Gel na vlasy
Zalezi od TUZIACEHO EFEKTU : Ak mas nejaky gel za 30 sk ( niektore su dobre) tak idu dolu v pohode, ak mas gel typu MOKRY EFEKT tak ten ide dolu tiez v pohode, ale ak mas tuziaci efekt ( taft look cerveny ) tak to je brutal, ten sa ti lepi po prstoch uz len ked gelujescor3 napísal:keď maš hustejšie vlasy a ten gel vyschne tak sa ti tak zlepia vlasy že sa musiš osprchovať.
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ale ja viem, no sak ti hovorim bud pouzivam tuziaci efekt, a potom sa mi strasne zlepia vlasy aenergy00 napísal:Zalezi od TUZIACEHO EFEKTU : Ak mas nejaky gel za 30 sk ( niektore su dobre) tak idu dolu v pohode, ak mas gel typu MOKRY EFEKT tak ten ide dolu tiez v pohode, ale ak mas tuziaci efekt ( taft look cerveny ) tak to je brutal, ten sa ti lepi po prstoch uz len ked gelujesvydrzi strasne dlho, je brutalne pevny, pouzivam ho ked mam kratsie vlasy a chcem mat uces, ale ked po nom prejdes viac krat rukov, tak sa zacne z neho prasit, niekedy mam az take vlasy... do sediva
proste sa musis osprchovat, najlepsie tepla voda....strasne vela zalezi od tych ciseliek na zadnej strane gelu
( tuziaci efekt )
-
speq
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
vies co ja mam suchy gel z nemecka vozim , vypada to tak ze mas postavene vlasy ale nejsu take tvrde a nevypadaju ze je na nich gel krasne suche uplne popi*i proste a ten vosk normalne trosku si rozotres na ruky a vytvarujes hair aky sces
ale ako hovorim suchy gel proste najlepsi dam aj obrazok mojich vlasov ak cete 
Mohol by si.speq napísal:vies co ja mam suchy gel z nemecka vozim , vypada to tak ze mas postavene vlasy ale nejsu take tvrde a nevypadaju ze je na nich gel krasne suche uplne popi*i proste a ten vosk normalne trosku si rozotres na ruky a vytvarujes hair aky scesale ako hovorim suchy gel proste najlepsi dam aj obrazok mojich vlasov ak cete
Suchy gel ? To som este nikde nevidel
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
No Ja Som Pouzival Easy Hair ale uvedomil som si ze treba si priplatit pri takychto veciach =) tak som si kupil TAFT TITAN taky oranzovy =) a je super len keby neroby tie hovadiny =(( take biele kraviny vo vlasoch =(( a mam z neho lupiny =(( ako vlasy si zmyvam kazdy vecer a gelujem kazde rano ale neikedy mam tie one v hlave uz na obed a co ma s tym robit v skoel ?? to ej strasne =)) teraz som chcel skusit got2b co to vsetci vhalite =))) skusaaaam dke chcem nikde ho enmaju ani v dvoch tescach =)) tak som si kupil nejaky wellaflex zatial bohvie ci to bude robit aj henten =)
tak prave preto pouzivam vosk, lebo ked si dam dole ciapku prejdem si len rukov cez vlasy a za minutku to mam ako predtym...inak k tomu nanasaniu, uz som to tu niekde pisal...malym vrstvami vtieras do vlasov, vtedy nemozes nic pokazitffnatic napísal:ja používam gel Taft:)ale ide zima a ked si dám na hlavu čiapku pokazí sa mi ten učes
//suchy gel? to nebude nahodou nieco take ako vosk?
-
aquafresh1
Star
-
T-r-a-<3-n-c-e
Novice