mozete mi niekto prosim poradit...mam taky problem s hamachi...ked chcem hrat Call of Duty 4 cez ten Hamachi sa spojim s kamosom cez Hamachi ale ked vytvorim server v hre CoD4 neda sa najst...ako keby sme vobec nemali vytvorenu virtualnu LAN siet poradte niekto prosim
9tonda9 napísal:nie ten je zeleny a musim teda pustat ten ping?
Ping máš iba na skontrolovanie toho, či je prepojenie medzi vami v poriadku - ak ti tam vypisuje pri spustení, že nemáš žiadne straty paketov(alebo niečo podobné), tak je OK, ale ak ti vypíše, že VYPRŠAL LIMIT ŽIADOSTI, tak niečo s prepojením nie je v poriadku
Pilifo napísal:Ping máš iba na skontrolovanie toho, či je prepojenie medzi vami v poriadku - ak ti tam vypisuje pri spustení, že nemáš žiadne straty paketov(alebo niečo podobné), tak je OK, ale ak ti vypíše, že VYPRŠAL LIMIT ŽIADOSTI, tak niečo s prepojením nie je v poriadku
no ved praveze to mam v poriadku...vypisuje mi tam to oneskorenie ziadne"VYPRŠAL LIMIT ŽIADOSTI"...ja uz fakt nechapem preco mi to potom nechce ist
moze mi niekto poradti ako mam nainstalovat hamachi? lebo ked ho chcem nainstalovat tak mi hodi hlasku: "Mate stesti - Auktualizace selhala. Prosim okamzite se u nas stezujte"...plls poradte...a sry ak to tu uz niekde je..ale nenasiel som to...vopred dikes
Problem je v tom, ze nieco, pravdepodobne firewall, Ti blokuje Hamachi instalacku. Stiahni si poslednu verziu [TU]. Ta by aktualizaciu uz nemala vyzadovat.
Na tejto stranke mas komplet návod ako pracovat s Hamachi. Stranka je vsak malo updatovana.
impact napísal:Pouzivas firewall? Ak ano, povol tam CoD4.
no jasne ze mam nastaveny CoD4 ako vynimku...som skusal aj firewall uplne vypnut nepomohlo
este ma tak napadlo ci to nebude tym ze nemam CoD4 patchnuty?