MurphY napísal:hm kludne mozem povedat ze ta vasa "hudba" nie je vobec hudba..zato ze tam neaky vlasaty deges toci s hlavou a vykrikuje a zajape tak to je hudba ? vidis tiez ten vas styl vidim iba povrchne jak vy ten nas..a vobec to nechodim do temy o metale rocku a co ja vim o com hovorit..
aj tak nechapes.. nuz nezmenis sa..
presne mas pravdu, toto sa im snazim povedat, ale oni nepochopia pretoze su zaspati, nudia sa, nemaju nic ine robit len sedet pred internetom, vyvolavat flame a pisat veci o ktorych nevedia nic
Rikinko ad rihana .Nieje to iste ked spieva rihana ze "skry sa pod moj daznik ooo skry sa pod moj daznik lebo prsi" alebo ked spieva nejaky nafuknuty hip hoperko "ou je moja mama bola dobra, preto je*em seckych sockarov na sidlisku ...".Resp takto : je rozdiel ked clovek spieva o nicom a vie to ako ked recituje a pi*ov***.
Vcera som na jednom NASovom fore objavil jeho celu diskografiu,a bol som velmi milo prekvapeny, bolo tam okolo 30 jeho albumov a mixtapov a vyse 200 mp3 a vsetko sa da stiahnut. URcite mi to vylepsilo naladu
serte na pitchoviny "kupte" si niečo z naozajstneho hiphopu napr. dake novinky:
Norega_-_Throwback-2007
Koldproduk-All_Under_Heaven-2007
Cunninlynguists-Dirty_Acres-2007
a mnoho inych ... info na SS
to čo teraz počuvaju novodobi hiphoperi mi trhá uši , strašne niečo ... bud čisty pop alebo čisty nezmysel.. cela slovenska scena a cela komerčná americka scena... ked vyda album zla strava tak možu ist všetky naše "skupiny" dpč
Digital napísal:serte na pitchoviny "kupte" si niečo z naozajstneho hiphopu napr. dake novinky:
Norega_-_Throwback-2007
Koldproduk-All_Under_Heaven-2007
Cunninlynguists-Dirty_Acres-2007
a mnoho inych ... info na SS
to čo teraz počuvaju novodobi hiphoperi mi trhá uši , strašne niečo ... bud čisty pop alebo čisty nezmysel.. cela slovenska scena a cela komerčná americka scena... ked vyda album zla strava tak možu ist všetky naše "skupiny" dpč
Neprekvapuje ma to .. prvky hiphopu su skoro na kazdom popovom albume aspon v jednej skladbe... ved nečudujem sa , hiphop je jeden s najrytmickejších štylov
skladba, ktora ma zabija uz roky: rok 1994, primove bicie, scoob lover, sauce money, shyheim, byvaly kral NY big daddy kane, jay-z (odvtedy pekne spomalil ) a ason aka ODB - show & prove
ViRuS napísal:skladba, ktora ma zabija uz roky: rok 1994, primove bicie, scoob lover, sauce money, shyheim, byvaly kral NY big daddy kane, jay-z (odvtedy pekne spomalil ) a ason aka ODB - show & prove
ViRuS napísal:skladba, ktora ma zabija uz roky: rok 1994, primove bicie, scoob lover, sauce money, shyheim, byvaly kral NY big daddy kane, jay-z (odvtedy pekne spomalil ) a ason aka ODB - show & prove
tak toto je pecka ,diky .. som to nepočul asi 5 rokov
Digital napísal:sak to ja len tak lebo všetci pi*uju a vlastne ani nevedia co sa za slovom hiphop vsetko skryva
zato niekto tu je cistym odbornikom. Mas z toho nejaky titul alebo co? Neviem odkial beries pravo na odsudzovanie a ranking inych na zaklade toho co si o nich myslis (pripadne o ich vedomostiach z hihopu). Tak mi teda vysvetli co sa za slovom hiphop skryva. Tvoja definicia musi byt absolutne vynimocna, priam dokonala a nik na nu nema. Povodne som sem uz nechcel prispievat, ale toto ma fakt dojalo.