Dieg0 napísal:Osobne sa priznam ze som ten topic s tou ulohou ze som z neho neprecital ani jednu vetu takze neviem o ako ulohu sa jedna.A 99% uloh sa da vygooglit.BTW je diskutabilne ci sa ulohy rovnaju obtiaznosti 1+1.Ked ti nejaky 6tak co sa zaujima o elektroniku zabije ako vypocita posun fazora co mu povies?Pre mna je to lahke tak ti nepomozem?
Co mu poviem ... Use Google or wiki ... ale ked mi povie ... Access Denied ... Tak ... Snazim sa mu pomoct ... vytiahnem svoj zosit z elektroniky Poviem mu to z poznamok z Prednasky ... alebo pohladam vo svojej Literature ...
Tak Shark povedz toto iste erytrovmu bracekovi .Aj ja to tak robim a nepytam as nikoho na fore.Ucitelka tiez podstivo kontroluje stranky akurat ja kuknem referaty a poprepisujem poprehadzujem slova a este nikdy mi na to neprisli.Nevidim problem.Plus este ked spoji "vedomosti" z wikipedie a referatov a pomiesa to ma vyhrane.
uplink napísal:
A paradne sa cita buzeracia od usera, ktory ma 5 a pol postu celkovo, na tomto fore stravil par dni a uz by tu siel robit reformy!
za to ze som tu kratsie nez ty sa nemozem ozvat? ved je to diskusne forum, a chcem vediet aky na to maju nazor aj ini useri. Sory ale preco by som sa mal bat vytiahnut na svetlo sveta moj nazor.
/// a nehovorim ze nemame pomoct tvojmu bratovi, vsak mne uz vela ludi pomohlo ale preco sa nezaradis do fronty ako my?
btw. ktovie kebyze zalozim ja taku temu co by niektori s nou urobili
typujem ze by nastalo naprv toto- a potom toto
Dante3000rpm:pretože tu sú dlhodobí užívatelia, niektorí pomaly od vzniku fóra, no ani jeden z nich tu reformy robiť nejde, ty bažant, si si tu trošku pospamoval a už ideš robiť politiku, to kde sme?
Dante3000rpm napísal:za to ze som tu kratsie nez ty sa nemozem ozvat? ved je to diskusne forum, a chcem vediet aky na to maju nazor aj iny useri. Sory ale preco by som sa mal bat vytiahnut na svetlo sveta moj nazor.
Aby si tu niektorym ludom zbytocne nezral nervy naprikladjak to stihate ludia ? to ja tak pomaly pisem ? : D
erytrocyt napísal:Dante3000rpm:pretože tu sú dlhodobí užívatelia, niektorí pomaly od vzniku fóra, no ani jeden z nich tu reformy robiť nejde, ty bažant, si si tu trošku pospamoval a už ideš robiť politiku, to kde sme?
pospamoval? kebyze si pozries prispevky odomna tak zistis ze za tie tyzdne som fakt zvazoval ci napisem to co napisem aby to malo nejaky informacny charakter, kebyze spamujem tak to mam iny pocet prispevkov
//
Aby si tu niektorym ludom zbytocne nezral nervy napriklad
erytrocyt napísal:a ty čo tu vyskakuješ, zalez do budi, ale rychlo
podľa mňa má chlap pravdu , rumázgate , že moderujete zadaro , ako keby Vás niekto nútil a ešte k tomu dávať bratove úlohy na sklo ?
Však ty si aký hestetik ?
P3Bo napísal:jak to stihate ludia ? to ja tak pomaly pisem ? : D
ee prvý flame po roku z fóra opadá hovnový nános a mení sa na action reaction
Poohliadni sa po celej tejto sekcii prispevky tvojho typu popocitam na prstoch jednej ruky ... musis byt naozaj vynimocny ked iba asi 3 ludia vydia tak hrozivu pravdu o tomto fore
uz mi prisla SS s textom Ty voe ty mas ale gule ked si toto napisal.
a este Pekna tema .Ale vystihujes pravdu.Su to dost kur*y.
Co z toho vyplyva - niektory ludia sa boja ozvat....
BTW tato tema sa uz dostava do obratok, proste, hovorim ti to v dobrom, len sa nad tym zamysli- je az fakt take dolezite ze tvoj brat dostal domacu ulohu?
Dante3000rpm napísal:uz mi prisla SS s textom Ty voe ty mas ale gule ked si toto napisal.
Co z toho vyplyva - ludi sa boja ozvat....
Pre vas co mu budete posielat pochvalne ss , mam pre vas dalsie vyznanie ..modi sa mozu dostat aj do vasej schranky tak pozor na to inac basa Este stale si mi neodpovedal na otazku ---> co tu este robis ked sa ti nepaci ...vies na tomto fore neplatia ziadne pravidla a ani sloboda prejavu takze nic nemozes zmenit . tak co bude dal ?
p3bo: toto mu poslal trtko prostredníctvom karma kometnáru. A keďže nesmiem zverejniť kto to bol, poviem len, že je jediný bez avataru ktorý píše do tejto témy, takže názor si urob sám
erytro : hej zlatko povedz mi kto ti je tu trtko .To hovor do zrkadla kamarat.Pokial viem tak kazdy moze vyjadrit svoj nazor a ma kazdy aj pravo na sukromie.To ze si cekujes cudzie karmy ma absolutne netrapi .Ide o princip.
Dante3000rpm napísal:entrocyt nic proti Tebe nemam, ale mali by sme si tu byt VSETCI rovni
Vsetci su si rovni, ale niektori su si rovnejsi
ser na to, tak si zakladaju temy "dolezite" a co? nemusis ich citat ani sa vyjadrovat, ked niekomu locknu temu aj tak mu mozu este pomoct PMkami