby to nebolo napadne, tak ma co robit, kym to zameni.
Imho si myslim, ze p4ra ma pravdu tentokrat, s takymi peniazmi si zmenit identitu nie je problem, niekoho podplatil, aby necekol o nicom, mohol mu dat aj niekolko milionov, aj ked to nie je moc pravdepodobne, ale urcite dost na to, aby bol ticho. Teraz si kdesi uziva nejaku Jessicu Alba na Seycheloch 
-
R1k1nko
Darca
ani to nieje extra pravda kebyze mne niekto da 2 miliony za to aby som drzal hubu tak od neho chcem viac a viac ! ( kebyze viem ze ten clovek nieje psycho vrah )Drago napísal:Imho si myslim, ze p4ra ma pravdu tentokrat, s takymi peniazmi si zmenit identitu nie je problem, niekoho podplatil, aby necekol o nicom, mohol mu dat aj niekolko milionov, aj ked to nie je moc pravdepodobne, ale urcite dost na to, aby bol ticho. Teraz si kdesi uziva nejaku Jessicu Alba na Seycheloch
tak ho vydieram ja
a co ....
Riki, to mohlo byt ovela vyse ako 2 melonyR1k1nko napísal:ani to nieje extra pravda kebyze mne niekto da 2 miliony za to aby som drzal hubu tak od neho chcem viac a viac ! ( kebyze viem ze ten clovek nieje psycho vrah )
tak ho vydieram ja![]()
a co ....