Iron Man 1 | 2 | 3 | kino film | Marvel Univerzum

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Iron Man 1 | 2 | 3 | kino film | Marvel Univerzum

Príspevok od používateľa ateista »

no ja som dost zvedavy na tento kusok i ked mohly vybrat aj lepsieho herca ako je Robert Downey Jr.

IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

vypada to byt v pohode uvidime
ja som tiez strasne zvedavy na ten film
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

bude top zajimave uvidime nakolko sa to bude drzat oreginalneho pribehu :-) ale do kina asi pojdem kuknut :-)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

tento trialer som videl uz davno na csfd.....Ale tešim sa .. hlavne ta zvučka na začiatku jaq prichadza s tou AUDI je genialna ...... :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fajn hudba, inak som si skoro svrkol ked ten plechac vyrazil dvere... je to komedia nie?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

som strasne zvedavy ale vyzera to ze to bude dobry film len ten iron man sa mi dajak nepacil
ateista
Light Professional
Light Professional

no na zaciatku nic moc ale pak ked ukazaly ten jeho finalny oblek tak to vyzeralo dost dobre
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

no som zvedavy..serial som videl a aj na hru sa tesim a tento film no som milo prekvapeny len dufam ze to nebude nejaka sracka! :wink:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

mi-chau napísal:fajn hudba, inak som si skoro svrkol ked ten plechac vyrazil dvere... je to komedia nie?
akoze a co si cakal? ze tam bude uvezeneny a ma im postavit nejaku tu raketu ci co a ma iba nejake take meterialy? ziadne IT techniku tak jasne ze to vypada otrasne ten IRONko
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

NuSuey napísal:akoze a co si cakal? ze tam bude uvezeneny a ma im postavit nejaku tu raketu ci co a ma iba nejake take meterialy? ziadne IT techniku tak jasne ze to vypada otrasne ten IRONko
aha... takze ked nema IT tak si postavi cinoveho vojacika velkeho tri metre.. mas pravdu vlastne jeho konanie je pochopitelne, tak by som vlastne konal aj ja..
ateista
Light Professional
Light Professional

Tak mame to novy trailer na Iron Mana

Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

WAUUUU perfektne uz sa neviem doackat...vyzera to dobre tak hadam ze to aj tak dopadne
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:aha... takze ked nema IT tak si postavi cinoveho vojacika velkeho tri metre.. mas pravdu vlastne jeho konanie je pochopitelne, tak by som vlastne konal aj ja..
lol nepoznas komix tak neries :-) daktore veci sa ti bez komixu mozu zdat mimo ale asi pan reziser sa chcel drzat trosku komixu :-D v komixe nebol ziaden cinovy vojacik aspon si ho nepamatam tam postavil tony stark hned na zaciatku ironmana s tym profesorom ked ich zajal mandarin
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

jeden z mnoha úspešných komixov od marvelu, no som zvedavý ako to dopadne dúfam že lepšie ako Daredevil.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Runes napísal:lol nepoznas komix tak neries :-) daktore veci sa ti bez komixu mozu zdat mimo ale asi pan reziser sa chcel drzat trosku komixu :-D v komixe nebol ziaden cinovy vojacik aspon si ho nepamatam tam postavil tony stark hned na zaciatku ironmana s tym profesorom ked ich zajal mandarin
takyto uvod mal film animovy co vysiel o iron manovi volalo sa to The Invincible Iron Man....tak ako take zazemie ot musi mat aj v komixe.......
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Steven666 napísal: .... dúfam že lepšie ako Daredevil.
Hmm neviem mne sa daredevil velmi velmi lubil ...
a na ironmana sa ako fanusik marvelu docela tesim i ked ironmana mam asi najmenej rad z marvelu ...
qwerty-xyz

Re: IRON MAN

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ateista napísal:no ja som dost zvedavy na tento kusok i ked mohly vybrat aj lepsieho herca ako je Robert Downey Jr.

hm toto je jeden z filmov na ktory sa tesim tak ako som sa kedysi tesil na film transofmers a ako sa tesim aj na dalsie filmy ako hellboy 2 a noveho batmana,proste tento film a iron man v nom totiz u mna nieco znamenaju :oops:
takze dufam ze film ma nesklame a bude za nieco stat lebo sa na nho dost tesim ako aj na ine filmy ktore kedysi vychadzali z komiksov :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mm ja som tez nemal moc rad ironmana ale pak som doneho dospel :-) aj ked su casti ktore ma viac nez dost nudia :-) nevim X-meni ma asi najviac beru :-)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Kelko napísal:Hmm neviem mne sa daredevil velmi velmi lubil ...
a na ironmana sa ako fanusik marvelu docela tesim i ked ironmana mam asi najmenej rad z marvelu ...
no akože aj ja si rád pozrem Daredevila ale ked som šiel na to do kina som očakával niečo podobné ako Spidermana, čo sa na koniec nestalo, ale rád si to pozriem ked to ide v TV.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Steven666 napísal:no akože aj ja si rád pozrem Daredevila ale ked som šiel na to do kina som očakával niečo podobné ako Spidermana, čo sa na koniec nestalo, ale rád si to pozriem ked to ide v TV.
jj suhlas podla mna dardevil bol natoceny zle teda cakal som odneho viac lebo spominany spiderman ma neunavi ale dardevil hmm staci kuknut tak raz za rok :-D des to spidermana kuknem aj kazdy mesiac keby siel :-D
Napísať odpoveď