Drago napísal:Riki, to mohlo byt ovela vyse ako 2 melony no neviem, akoze mne by to stacilo, take male tajomstvo ale 2 melony vo vrecku
Presne 2Melony ... co koho mam poznat?? Nie ... toho som nevidel
Fakt za 2 000 000 si mozes velmi pekne uzit ... Resp. Hodis to na Terminovany ucet a Snazis sa zit jak predtym ale neobmedzovat vo veciach ktore si nemohol robit lebo by si nevyzil
R1k1nko: keby utekal nejaky zlodej z banky, alebo posty okolo teba a pichol by ti 5000-korunacku do ruky ze o nicom nevies, tak by si ani nepipol a nie ze by si pytal viac.
R1k1nko napísal:ani to nieje extra pravda kebyze mne niekto da 2 miliony za to aby som drzal hubu tak od neho chcem viac a viac ! ( kebyze viem ze ten clovek nieje psycho vrah )
tak ho vydieram ja
a co ....
a jedneho pekneho casu, ked by sa ti malilo by zaklopali pani v oblekoch a povedali: "pozdravuje ta XY" a uz by si vonal fialky zospodu. za tie prachy si najat nejakych takych blaznov asi nie je problem.
Tak toto je celkom zaujimava informacia, chlapik sa dost slusne preslavil
www.bleskovky.sk napísal:PRAHA - Ešte pred dvomi týždňami to bol obyčajný pracovník bezpečnostnej firmy v Prahe. František Procházka (33) dnes patrí do elitnej skupiny svetových zločincov, aspoň podľa výšky vypísanej odmeny.
Za jeho dolapenie ponúkajú 2 milióny eur, čo ho podľa českého denníka AHA radí na 23. miesto. Pred ním sú už len islamskí teroristi.
Odmenu 68 miliónov korún ponúka za svojho neverného zamestnanca firma G4S. Na prvom mieste vo svetovom zozname sú vodca teroristickej siete al-Káida Usáma bin Ládin a jeho pravá ruka Ajman al-Zaváhirí, za ktorých dolapenie je vypísaných 575 miliónov korún. Za ďalších dvadsať islamských teroristov je odmena 115 miliónov korún.
Z „bežných“ zločincov je tak Procházka na prvom mieste, za sebou nechal dokonca aj mafiánskeho bosa z Bostonu, za ktorého je vypísaná finančná odmena 23 miliónov korún. Polícia po Procházkovi stále pátra a nevylučuje možnosť, že je za hranicami. Možností je viac, jedna z nich je aj francúzska cudzinecká légia. Žalobkyňa v Prahe preto na neho navrhla vydať medzinárodný zatykač.
No po tej velkej vlakovej lupezi v Britanii bolo tiez velke patranie a nakoniec vsetkych chytili, mesiac je este pomerne kratka doba. No vtedy nemohli lupici odist z krajiny. Teraz staci, ze si typek(ak to teda prezil) pockal na schengen a uz teraz si uziva niekde pri mori
Myslim, ze Prochazka zije, a teraz sa dakde smeje pri mori. No ale ja mu tlieskam, pretoze takto bravurne pripravena lupez sa len tak nevidi, ani Scofield takto neutiekol
c.a.r.n.e. napísal:nech sa da preoperovat na zenu a uz ho nikto nespozna
Istotne a náhodou ho chytia a o zábavu v base má postarané...
Pekne to spravil...len či mu je za čo gratulovať veď tie peniaze museli niekoho byť..a teraz niekomu chýbajú(ľuďom)...neviem,či je na tom čo obdivovať...ale keď tak,tak prevedenie činu...