Je to podla vas nevera?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Erik nj mas pravdu :)
Ale tak moze sa stat ... Napr. je z Kamaratkami na nejakej oslave ...
Staci ze za kratku dobu toho vypije vela na Poloprazdny zaludok ...

No ale aj tak zazil som len tu druhu ... horsiu moznost ... a este k tomu dozvedel som sa to od kamarata ktory sa to dozvedel od "nabijaca"
Ona mlcala jak hrob ... To ma na tom najviac polozilo ...
Cize neviem ako by som sa zachoval pri prvej moznosti ... Samozrejme uz by to nebolo take ako predtym ... nevedl by som jej doverovat ...

//Erik looool jaky text ... nj ... Len si predstav ze by si ju nadovsetko lubil jak tu svoju dnesnu krasavisu ... Ona by sa skoro neopijala resp. z mierov
Ale isla by z kamaratkami na oslavu dalsiej kamaratky ... Originalne by to mala byt babska jazda povies sak nech ide ... Nech sa zabavi ... Ona by to prehnala ... Vypila by normalne mnozstvo ale obsah zaludka by nic neneutralizoval ... A uz by bola opita ... Nebol by s tym ziaden problem zak su tam len baby ;)
No a Jej kamaratka by si zavolala dalsich kamaratov sak nech je sranda ... a Nieco by sa udialo ...
A ona by za tebou rano dosla z Placom ze sa to stalo ... jej to je strasne luto atd ...
Co by si spravil??

(Tiez nijak nenarazam len sa pytam ... :) )
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

kinjeril napísal:Schw33k, nepisal si ty nahodou v neakej inej teme, ze keby niekto tancoval moc "natesno" s tvojou babou, ze by si mu hubu rozflakol? :)
Imho, neexistuje maly flirt, velky flirt, zdravy flirt, chory flirt, ked mas vztah. Nehovorim o kamaradskej komunikacii, ale dotyky, a usmevy a neviem co este co si spomenul, to urcite nie ked mas vztah. Nic v zlom, ale Ako by si ty reagoval, keby tak zdravo flirtovala tvoja stara? :)
Písal , ale to som bol vo vťahu prvý rok :D
ale nie , nasralo by ma to určite ... avšak , beriete to priveľmi vážne , ako napísal k6 , nejde o nič iné ako o zábavu , či sa s niekým podebatím , pousmejem sa , proste čo je na tom ? Môžte mi tu písať čo len chcete , som presvedčený , že roky vo vťahu pôjdu a Vy budete rovnakí : )
mi-chau napísal:to nie su klapky ale ucta voci druhemu
začínam si myslieť , že už aj flirt považujete ze neveru
Shark NX napísal:schw33ku opytam sa ta inac ... Mas priatelku ... ste spolu napr. Rok ... a ty vlezes na Pokec.sk do miestnosti zoznamka a zacnes si pisat z "Nadrzanou" 20Rocnou "je*ackou" Sak zaflirtujem si nie??Naco ... Mas doma milujucu priatelku neee ... ty si musis zaflirtovat z nejakou novou ...
copy that ...mám doma milujúcu priateľku a z dlhej chvíle sa rozhodnem , že si zaflirtujem s nejakou 20 ročnou jebačkou :D
P3Bo napísal:kazdy kto to robi vie aspon trochu ze sa to nesmie to ze mu to povies nic nezmeni a davaj pozor aby si potom ty nerobil to iste [to je priatelska rada nic viac . ]
:reporter:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Shark NX napísal:Erik nj mas pravdu :)
Ale tak moze sa stat ... Napr. je z Kamaratkami na nejakej oslave ...
Staci ze za kratku dobu toho vypije vela na Poloprazdny zaludok ...

No ale aj tak zazil som len tu druhu ... horsiu moznost ... a este k tomu dozvedel som sa to od kamarata ktory sa to dozvedel od "nabijaca"
Ona mlcala jak hrob ... To ma na tom najviac polozilo ...
Cize neviem ako by som sa zachoval pri prvej moznosti ... Samozrejme uz by to nebolo take ako predtym ... nevedl by som jej doverovat ...

