Call of Duty 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

poriadne nainstaluj do CoD PunkBuster :wink:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

gwixt napísal:presne ... hlavne ked mam stvorku objednanu :roll:
Nebral by som to až tak tragicky, veď aj Call of Duty I sa hrá dodnes...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

alfonz napísal:Nebral by som to až tak tragicky, veď aj Call of Duty I sa hrá dodnes...
presne tak... aj CoD2.. heh, ale zas ked si to vezmete takto ze teraz sa len rozbieha CoD4 a uz ide 5ka... tak sa ludia vyseru na 4ku.. ale vyrobcovia su vypatlanci.. ale aj tak 4ku nehram a na novy cod sa tesim :P

Waldo ake mas FPS v hre.. ? aj mna to za to vyhadzovalo.. low packet flow.. asi zly prietok paketov.. nie je to robene tak ze kazdy jeden packet = 1fps ? :P nie som si isty... ale moze to byt nizkym frameratom ?

pretoze keby to bolo tak ako pises Sajmon tak by vypisalo cl_maxpackets 60 (tam v hlavnom menu ta tabulka.. ale ono to napise len low packet flow) alebo tak podla toho kolko je nastavene na servry... a nie ze low packet flow..
a keby si mal ine cfg na packety v console tak aj pocas hry by tam kde sa ukazuju killy nalavo dole zobrazilo ze WARNING a nejaka kktina o packetoch
matasak
Light Expert
Light Expert

oznamili cod5

Príspevok od používateľa matasak »

oznamili cod
Accelerated Future
cod5 NEVIEM CI BUDE AJ NA PC ALE JE TO SILA
:shock:

Hra Call of Duty 4: Modern Warfare vyšla teprve před měsícem a už jsou oznámeny informace o dalším díle. Situace se zdá spíše směšná, ale firma Blizzard, která by měla nyní pomáhat Activision v sérii Call of Duty, se hodlá věnovat novým dílům téměř každý rok. U sportovních her, kde hráči přestupují z týmů do týmů, by se tato věc dala pochopit, ale u FPS hry jako Call of Duty?
Hra by měla být vydána za 12-14 měsíců, avšak osobně doufám, že vyjde pouze pro konzole a další pokračování, které by mohlo mít název "Accelerated Future", se osobním počítačům vyhne.

HMMM JA Dúfam že nie
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

alfonz napísal:Nebral by som to až tak tragicky, veď aj Call of Duty I sa hrá dodnes...
a hravaju ju profesionalne klany ? ( esuba,neophyte,fab.. ) ? nie !
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Tak sa prispôsob, také koníčky čosi stoja :)
Alebo hraj kánterstrájk, nový tak skoro nebude :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:a hravaju ju profesionalne klany ? ( esuba,neophyte,fab.. ) ? nie !
preco spominas neophyte ? vsak oni hravaju len CoD4 :wink:
BTW s esubou som hral war a taktiez aj s par typkami som sa stretol na servroch... a teda cakal som viac tym ze su taky ospevovany ale problem som s nimi teda nemal... mozno luck mozno sa im nechcelo ? :roll:
a esuba normalne hra este CoD a aj CoD2
saj
Addict
Addict

Šu-Do napísal:preco spominas neophyte ? vsak oni hravaju len CoD4 :wink:
BTW s esubou som hral war a taktiez aj s par typkami som sa stretol na servroch... a teda cakal som viac tym ze su taky ospevovany ale problem som s nimi teda nemal... mozno luck mozno sa im nechcelo ? :roll:
a esuba normalne hra este CoD a aj CoD2
alfonz pisal, ze CoD1 sa stale hrava.Ja som mu odpisal ze ju ale nehravaju klany na profesionalnej urovni ako je neph,eSuba. Odkedy vysiel CoD4 esuba, ani neophyte nehravaju CoD2 ani 1.

/ s esubou si hral war ? esuba vs. ???? ( aky bol ten klan ) + co to bolo za ligu ? cb,esl,ug... ? A to ze si sa s niekym stretol na serveri, to by som nebral az tak. Ludia ked uz fejkuju, tak si nahodia tag esuby...
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Prilis skora sa tu rozoberaju veci ktore su este velmi daleko ved nevieme ci COD5 bude vobec na PC :? a vy tu uz riesite ze COD4 sa perstane hravat clanovo a nebude mat taku zakladnu ...

EDIT: Sajmon asi pred dvoma dnami som hral na serveri clanu GS mali tam aj z eSuby hraca s nickom - luckeR (len pre tvoju infor. chlapec dostal 12-5 odomna a mojho spoluhraca) a bolo to brane akoze FW. Neviem ci ich uznavas alebo co ale eSuba je clan ktory je velmi dobry TO IM NEBERIEM ale uricte su aj lepsi hraci ako oni. Ktory nehravaju clanovo lebo ich to nebavi a nemaju tolko casu :wink:
saj
Addict
Addict

romerot napísal:Prilis skora sa tu rozoberaju veci ktore su este velmi daleko ved nevieme ci COD5 bude vobec na PC :? a vy tu uz riesite ze COD4 sa perstane hravat clanovo a nebude mat taku zakladnu ...

