ide presne o to, ze to nechapes. ja ked si pustim niektore z tych videi tak mi az behaju zimomriavky po chrbte. proste mam rad kazdy element hiphopu. ked reper da taky koncert ze ma trha zo stolicky aj ked to pocuvam doma. ked didzej toci platne a stlaca packy ze nestihas sledovat jeho ruky. ked chalani (a baby) lamu tela do rytmu tak ze si hovoris: "ako to kur*a spravil". a mam rad graffiti, velke steny aj obycajne tagy, ktore mi hovoria ze mesto zije a su v nom mladi ludia. a preco? lebo sa mi to paci, proste ako inac sa to da definovat. bud to mas rad, alebo nie. cisto individualna zalezitost - kto chape, chape. kto nechape, nepochopi.seth82 napísal:nie, nechapem, ja ti sem tiez mozem skopcit nejake tie hihoppove veci a to ma byt akoze definicia z mojej strany?pripadne ak ich sem skopcim, tak z coho odvodis, ze sa do hiphopu nerozumiem, pripadne sa do toho rozumiem menej ako ty?hmmm...
co sa tyka vyberu interpretov - pocuvam vsetko co sa mi paci, ci uz je to main source alebo kanye west. vela ludi si len mysli ze pocuvaju nekomercne veci, ale je wu-tang alebo tupac nekomercny? sotva... ale samozrejme, ze si vyberam podla urcitych kriterii ako: lyrika, styl, produkcia. t.j. ze texty nie su len o pi*kach a peniazoch, ze vie texty nejako podat, ze ich poda originalne, jeho styl je originalny, jeho hlas sa da pocuvat a to vsetko ma dobry hudobny doprovod.