Ber to takto ked to ma zakazane tak urcite pri nej nebude sediet nepozorovane tolko co obvykle a vtedy nema inu moznost ako sa zacat ucit napr. takze svoj efekt to urcite mabolek napísal:hej, lenže vždy sa vynájdeš, ako ten zákaz porušiť. Zakázali ti pozerať TV a naozaj si ju nepozerával? Pochybujem, poznám takéto zákazy
Dostavali ste, dostavate domáce vazenie ?
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
bolek
Guru
Fajn, tak nebude pozerať TV, bude zavretý v izbe, rodičia budú spokojní, že sa "učí" a ono bude pozerať von oknom, hrať sa s telefónom, pozerať do blba a ja neviem čo ešte. Ale najmä, že všetci sú spokojní, že dieťa nepresedí celé popoludnie pri bedni a 5 hodín sa učí
Potom sa rodičia začnú čudovať, prečo si nezlepšilo, napriek tomu, že malo zákaz na XXX činností, známky. Začnú zisťovať, kde je problém, zakážu mu ďalšie veci a takto to ide dokola, až kým decko raz nepochopí, že učiť sa je vážne treba, začne sa učiť. Vtedy vlastne zistia, že všetky zákazy boli o ničom. 
-
P3Bo
Guru wannabe
Pozri ja mam tiez zakazy a neucil som sa vo volnom case ktory mi zakazali . Ale to ci sa zacnes alebo nezacnes ucit je v tvojej hlave . Urcite to vsak tym ze dietatu vsetko povolis nezlepsis prave naopak . Zakaz je prevencia sam o sebe neznamena ze sa ucit zacnes namiesto pozerania TV a ver , rodic s tym ani nepocita . Iba ta donuti sa zamysliet a casto aj to pomoze
-
bolek
Guru
Jasné, je to na dieťati, ako sa zachová. Či si vstúpi do svedomia alebo nie. Lenže koľko je takých rebelov, ktorí začnú, keď dostanú zákaz ešte viac vyvádzať, len aby spravili rodičom naschvál.
Možno to, či rodičia dajú na niečo zákaz alebo nie, vedia oni najlepšie, pretože by mali najlepšie poznať svoje dieťa...
-
P3Bo
Guru wannabe
to su tie prve minuty ..navreta zila na cele zlost ktora sa neda zniest a zda sa ti ze vybuchnes ale ono ... po hodinke zdutostia pozerania do steny trieskania do murov a vsetkeho mozneho sa naozaj zacnes nudit a nemas co robit a tak ti zostava jedine tu novu temu si aspon precitat . A nakoniec je to prijemny pocit cosi nove vediet a vediet to dobrebolek napísal:...
Presne, mam takeho spoluziaka co dostava zakazy, napr teraz do Vianoc nesmie pozerat tv a hrat sa na kompe, ale co z toho ked sam mi hovoril ze ucit sa aj tak nebude. Je to proste chore.P3Bo napísal:Pozri ja mam tiez zakazy a neucil som sa vo volnom case ktory mi zakazali . Ale to ci sa zacnes alebo nezacnes ucit je v tvojej hlave . Urcite to vsak tym ze dietatu vsetko povolis nezlepsis prave naopak . Zakaz je prevencia sam o sebe neznamena ze sa ucit zacnes namiesto pozerania TV a ver , rodic s tym ani nepocita . Iba ta donuti sa zamysliet a casto aj to pomoze
-
bolek
Guru
Poznáš z vlastnej skúsenosti?P3Bo napísal:to su tie prve minuty ..navreta zila na cele zlost ktora sa neda zniest a zda sa ti ze vybuchnes ale ono ... po hodinke zdutostia pozerania do steny trieskania do murov a vsetkeho mozneho sa naozaj zacnes nudit a nemas co robit a tak ti zostava jedine tu novu temu si aspon precitat . A nakoniec je to prijemny pocit cosi nove vediet a vediet to dobre
-
P3Bo
Guru wannabe
ako inakbolek napísal:Poznáš z vlastnej skúsenosti?![]()
No domace vezenie nie to skor mi zatrhnu PC ci TV ved aj teraz to mam obmedzene bo sa vraj neucim a bla bla a oco nevedel o znamkach tak bol doma dlhy prihovor a dost burliva hadka bo oco do mna zacal s recami typu "ty si hrdina ked nehovoris znamky" tak ma to vytocilo a ja ze "no ano som a vidis tak mi zakas co chces mne je to uz uplne jedno myslis ze neprezijem bez tvojho PC a aj tak sa viac ucit nebudem vies "
takze asi take nieco noo .. znamky mam furt rovnake akurat ze zakaz a obmedzenia mam .. neviem do kedy sa to bude vliect bo moj oco je tvrdohlavy a povedal nieco ako "aj tak ti zakazem lebo aj ak sa nebudes ucit viac o par rokov to nebudem lutovat lebo si poviem ze som to aspon skusil " joj 
-
tereza
Medium Star
domace vazenie? co to jeee?
mama mi pekne vynada, ja jej pekne odpapulujem. potom sa dva dni nerozpravame a potom je vsetko v najvacsom poriadku. kedysi bolo take, ze zoberiem ti telefon.. odhlasim internet ale to bolo len take zastrasovanie. som sa vtedy tvarila ako velmi mi to je jedno
takze jej asi bolo jasne, ze domace vazenie by tiez nic neriesilo 
mama mi pekne vynada, ja jej pekne odpapulujem. potom sa dva dni nerozpravame a potom je vsetko v najvacsom poriadku. kedysi bolo take, ze zoberiem ti telefon.. odhlasim internet ale to bolo len take zastrasovanie. som sa vtedy tvarila ako velmi mi to je jedno