Moderatori- zneuzivanie funkcie

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

na tychto temach milujem tie ritolezecke prispevky, ked si zrazu vela ludi chce splhnut u moderatorov a zacnu ich obhajovat, ako keby sa ich to tykalo :cokolvek:

a k teme. Keby som bol admin, tiez si dam moje temy ako dolezite, to je predsa jasne. Ale len im dajte, co sa tu ma kto vyvysovat na druhych :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dieg0 napísal:Z toho ze sa vtieras :P.Fascinuju ma taketo "bitky" a este viacej ma fascinuju karma boje :D.Ked mi ubuda a pribuda stale karma :D.Zomrem raz :D
Dieg0 .... Ser na to ... mal som pocit ze si inteligentny clovek ... ale postupne sa mi ten pocit vytraca ...
To ze ma clovek rovnaky nazor z Moderatorom neznamena ze sa mu vtiera do riti ...
Vadi ti ze on ma dolezitu temu??? Popros mozno ti vyhoveju ....
Alebo vadi ti ze erytrocyt moze mat otvorenu temu z Domacou ulohou ... keby si mal DU na Temu System funkcie Jadroveho Reaktora, Stiepenie atomov atd ... a nemohol by si pouzit internet tiez by ti to nezavreli ...

Hojko a tomas vedia preco maju tych moderatorov co maju ... tak im do toho nepindaj ...

//Holubar ... ehm ... aj keby im niekto liezol do riti tak co ... je to na nich ci ich pustia alebo nie :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Shark NX : nazor s moderatormi zdielat môzu (ja ho práve zdielam v prevaznej vacsine s holubarom) ,ale je vidiet kto sa vtiera a kto nie ze Petko :roll: :lol:
No a mne osobne nevadi ze maju dolezite temy atd sak aj si pozriem to co ja chcem no nie ? No dalsia dobra temicka na spamik ... :) 8)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Shark to sa inteligencia a humor neda kombinovat?Vies ako sa doma rezem smiechom?Ked mi deticky davaju K-?Ako z tejto temy nemam namierene proti nikomu len si vsimam reakcie.Da sa povedat ze hram za oba tabory :).A fakt clovek ktory je zalozeny na humore nemusi byt neinteligentny ;-).

// EDIT : BTW uz len vyckavam na inteligentne typy prispevku ako mi pisal erytro (myslim ze ty prepac ak sa mylim) ze som psychopat ktory sa chcel pokusit o samovrazdu a este nejake somariny sklbil dokopy a urobil zo mna blbca a vsetci ty co sa vtierkaju moderatorom mu to pekne pozrali.A to len preto ze jeden clovek nevie vyjadrit svoju vlastnu odpoved na otazku :P

// EDIT 2: btw cital som tvoj prispevok este raz a dost ma zarazilo jak na mna utocis pritom som nenapisal nic ohladom tej dolezitej temy iba ze mna by zamkli :P.Klidek a peace ;-).Ja som kludny clovek mozme vyriesit cez icq :P
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ako niektori tu pisete poriadne kraviny ... to akoze si myslite ze moderovanie je nic ? toto forum si uz co to preskakalo ... myslite si ze ked sem nabehli nejaki ludia a zacali spamovat kto to riesil ? kto mazal tie desiatky postov ktore robili reklamu nejakemu warez foru ktore si vytvorilo 13 rocne decko ? modi a admini ...
citat kazdu stupidnu temu ked je aj ked nie je report ... kontrolovat karmu ak ma nejaky user pocit ze mu bolo ukrivdene ... modi a admini
neviem kto tu pisal ze sa niekto vtiera do zadku moj zlatucky ty si tak otvaraj usta ...
dante ty si co myslis ? ze nejaky mod bude zakladat kazdy den nejaku dolezitu temu ? ak zalozi tak predtym vyskusa ine moznosti ... ak nahodou potrebuje pomoc a ma moznost dat svoju temu ako dolezitu tak to urobi a teba je do toho prd ... ak by si mal tu moznost (co pochybujem ze niekedy v zivote budes mat) tak by si to tiez urobil ...
ty by si to tu moderoval ? moj zlaty boze len to nie asi by si znicil cele forum ... najpr sa nauc gramatiku a potom nieco pis a otvaraj si usta ...
toto sa tu uz preberalo vela krat a zaver ? modi na to maju pravo ... preco ? preto ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ob3l1x napísal: modi na to maju pravo ... preco ? preto ...
owned :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Re: Moderatori- zneuzivanie funkcie

Príspevok od používateľa kinjeril »

Dante3000rpm napísal: Dalsie- Preco by Kinjerilova tema v bazare o tom ze rozpredava PC zvyraznena, cim sa lisi od inej bazarovej temy?
Lebo, nicim.

