Co si myslite...
da sa povazovat za neveru to, ked jeden z partnerov vo fungujucom vztahu flirtuje cez zoznamku s osobou/osobami ineho pohlavia?
Chapali by ste to ako podvod voci vasej polovicke alebo naopak tolerovali by ste to svojej polovicke, keby to robila? Povazujete takuto "virtualnu neveru" za krocik k skutocnej?
No podla mna ano, to sa proste nerobi... A ja sa riadim tym, ze to, co napisem na nete by malo zodpovedat tomu, co by som spravil/povedal aj v skutocnosti, cize taketo nieco povazujem za neveru, aj ked lahsieho kalibru, ale je to dovod na zaskripanie.
suhlasim s hojkom
a ide aj o to ci to flirtovanie robi len tak zo srandy pre zabavu alebo za vaznejsim ucelom
ale celkovo by som flirt neverou nenazval, skor ide o spestrenie alebo utvrdenie sebadovery
moja holka furt s dakym flirtovala flirtuje aj bude flirtovat.. za vaznejsim ucelom to nerobi.. len jej asi robi radost ket za nou seci saleju a potom ich do radu pekne odserie.. ale so mnou nikdy neflirtovala .. a chodime spolu rok aj 2 mesiace
/nezrobim s tym nic a co teras sa zastrelim? ja jej verim
Doris napísal:Co si myslite...
da sa povazovat za neveru to, ked jeden z partnerov vo fungujucom vztahu flirtuje cez zoznamku s osobou/osobami ineho pohlavia?
Chapali by ste to ako podvod voci vasej polovicke alebo naopak tolerovali by ste to svojej polovicke, keby to robila? Povazujete takuto "virtualnu neveru" za krocik k skutocnej?
Otázočka...??? Poprel pri tej nevere vzťah s tebou????
Pokial si nedohaduje dake stretnutia a nerobi to v reale tak to nevera nieje mozno si len robi prdel. Ale vadilo by mi to na tvojom mieste sak tomu sa eubranis proste ziarlivost hehe ako vyslovne by som jej to nezakazal mozno by som jej dako naznacil ze sa mi to nepaci a ked ma cas flirtovat na nete to znamena ze sa jej malo venujes pripadnesi vsimaj s kym flirtuje a co maju ty chalani co ty nemas a ber to ako vyzvu lebo mozno to jej natebe chyba
Podla mna je to obycajna zenska jesitnost, chce si iba dokazat ze je pritazliva pre ostatnych chlapov a ze ich dokaze zbalit. Mne osobne sa to moc nepaci, aj ked mozno to nerobi s nejakym umyslom si niekoho najst, ale je dost pravdepodobne ze raz natrafi na niekoho kto poblazni hlavu jej, nielen ona jemu. Ale za neveru by som to asi neoznacil
Diestro napísal:Podla mna je to obycajna zenska jesitnost, chce si iba dokazat ze je pritazliva pre ostatnych chlapov a ze ich dokaze zbalit. Mne osobne sa to moc nepaci, aj ked mozno to nerobi s nejakym umyslom si niekoho najst, ale je dost pravdepodobne ze raz natrafi na niekoho kto poblazni hlavu jej, nielen ona jemu. Ale za neveru by som to asi neoznacil
No tak ja by som toto svojej láske nerobila, prečo by som mala flirtovat s niekym..ked uz niekoho mam??...a myslim si ze keby o tom vedel a mal by ma fakt rad tak ze by ho to velmi ranilo...a to b ysom asi neprezila..
Ak si raz človek nájde polovičku ktorú miluje, nevidím dôvod, prečo by mal akýmkoľvek spôsobom pokúšať o inú/ého.
Je to len znak toho, že vo vzťahu je niečoho nedostatok a dôvod na zamyslenie sa nad tým.