Moderatori- zneuzivanie funkcie

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Moderatori- zneuzivanie funkcie

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

Otazka znie- preco by mala taka blbost ako je to ze entrocytov brat dostal za domacu ulohu odborny opis, co to ma spolocne s tym ze to musi tak zvyraznit ze to je dolezite? Ved je to uplne pritiahnute za vlasy
uplne stacilo kebyze entrocyt napisal a vyhli by sme sa vojne-
Odpoved- takto, bracho ma teraz fofr v skole a hori mu za patami, chcem mu pomoct, staram sa o forum uz dlho a ako protisluzbu od fora som urobil to co som urobil takze tak

dante ty si co myslis ? ze nejaky mod bude zakladat kazdy den nejaku dolezitu temu ? ak zalozi tak predtym vyskusa ine moznosti ... ak nahodou potrebuje pomoc a ma moznost dat svoju temu ako dolezitu tak to urobi a teba je do toho prd ... ak by si mal tu moznost (co pochybujem ze niekedy v zivote budes mat) tak by si to tiez urobil ...
ty by si to tu moderoval ? moj zlaty boze len to nie asi by si znicil cele forum ... najpr sa nauc gramatiku a potom nieco pis a otvaraj si usta ...
toto sa tu uz preberalo vela krat a zaver ? modi na to maju pravo ... preco ? preto ...
sme inteligentny ludia a si myslim ze odpoved preto je dost chaba, keby stebou takto niekto jednal velmi by si sa nepotesil, a toto ze by som nevedel moderovat forum- naco vytahujes taku blbost? velmi decke mi to pripada, hlavne typ konverzacie a ty by si neurobil toto a tamto a urobil by si to zle.... :lol:
btw. kde mam gramaticku chybu?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pretože sa o toto fórum staráme bez nároku na honorár, myslím, že som týmto nikomu neublížil, a jediný komu to vadí si ty. toto tu bolo je a bude, a každý moderátor si myslím má právo na nejaké to malé privilégium

Tým že zamknem túto stupidnú tému tiež podľa teba zneužijem svoju právomoc?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Vadi to aj mne.Nemam pravo do toho pindat je to tvoje forum ale vsetci moderatori spi*ujete chlapcov co si nevedia urobit domace ulohy ale ked si rto uz nevie urobit tvoj bracek tak je to zrazu dolezite.Nic proti
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Moderatori tohto fora venuju svoj volny cas na kontrolu prispevkov. Myslim, ze za to nedostavaju ziadnu odmenu. Preto si myslim, ze by mohli mat aspon taku vyhodu, ze ked sa riesi ich problem, mohli by mat vacsiu prioritu. Tu dosiahnu aj tym, ze napriklad svoj prispevok zvyraznia.

//edited: erytrocyt ma predbehol
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Vadi to aj mne.Nemam pravo do toho pindat je to tvoje forum ale vsetci moderatori spi*ujete chlapcov co si nevedia urobit domace ulohy ale ked si rto uz nevie urobit tvoj bracek tak je to zrazu dolezite.Nic proti
áno uhádol si, je to dôležité
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

myslim si ze je tu vela ludi ktory by boli ochotny robit moderatora bez naroku na honorar a ani by sa nenavysovali respektive "nepredbiehali sa vo fronte"
ak chces budem sa starat o forum ako moderator

a nedivil by som sa kebyze tuto temu zamknes a uz vobec by som sa nedivil keby si ju aj vymazal,nech ludia nevidia pravdu
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

No šak ok, ja nic proti moderatorom nemam, ale nechapem naco sa vyznačuju veci co sa ja do nich napriklad nevyznám, kazdy kto bude vediet o co sa jedná tak nech to cekne, nemusi to byt dolezite, alebo nejak inak zvíraznené, lebo aj ked nič proti moderatorom nemam ale mohli by mat aspon tolko ucty a nedavat to do dolezite, dolezite je to napr. vypadok fora, alebo niečo podobne a nie nejake referaty..

ssry, za gramatiku som strasne unaveny..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dante3000rpm: osobne by som ti dal moderovať akurát tak Kôš
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Dante3000rpm:osobne by som ti dal moderovať akurát tak kôš
Ale prečo nie, šak aj koš je celkom dobrý, iba by som čistil hromadný odpad príspevkov ktoré niesu aktuálne :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

fórum ich po určitej dobe samo vymaže
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ja sa ta opytam: mas zahradu a zrazu idu okolo turisti ze jeeeeej ake pekne marhule mozeme si odtrhnut?? ty samozrejme ze nie (su len 2 na strome) a potom pride tvoje decko a jednu si zoberie............................... je na tom nieco divne????
alebo este lepsie : mas 2piva v chladnicke pridem k tebe domov a jedno si zoberem, pride tvoj otec a tiez si jedno zobere koho kopnes do zadku???