Diktovat vedeniu, ako sa ma spravat na sukromnom diskusnom fore? Vidim, citam dobre!?

:cookies:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

:salala:
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

ty si tiez dobry, najprv napises toto:
Holubar napísal:na tychto temach milujem tie ritolezecke prispevky, ked si zrazu vela ludi chce splhnut u moderatorov a zacnu ich obhajovat, ako keby sa ich to tykalo :cokolvek:
a potom toto:
Holubar napísal:Keby som bol admin, tiez si dam moje temy ako dolezite, to je predsa jasne.
:aasmile23:

mam dost
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Teraz vyjadril hojko asi ako vas moze mat resp nas moze mat niekde.Ale je to pravda chlapi sice som tu pindal ale len aby som sa zabavil.Kym je to sukromne forum tak tu maju ludia "vladnuci" pravo robit co chcu a nezrobime/nezrobice nic.A ako nejak extra ma to netrapi.Ale dakedy by stacilo namiesto zalozenia temy pouzit google a wiki
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

Otazka znie- preco by mala taka blbost ako je to ze entrocytov brat dostal za domacu ulohu odborny opis, co to ma spolocne s tym ze to musi tak zvyraznit ze to je dolezite? Ved je to uplne pritiahnute za vlasy
uplne stacilo kebyze entrocyt napisal a vyhli by sme sa vojne-
Odpoved- takto, bracho ma teraz fofr v skole a hori mu za patami, chcem mu pomoct, staram sa o forum uz dlho a ako protisluzbu od fora som urobil to co som urobil takze tak

dante ty si co myslis ? ze nejaky mod bude zakladat kazdy den nejaku dolezitu temu ? ak zalozi tak predtym vyskusa ine moznosti ... ak nahodou potrebuje pomoc a ma moznost dat svoju temu ako dolezitu tak to urobi a teba je do toho prd ... ak by si mal tu moznost (co pochybujem ze niekedy v zivote budes mat) tak by si to tiez urobil ...
ty by si to tu moderoval ? moj zlaty boze len to nie asi by si znicil cele forum ... najpr sa nauc gramatiku a potom nieco pis a otvaraj si usta ...
toto sa tu uz preberalo vela krat a zaver ? modi na to maju pravo ... preco ? preto ...
sme inteligentni ludia a si myslim ze odpoved preto je dost chaba, keby s tebou takto niekto jednal velmi by si sa nepotesil, a toto ze by som nevedel moderovat forum- naco vytahujes taku blbost? velmi decke mi to pripada, hlavne typ konverzacie a ty by si neurobil toto a tamto a urobil by si to zle.... :lol:
btw. kde mam gramaticku chybu?

///opravena chyba- inteligentni - mn.č.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dieg0: Písal som to ja. A čo si tým chcel povedať? že to nie je pravda? Dáme dôkaz?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

hojko napísal::salala:
plne suhlasim, aj ked je to radikalny nazor
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Dante3000rpm napísal:sme inteligentny ludia a si myslim ze odpoved preto je dost chaba, keby s tebou takto niekto jednal velmi by si sa nepotesil, a toto ze by som nevedel moderovat forum- naco vytahujes taku blbost? velmi decke mi to pripada, hlavne typ konverzacie a ty by si neurobil toto a tamto a urobil by si to zle.... :lol:
btw. kde mam gramaticku chybu?
uhadni :D

myslim, ze toto vidko vystihuje celu temu :D
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Dante3000rpm napísal: nedivil by som sa kebyze tuto temu zamknes a uz vobec by som sa nedivil keby si ju aj vymazal,nech ludia nevidia pravdu
Svata pravda bratu... re5pect... do nich :smt071
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

dante, mas velmi vela gramatickych chyb :) nielen tu co ti poslal...uz neviemkto
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ano, povstanme, sta-by Slovenske Narodne Povstanie :roll: !
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ob3l1x : podľa čítania tvojho postu si kladiem otázku - " zápästia zatiaľ držia pokope ? "

nevieme : veru neviete

ubershit ! názov témy : Moderatori- zneuzivanie funkcie .... posledné dva posty " máš veľmi veľa gramatických chýb " , " Ano, povstanme, sta-by ..blabla "
tak týmto túto tému polroka doje*** úplne
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

[irony]A podľa mňa by nejaký mód mal opäť zneužiť svoje právomoci, zamknúť túto tému ako akt potlačenia revolty a nastoliť na hojko.com totálnu despociu :new01: [/irony]

