Dostavali ste, dostavate domáce vazenie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

bolek napísal:hej, lenže vždy sa vynájdeš, ako ten zákaz porušiť. Zakázali ti pozerať TV a naozaj si ju nepozerával? Pochybujem, poznám takéto zákazy :roll:
Ber to takto ked to ma zakazane tak urcite pri nej nebude sediet nepozorovane tolko co obvykle a vtedy nema inu moznost ako sa zacat ucit napr. takze svoj efekt to urcite ma
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Fajn, tak nebude pozerať TV, bude zavretý v izbe, rodičia budú spokojní, že sa "učí" a ono bude pozerať von oknom, hrať sa s telefónom, pozerať do blba a ja neviem čo ešte. Ale najmä, že všetci sú spokojní, že dieťa nepresedí celé popoludnie pri bedni a 5 hodín sa učí :roll: Potom sa rodičia začnú čudovať, prečo si nezlepšilo, napriek tomu, že malo zákaz na XXX činností, známky. Začnú zisťovať, kde je problém, zakážu mu ďalšie veci a takto to ide dokola, až kým decko raz nepochopí, že učiť sa je vážne treba, začne sa učiť. Vtedy vlastne zistia, že všetky zákazy boli o ničom. :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pozri ja mam tiez zakazy a neucil som sa vo volnom case ktory mi zakazali . Ale to ci sa zacnes alebo nezacnes ucit je v tvojej hlave . Urcite to vsak tym ze dietatu vsetko povolis nezlepsis prave naopak . Zakaz je prevencia sam o sebe neznamena ze sa ucit zacnes namiesto pozerania TV a ver , rodic s tym ani nepocita . Iba ta donuti sa zamysliet a casto aj to pomoze
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Jasné, je to na dieťati, ako sa zachová. Či si vstúpi do svedomia alebo nie. Lenže koľko je takých rebelov, ktorí začnú, keď dostanú zákaz ešte viac vyvádzať, len aby spravili rodičom naschvál. :? Možno to, či rodičia dajú na niečo zákaz alebo nie, vedia oni najlepšie, pretože by mali najlepšie poznať svoje dieťa...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:...
to su tie prve minuty ..navreta zila na cele zlost ktora sa neda zniest a zda sa ti ze vybuchnes ale ono ... po hodinke zdutostia pozerania do steny trieskania do murov a vsetkeho mozneho sa naozaj zacnes nudit a nemas co robit a tak ti zostava jedine tu novu temu si aspon precitat . A nakoniec je to prijemny pocit cosi nove vediet a vediet to dobre
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

P3Bo napísal:Pozri ja mam tiez zakazy a neucil som sa vo volnom case ktory mi zakazali . Ale to ci sa zacnes alebo nezacnes ucit je v tvojej hlave . Urcite to vsak tym ze dietatu vsetko povolis nezlepsis prave naopak . Zakaz je prevencia sam o sebe neznamena ze sa ucit zacnes namiesto pozerania TV a ver , rodic s tym ani nepocita . Iba ta donuti sa zamysliet a casto aj to pomoze
Presne, mam takeho spoluziaka co dostava zakazy, napr teraz do Vianoc nesmie pozerat tv a hrat sa na kompe, ale co z toho ked sam mi hovoril ze ucit sa aj tak nebude. Je to proste chore.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:to su tie prve minuty ..navreta zila na cele zlost ktora sa neda zniest a zda sa ti ze vybuchnes ale ono ... po hodinke zdutostia pozerania do steny trieskania do murov a vsetkeho mozneho sa naozaj zacnes nudit a nemas co robit a tak ti zostava jedine tu novu temu si aspon precitat . A nakoniec je to prijemny pocit cosi nove vediet a vediet to dobre
Poznáš z vlastnej skúsenosti? :D Njn, to je ten lepší prípad, horší je, keď dieťa stále nemá záujem. Donútiť ho? Ako? Začni mu vysvetľovať, že raz ti bude za tie zákazy vďačné. Lenže v takých 13 mu to ťažko vysvetlíš.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Poznáš z vlastnej skúsenosti? :D
ako inak 8) , zalezi asi aj od toho v akom veku sa nachadza dany "rebel " . JA ked si chcem sadnut pred to co mi nejde tak sa to uz robi len tazko lebo som prespal zaklady . Preto musim zacinat od zaciatku . Mam prisnych rodicov ale ja budem este prisnejsi na svoje deti jednoducho to zo sebou vidim bledo a zastavam nazor ze ucel sveti prostriedky a ak by mali byt moje deti v buducnosti vzdelane tak to docielim vsetkymi moznymi sposobmi . V 13 to nepochopi ale nejde inak .
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som mal zaracha len dva krát na týžden...keď mi naši zistili že som bol poza a ked som mame zobral..... :D
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

