a ty vieš čo je to menštruačná bolesť? ty vieš čo je to zapal polovice ksichtu?ob3l1x napísal:a len taka jednoducha otazka na zaver ... viete vobec co je to hormon ?
Hormonalna antikoncepcia
som rad ze ty to vies ... nemas okuliare ? precitaj si este raz co som napisal ... pisal som tam ze ked to beru zeny na upravenie cyklu alebo proti akne je to rozumny dovod... mimochodom tvoja odpoved je velmi zaujimava ani si neodpovedal cize nemas ani potuchy co to hormon je ...mi-chau napísal:a ty vieš čo je to menštruačná bolesť? ty vieš čo je to zapal polovice ksichtu?
HORMÓN je je látka, ktorá v mnohobunkonvých organizmoch slúži na chemickú signalizáciu medzi rôznymi bunkami (alebo skupinami buniek).
//mi-chau:no sorry pochopil som to tak že reaguješ na to moje že moja nepije,nef.....
//mi-chau:no sorry pochopil som to tak že reaguješ na to moje že moja nepije,nef.....
ja to z vlastnej skúsenosti síce neviem ale zato moja baba má krámy až 8 dní ,bolestivé jak hovado a nebere koli tomu Hakmi-chau:a ty vieš čo je to menštruačná bolesť? ty vieš čo je to zapal polovice ksichtu?
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
S tým, že si chlap nevie rady, som narážal na to, že keď vie, už to chlapík nevydrží, tak to asi nenatrieska do nejschw33k napísal:aké rady nevie chlap so sebou ?
normálny sexuálny život , ty si nikdy nemal dlhodobejší vzťah ?
Nerobte už prosím Vás z toho takú vedu...berú to milióny žien...
Napríklad ja nepoznám pár , ktorý sa spolu vláči dlhšiu dobu a používa kondómi (vždy sú to tabletky)
Po ďalšie...s mojou priateľkou chodíme spolu 7 mesiac, a ver, že nám nechýba ani ten kondóm a ani nejaké je**uté tabletky, čo by jej zbytočne škodili....
E ešte keď už tak, definuj mi bližšie, aký dlhý čas u teba predstavuje ...." vláčenie sa spolu dlhšiu dobu".......??????
-
DonLuca
Medium Star
Sorry za OTOpak napísal:nechceš mi to vypisovať lebo ste to ešte nerobili a preto si tu taký mudry že?
predpokladal som že mi dáš k-
Som taký múdry, lebo teba je hovno do toho, či to s ňou robím, alebo nie...
Ver, že tebe a ani nikomu inému to na nos vešať nebudem
a k tej k-, nemal si predpokladať, ale radšej myslieť, čo napíšeš....
a provokácie si nechaj na niekoho iného...
-
DonLuca
Medium Star
Počuj táto debata nemá zmysel, takže radšej sa venuj svojim problémom ak nejaké máš a nemiešaj sa do mňa, ja som povedal, čo som chcel k danej téme a padla...Opak napísal:myslíš si že je to len tak..že ty sa vieš ovládať nie...
po jednom takomto pohlavnom styku by ťa ten názor asi prešiel
TEREZA:asi si nečítala príspevky vyššie že?
Edit/// a len tak na rýchlo ak by si mal náhodou záujem ...
http://wanda.atlas.sk/zdravie-a-chudnut ... a-tromboza
a budes nas natahovat do polnoci 31.12.?ob3l1x napísal:tak zatial nikto nepovedal co je to hormon... aky ma ucinok ... preco sa vlastne pouziva v antikoncepcii
Nie neviem co je hormon a nebudem sa tu hrat na mudreho co pred piatimi minutami pouzil wikipediu, ale ked nieco umelo ovplyvnuje prirodzeny chod tela asi to bude silny zasah. Niekedy je vsak lepsie mensie zlo.
//don Luca cigarety sposobuju rakoviny vseho druho, mastne jedla sievne problemy, malo pohybu tazkosti s kostami... dokonca aj cukor ma svoje neziaduce ucinky!