EDIT: Sajmon asi pred dvoma dnami som hral na serveri clanu GS mali tam aj z eSuby hraca s nickom - luckeR (len pre tvoju infor. chlapec dostal 12-5 odomna a mojho spoluhraca) a bolo to brane akoze FW. Neviem ci ich uznavas alebo co ale eSuba je clan ktory je velmi dobry TO IM NEBERIEM ale uricte su aj lepsi hraci ako oni. Ktory nehravaju clanovo lebo ich to nebavi a nemaju tolko casu :wink:
romerot, len pre tvoju informaciu na tom GSku sme boli 2 kamosi (ja+rozyyy) a prave druhy menovany si dal nick luckeRa. Takze ak uvidis na serveri niekoho znemaho a dobreho, neznamena ze je to on. Ak neveris a myslis ze si to nandal luckeRovi, mal si si vyscreenovat jeho pb-guid a skontrolovat s tym, co ma na clanbase pravy lucker. A uvidel by si ze to nie je jeho guid, ale niekoho ineho (mojho kamosa)
romerot
Star
Star

Sajmon napísal:romerot, len pre tvoju informaciu na tom GSku sme boli 2 kamosi (ja+rozyyy) a prave druhy menovany si dal nick luckeRa. Takze ak uvidis na serveri niekoho znemaho a dobreho, neznamena ze je to on. Ak neveris a myslis ze si to nandal luckeRovi, mal si si vyscreenovat jeho pb-guid a skontrolovat s tym, co ma na clanbase pravy lucker. A uvidel by si ze to nie je jeho guid, ale niekoho ineho (mojho kamosa)
:smt046 mne je uplne desat kto to bol a co sa mam teraz POS**T s eSuby? alebo co ? len neviem co tu teraz riesime :wink: COD4? alebo eSubu?
saj
Addict
Addict

romerot napísal::smt046 mne je uplne desat kto to bol a co sa mam teraz POS**T s eSuby? alebo co ? len neviem co tu teraz riesime :wink: COD4? alebo eSubu?
ide stale o tu istu vec. Ze CoD1 ani 2 uz nehravaju hraci na prof. urovni a ked by mala vyjst 5 aj pre PC, pre komunitu by to bolo dost zle.
romerot
Star
Star

Sajmon napísal:ide stale o tu istu vec. Ze CoD1 ani 2 uz nehravaju hraci na prof. urovni a ked by mala vyjst 5 aj pre PC, pre komunitu by to bolo dost zle.
Tak komunita prejde na COD5 a je to vyriesene ... (podla mna to bude tak ze ktory COD bude mat lepsi MP tak tam prejde cela komunita) a aj tak COD4 este nie az tak rozbehnuty ako bol COD2. COD4 si este uzije slavy az az ... kym bude ten COD5 hotovy.
Ale je to vyvoj a rec penazi (ved pozri ake ma COD4 zarobky! tak sa rychlo ponahlaju s dalsou hrou aby zarobili znova) aj tak to my uz nezastavime :wink:

EDIT: COD5 sa ma vratit spät do historie teda nemalo by to byt nieco ako COD4MW uvidime aka to bude historia ci WW2 alebo nieco ine :wink:
saj
Addict
Addict

Waldo napísal:zial nepomohlo
skus este /cl_packetdup "5"
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

ako do certa ziskam nove zbrane v mp? sakra uz niekolko kol mam 5 tych istych. dik
gwixt
Addict
Addict

ako zistim svoj pb_guid??? viem ze mam v hre do konzoly napisat /my_pbguid ..
ibaze neviem kde mi to vypise bo konzolu mi ukazuje ako jeden riadok hore .. :?
romerot
Star
Star

gwixt napísal:ako zistim svoj pb_guid??? viem ze mam v hre do konzoly napisat /my_pbguid ..
ibaze neviem kde mi to vypise bo konzolu mi ukazuje ako jeden riadok hore .. :?
do konzoly napis /pb_plist a ked to vyhodi sprav si screenshot a hotovo
a vypisuje to tak ako ked niekoho zabijes tam dolu ...
gwixt
Addict
Addict

ok ok dik .. vyskusam
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

romerot napísal:do konzoly napis /pb_plist a ked to vyhodi sprav si screenshot a hotovo
a vypisuje to tak ako ked niekoho zabijes tam dolu ...
ked das prikaz /pb_plist tak napise ku kazdemu hracovi cislo (zrejme na to ze ked ho chcete skrz Punkbuster kicknut)
a to tak ze napisete /pb_kick a cislo jeho... ale hlasovat musi viac ludi aby bol kicknuty.. zrejme viac ako 3/4

tie cisla to napise tam kde su zobrazene killy... tam kde je zobrazene kto koho s cim zabil
Tomman
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomman »

romerot napísal::smt046 mne je uplne desat kto to bol a co sa mam teraz POS**T s eSuby? alebo co ? len neviem co tu teraz riesime :wink: COD4? alebo eSubu?
heh v eSube som hraval este ked to bol len CoD1 klan so 7 ludmi ( pametna prehra vo finale Gamezone ligy s nEph po ktorej mi ostala myska MX510 a oci pre plac :? ... prva cena bola myslim vtedy procak za 10k ) a kukam, ze casom sa z toho stal multiklan ktory sa riesi aj na hojkovi :D
Napísať odpoveď