viem hlupe priklady ale tak mi pripada ze musim davat hlupejsie priklady pretoze otazky tiez niesu zrovna na vysokej urovni :?
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

aha, no aj to je celkom ok, ale moderatorom tohto fora nemusi byt nejako povíšene kazdy ma rovnake prava, lenze moderatory maju o nieco viac, :) kludne sa mozem aj ja stat darcom, a myslis ze nejak budem mat vačšie prava? nijak sa nebudem povysovat, sak kazdy ma to iste, toto je diskusne forum nie akademia :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dieg0 napísal:Vadi to aj mne.Nemam pravo do toho pindat je to tvoje forum ale vsetci moderatori spi*ujete chlapcov co si nevedia urobit domace ulohy ale ked si rto uz nevie urobit tvoj bracek tak je to zrazu dolezite.Nic proti
Je v tom jeden extremny rozdiel ... domaca uloha dana Inym uzivatelom ma obtiaznost 1+1
Za to Uloha erika nemoze byt tahana z googlu, wiki atd ...

A to ze kinjeril predava zostavu a vyznacil si to ako dolezite?? Co tym chcel Autor Povedat ??
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Teraz sa tu hráte na svätých, ale časom by ste aj vy, ak by ste boli moderátori, začali trošku zneužívať svoje funkcie. Je to tak všade :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Chodte sa stazovat na politikov co Vas okradaju denne o tisice a nie na ludi co venuju svoj cas a zdravie aby opravovali tie nezmysly po analfabetoch, dislektikoch a disgrafikoch. Fakt Vam toto zimne obdobie nerobi dobre : / vsetci na vsetko len nadavaju, vsetci maju plnu hubu zbytocnych reci a nikto nic nerobi...

Btw. vytvorenie loga trva 2-3 hodiny v priemere, lebo ho predchadza kopa nepodarenych kusov, tych log som spravil niekolko desiatok, v priemere beriem za hodinu 300-600 SKK [niekedy to vyjde viac a niekedy Bohuzial ovela menej], za tie loga som nedostal ani korunu a nestazujem sa, robim to preto, ze ma to bavi, tak preco sa musite stale na nieco stazovat?!

A paradne sa cita buzeracia od usera, ktory ma 5 a pol postu celkovo, na tomto fore stravil par dni a uz by tu siel robit reformy! :twisted:
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

entrocyt nic proti tebe nemam, ale maly by sme si tu byt VSETCI rovni
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Dante3000rpm napísal:entrocyt nic proti tebe nemam, ale maly by sme si tu byt VSETCI rovny
jo taky by sme mali byt vlastne uplne vsetci nie? sak demokracia nie? :roll:
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:Chodte sa stazovat na politikov co Vas okradaju denne o tisice a nie na ludi co venuju svoj cas a zdravie aby opravovali tie nezmysli po analfabetoch, dislektikoch a disgrafikoch. Fakt Vam toto zimne obdobie nerobi dobre : / vsetci na vsetko len nadavaju, vsetci maju plnu hubu zbytocnych reci a nikto nic nerobi...
No zimne obdobie aj na mna zle posobi, strasne nervy mam a zlu naladu, ale ani neviem co hovorim, ci vlasne pisem :D ale nechajte to tak, aj tak uplink je naj!, najsympaticky uživatel na fore :) skoda ze nemam jeho icq :( aspon by sme pokecali, :( skoda :(, fakt uplink :) :oops:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Shark NX napísal:Je v tom jeden extremny rozdiel ... domaca uloha dana Inym uzivatelom ma obtiaznost 1+1
Za to Uloha erika nemoze byt tahana z googlu, wiki atd ...

A to ze kinjeril predava zostavu a vyznacil si to ako dolezite?? Co tym chcel Autor Povedat ??
Osobne sa priznam ze som ten topic s tou ulohou ze som z neho neprecital ani jednu vetu takze neviem o ako ulohu sa jedna.A 99% uloh sa da vygooglit.BTW je diskutabilne ci sa ulohy rovnaju obtiaznosti 1+1.Ked ti nejaky 6tak co sa zaujima o elektroniku zabije ako vypocita posun fazora co mu povies?Pre mna je to lahke tak ti nepomozem?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

vendo napísal:jo taky by sme mali byt vlastne uplne vsetci nie? sak demokracia nie? :roll:
no to si myslis ty, v realnom svete sme si rovni a rovnejsi :wink: cim skor si to clovek uvedomi tym lepsie
Zamknuté