//Erik looool jaky text ... nj ... Len si predstav ze by si ju nadovsetko lubil jak tu svoju dnesnu krasavisu ... Ona by sa skoro neopijala resp. z mierov
Ale isla by z kamaratkami na oslavu dalsiej kamaratky ... Originalne by to mala byt babska jazda povies sak nech ide ... Nech sa zabavi ... Ona by to prehnala ... Vypila by normalne mnozstvo ale obsah zaludka by nic neneutralizoval ... A uz by bola opita ... Nebol by s tym ziaden problem zak su tam len baby ;)
No a Jej kamaratka by si zavolala dalsich kamaratov sak nech je sranda ... a Nieco by sa udialo ...
A ona by za tebou rano dosla z Placom ze sa to stalo ... jej to je strasne luto atd ...
Co by si spravil??

(Tiez nijak nenarazam len sa pytam ... :) )
Nesom Erik ale stejne hodim svoj nazor do placu, snad nebude vadit :)

V prvom rade chcem povedat ze by mi asi vadila priatelka ktora by sa oziarala tak nejak umyselne (joo kamaratka ma osemnast tak sa ideme zje*at na kocky) coz ovsem neznamena ze by mi prilis vadilo ak sa jej raz za cas stane ze sa opije, ostatne stava sa aj mne :roll:

Teda ak by sa to stalo raz - a toto je dolezite - a prisla by s tym za mnou sama, tak jej nemam problem odpustit. Druhykrat uz by som zvazoval a tretikrat - ne moja takto to nemoze fungovat. Tesilo ma, zbohom.

Ak by som sa to dozvedel od tretej osoby, tak zvazujem
1. Doveryhodnost zdroja
2. Konkretneho yebaca
3. Ci sa mi na otazku prizna

Ak si myslim ze mozem informaciu opravnene povazovat za pravdivu a ona zapiera, tak asi koniec.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Kazdopadne svoje priority by si mal muz ci aj zena uvedomovat triezvy ako aj opity. A shark, ze sa najde nejaky sedlak s plnymi gulami? Ona na vine nieje?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja by som vedel taketo nieco odpustit iba raz ...
Ozrala som sa curak ma pokefoval uz nikdy viac ...
Keby to urobila druhy krat nemam sa o com bavit ... Maj sa prijemny zvysok zivota ...

mi-chau ... nepovedal som ze nieje na vine ... len som povedal to ze to by som este nejak horko tazko prekusnut dokazal ...
Ale zalezi ako by za mnou dosla ...
Keby sa hrala ze sa nikdy nic nestalo ... Koniec Bodka ... Nemam sa s nou o com bavit.
Ale keby dosla ze sa musime porozpravat atd ... tam by som este dokazal uvazovat ...
Len tvrdim to ze by som MOZNO Dokazal Odpustit ... ale to zalezi na okolnostiach
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Shark NX napísal:Ja by som vedel taketo nieco odpustit iba raz ...
Ozrala som sa curak ma pokefoval uz nikdy viac ...
Keby to urobila druhy krat nemam sa o com bavit ... Maj sa prijemny zvysok zivota ...

mi-chau ... nepovedal som ze nieje na vine ... len som povedal to ze to by som este nejak horko tazko prekusnut dokazal ...
čo spraví raz, spraví aj druhý krát ... :(
mi-chau
Darca
Darca

DonLuca napísal:čo spraví raz, spraví aj druhý krát ... :(
keby si odrezala hlavu drukrat sa to uz neda
/joke man !?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:keby si odrezala hlavu drukrat sa to uz neda
Túto poznámku si si mohol odpustiť, lebo všetci dobre vieme, na čo som narážal... :roll:
southpole
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa southpole »

Ja si myslím, že musí vo vzťahu niečo chýbať, keď hľadá niečo cez internet... :?
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

