mi-chau napísal:fajn hudba, inak som si skoro svrkol ked ten plechac vyrazil dvere... je to komedia nie?
akoze a co si cakal? ze tam bude uvezeneny a ma im postavit nejaku tu raketu ci co a ma iba nejake take meterialy? ziadne IT techniku tak jasne ze to vypada otrasne ten IRONko
NuSuey napísal:akoze a co si cakal? ze tam bude uvezeneny a ma im postavit nejaku tu raketu ci co a ma iba nejake take meterialy? ziadne IT techniku tak jasne ze to vypada otrasne ten IRONko
aha... takze ked nema IT tak si postavi cinoveho vojacika velkeho tri metre.. mas pravdu vlastne jeho konanie je pochopitelne, tak by som vlastne konal aj ja..
mi-chau napísal:aha... takze ked nema IT tak si postavi cinoveho vojacika velkeho tri metre.. mas pravdu vlastne jeho konanie je pochopitelne, tak by som vlastne konal aj ja..
lol nepoznas komix tak neries daktore veci sa ti bez komixu mozu zdat mimo ale asi pan reziser sa chcel drzat trosku komixu v komixe nebol ziaden cinovy vojacik aspon si ho nepamatam tam postavil tony stark hned na zaciatku ironmana s tym profesorom ked ich zajal mandarin
Runes napísal:lol nepoznas komix tak neries daktore veci sa ti bez komixu mozu zdat mimo ale asi pan reziser sa chcel drzat trosku komixu v komixe nebol ziaden cinovy vojacik aspon si ho nepamatam tam postavil tony stark hned na zaciatku ironmana s tym profesorom ked ich zajal mandarin
takyto uvod mal film animovy co vysiel o iron manovi volalo sa to The Invincible Iron Man....tak ako take zazemie ot musi mat aj v komixe.......
ateista napísal:no ja som dost zvedavy na tento kusok i ked mohly vybrat aj lepsieho herca ako je Robert Downey Jr.
hm toto je jeden z filmov na ktory sa tesim tak ako som sa kedysi tesil na film transofmers a ako sa tesim aj na dalsie filmy ako hellboy 2 a noveho batmana,proste tento film a iron man v nom totiz u mna nieco znamenaju
takze dufam ze film ma nesklame a bude za nieco stat lebo sa na nho dost tesim ako aj na ine filmy ktore kedysi vychadzali z komiksov
Kelko napísal:Hmm neviem mne sa daredevil velmi velmi lubil ...
a na ironmana sa ako fanusik marvelu docela tesim i ked ironmana mam asi najmenej rad z marvelu ...
no akože aj ja si rád pozrem Daredevila ale ked som šiel na to do kina som očakával niečo podobné ako Spidermana, čo sa na koniec nestalo, ale rád si to pozriem ked to ide v TV.
Steven666 napísal:no akože aj ja si rád pozrem Daredevila ale ked som šiel na to do kina som očakával niečo podobné ako Spidermana, čo sa na koniec nestalo, ale rád si to pozriem ked to ide v TV.
jj suhlas podla mna dardevil bol natoceny zle teda cakal som odneho viac lebo spominany spiderman ma neunavi ale dardevil hmm staci kuknut tak raz za rok des to spidermana kuknem aj kazdy mesiac keby siel