ja už byvam bez rodičov, takže zaracha nedostávam :)
..ale ked som bol pubis, tak bolo aj také
vacsinou to skoncilo tým že pred vecsimi pisomkami nebol do neskorích hodin TV, a tým že som nemohol byt dlho vonku
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

...ani ked som bol maly :)
maximalne zakazy sladkosti, tv, ktore aj tak do 10min pominuli
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ano dostaval, ale ako "odmenu" za neaky pruser co som vyparatil. Nasi si to patricne so mnou vydiskutovali a potom som musel niest nasledky. Dobra skola to bola pre mna. Podobne je to aj v zivote, len tam so mnou nik nediskutuje. Za pripadne prusery rovno nesiem nasledky. :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

domace vazenie nikdy, skor mi zakazovali PC...ale po par dnoch som to aj tak vzdy nakoniec "uhral" :P
/edit: a teraz pravdaze uz nic :lol: :lol:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

zakaz PC.... to je to najhorsie co pre mna moze byt... a teraz mam len tolko, ze mi oco vypne net, kedze on robi s internetom a riadi to... ked si mysli ze zanedbavam skolu, tak vzdy to spravi :evil:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

No domace vezenie nie to skor mi zatrhnu PC ci TV ved aj teraz to mam obmedzene bo sa vraj neucim a bla bla a oco nevedel o znamkach tak bol doma dlhy prihovor a dost burliva hadka bo oco do mna zacal s recami typu "ty si hrdina ked nehovoris znamky" tak ma to vytocilo a ja ze "no ano som a vidis tak mi zakas co chces mne je to uz uplne jedno myslis ze neprezijem bez tvojho PC a aj tak sa viac ucit nebudem vies " :D takze asi take nieco noo .. znamky mam furt rovnake akurat ze zakaz a obmedzenia mam .. neviem do kedy sa to bude vliect bo moj oco je tvrdohlavy a povedal nieco ako "aj tak ti zakazem lebo aj ak sa nebudes ucit viac o par rokov to nebudem lutovat lebo si poviem ze som to aspon skusil " joj :D
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som dostavala snad vsetky zakazy,ktore existuju a samozrejme,patrilo k nim aj domace vazenie :?
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

domace vazenie? co to jeee? :D
mama mi pekne vynada, ja jej pekne odpapulujem. potom sa dva dni nerozpravame a potom je vsetko v najvacsom poriadku. kedysi bolo take, ze zoberiem ti telefon.. odhlasim internet ale to bolo len take zastrasovanie. som sa vtedy tvarila ako velmi mi to je jedno :lol: takze jej asi bolo jasne, ze domace vazenie by tiez nic neriesilo :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja som dobry , nedostla som :) a ked mi aj nieco bolo zakazane , tka ochvilku este v ten den to bolo zas epovolene , ale musim povedat ze so mnou nikdy neboli neake vacsie problemy , ae to sa nechcem chvalit :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Nikdy, je to ubohe :?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

never....
na mna plati len zakaz PC a kupit si oblubene veci (zbrane atd:D)
Napísať odpoveď