NO ja si myslím,že nie je to nevera...Nevera je nieco ine....Podla toho očo tu ide.ked iba kamos ktory chce pokecat a ho poznam tak fajn a ked nie ze zacne zo mnou flirtovat tak to urcite ho vypískam .Ale ja si myslim,ze nieje to nevera..Ja by som svojej druhej polovicke povedal,ze si z niekym pisem!
mi-chau
Darca
Darca

steniatko napísal:.Ja by som svojej druhej polovicke povedal,ze si z niekym pisem!
druhej?? a nepovedala nahodou? Ak je nevera len pohlavny styk tak to zalezi len na milencovi/ke ci da ci neda. Ak da prebehne nevera, ak neda, neprebehne => postoj partnera je rovnaky ale neverny je iba ak suhlasi milenka.
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

DonLuca napísal:jasné riziko povolania.......pchh.. keď má dievča rozum a fakt MILUJE svojho priateľa tak sa nespije do NEVEDOMIA, aby sa potom náhodou niečo stalo a potom sa musela ospravedlňovať.... dosť od veci....

Sorač, ale u mňa by holka v tom momente skončila :aasmile2: a by som jej povedal len toľko,, že načo chlastá, keď sa potom nevie ovládať... Si myslím, že takéto veci do pravého vzťahu ani nepatria

Edit// erytrocyt :aasmile1: moje slová
O poklona :aasmile1:
mi-chau napísal:druhej?? a nepovedala nahodou? Ak je nevera len pohlavny styk tak to zalezi len na milencovi/ke ci da ci neda. Ak da prebehne nevera, ak neda, neprebehne => postoj partnera je rovnaky ale neverny je iba ak suhlasi milenka.
no dobre nepovedala,sekla som sa jezisi :roll:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Len tak BTW co tak pouzivat tlacitko Uprav ... DonLuca zauc ju trosicku ... ;)
mi-chau
Darca
Darca

steniatko napísal:no dobre nepovedala,sekla som sa jezisi :roll:
resp.povedala tu ide o to, kto berie co ako neveru. Podla mna nemusi byt nevera len skutok, ako som napisal pred tym, postoj nevernika je rovnaky ale zvratia to okolnosti - blbost, aj ked sa niekto pokusa dostat inu do postele je to podla mna nevera, ci sa mu to podari ci nie.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Len tak BTW co tak pouzivat tlacitko Uprav ... DonLuca zauc ju trosicku ... ;)
Akoby by to bolo, aby si Mr. Shark neodpustil pod*ebačnú poznámku :roll:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

DonLuca .... no straaaaasny problem Stlacit Tlacitko Uprav a vsetko napisat ako jeden prispevok ... A nerobit zbytocny bordel a robotu modom ... :wink:
A nebud podrazdeny ... ja som do povedal v Dobrom ... Zbytocne nervacis ... :)
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

necital som dalej prispevky len prvu stranu.ale sulasim s hojkom
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Myslim, ze ista forma nevery to je. Minimalne isty naznak niecoho "pokazeneho" vo vztahu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Shark NX napísal:DonLuca .... no straaaaasny problem Stlacit Tlacitko Uprav a vsetko napisat ako jeden prispevok ... A nerobit zbytocny bordel a robotu modom ... :wink:
A nebud podrazdeny ... ja som do povedal v Dobrom ... Zbytocne nervacis ... :)
Ze nerobit bordel... kto sa potom ma vyznat v threade ked su odpovede na 3 prispevky nad a tri prispevky pod namackane v jednom?

Ak si narazal na to chybajuce a, nic som nepovedal :x ale ak podla teba mala eagovat do povodnecho prispevku, tak sme kontraproduktivni.

Sorry za OT.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Shark a DonLucca : Chlapi, veľmi dobrá diskusia, fakt ju nechcem zamknúť, takže ... Veď vy chápete :wink:
Napísať odpoveď