A teraz vážne. Módi / admini / whatever sa tu o to starajú, nič za to nechcú a starajú sa tu o to dobre. Čiže my, ako useri by sme im to mali tolerovať - je to jeden zo základov dobre dungujúceho fóra - obojstranný feedback (useri / vedenie). Bol som už na pár fórach, na ktroých si admini a módi mysleli, že sú majstri vševedúci a fórko je teraz dead.
Ak niekoho moc serie, že on také právomoci nemá, tak nech sa ide sťažovať na lampáreň. Fakt nechápem, ako niekoho môže takéto niečo srať. :x Prečo? Zo závisti? Pocitu krivdy? Ľudia veď majte rozum...
Dante3000rpm napísal:nedivil by som sa kebyze tuto temu zamknes a uz vobec by som sa nedivil keby si ju aj vymazal,nech ludia nevidia pravdu
LOL chlape WTF?! :lol: Jakú pravdu? Čo máme 50 roky komunizmu a demagógiu, že tu vyťahuješ takéto slovíčka? Veru ani ja by som sa erytrovi nedivil, keby to tu lockol.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dante3000rpm napísal:entrocyt nic proti tebe nemam, ale maly by sme si tu byt VSETCI rovny
Na to si prisiel ako? Ked niekoho pozves do svojho domu, automaticky ocakavas, ze v nom moze pouzivat vsetko co ty a spravat sa ako keby bol panom domu?

Celkovo si ludia mylia pojmy s dojmami. Maju pocit, ze kedze na forum na pristup kazdy, tak ma kazdy rovnake prava a povinnosti. V skutocnosti existuje niekto, kto ma cele forum pod palcom a ten ma take prava a povinnosti ake si sam urci. Ostatni mozu tuto skutocnost akurat akceptovat, pripadne nepouzivat forum. Nikto tu nikoho na silu nedrzi.

edit: clanok "neznameho autora"
Mít na webu nemoderovanou a necenzurovanou diskusi je prý znakem demokracie, hlásají jedni, a myslí tím, že mají právo na svoji svobodu slova na stránkách, které vlastní někdo jiný. Jak pošetilé. To, co hlásají, není nic jiného než rudý svinský komunismus promíchaný s anarchií.

Řada lidí / hlupců se totiž domnívá, že tím, že "platí za ten internet" jim snad i celý patří. Nedochází jim, že neplatí za "ten internet", ale jen za připojení přes IP protokol do nějaké sítě, což nemá nic společného se soukromým obsahem, který někdo na internetu vytváří, a pod určitými podmínkami jej nabízí ke shlédnutí.

Webová stránka je jako pozvání na prohlídku do soukromého domu. Jen ignorant si může myslet, že při takové prohlídce si může dělat co chce, zbourat bez svolení majitele koupelnu a postavit místo ní masturbační lesbo-studio, případně rozhodovat o tom, jak bude vymalováno v ložnici, a které typy vibrátorů budou uschovány v nočním stolku.

Pokud na nějakých stránkách jejich majitel dovolí dělat si návštěvám cokoliv, dopadne to katastrofálně, viz smutný pohled na špínu na Novinky.cz.

Diskuse přináší na web špínu a idiocii, protože lidé se, ve falešném pocitu anonymity, chovají jako sprostá a zlá zvířata, odreagovávají si (a dále rozvíjejí a pěstují) svoje negativní emoce. Nejsem psycholog, ale toto jejich jednání se dle mého názoru posléze přenáší i do reálného života, protože stav, kdy se člověk internetový chová jako kur*a začne chápat jako normu, a chová se tak i pokud není anonymní.
Idiot

Internet prostě dělá z lidí idioty, a jeho dlouhodobé používání vede k tomu, že tato idiocie se propaguje i do normálního života. Čím více "demokratického" internetu, tím více idiotů v reálném světě.

Některé pokrokové weby proti tomu bojují, nejlépe tak, že nezavedou diskusi vůbec (třeba New York Times), čímž efektivně zamezí tvorbě a rozvoji nových idiotů, popřípadě tím, že komentáře špíny efektivně a brutálně moderují. Problém je, že idiotů je moc, je to silná masa, a mají určitou sílu. Úspěch některých webů je bohužel založen právě na poskytování služeb pro idioty a na diskusi mezi idioty stojí a padají, a nemohou si tak dovolit "demokracii" příliš omezovat. Zkrachovali by.

Myslím, že je na čase diskusi na internetu zakázat zákonem. Tržní prostředí to zjevně není schopno vyřešit, seriózní weby (ty bez diskuse) jsou ve stále menším a menším počtu, a pěstovat si díky anonymním diskusím další idioty není možné. Země, která takovýto zákon první zavede se stane zámožnou a bohatou velmocí, její obyvatelé přestanou ze dne na den hloupnout. Bude nutné znovu zřídit Ministerstvo informatiky, a instalace diskusních fór jako je phpBB, PunBB či IP.Board bude podléhat velice mastné licenci. Idiotů je v každé společnosti majorita, a není dále možné, aby jejich hlas byl na internetu slyšet jako téměř jediný.

Zakaž diskusi, zachráníš planetu!
Zamknuté