V recenzii na games.tiscali.cz pisali toto "Trochu otravné byly také zprávy nutící vás aktualizovat ovladače vašeho procesoru a grafické karty, hrozící tím, že hra se v určitém bodě stopne a všechny savy se údajně vypaří. " Zeby to bola pravda?Enduro3333 napísal:Ako tak toto nie toto fakt nie už som bol na konci zabyt toho big bossa na vlaku nevedel som to prejst tak som vypol hru na dalsi den som to pustil ... ze to skusim znova a hra mi vypisala no checpoint saved ....![]()
![]()
Niečo v hre mi vymazalo s profilu vsetky savy a mozem to hrat odznova ....
To už radsej Co-op inač ma to bavit nebude .......
Gears of War
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
četl jsi to co jsem psal nebo proč nevíš co mi to dělá za chybu? To dělá asi každému na XPčkách, prostě účet co si uděláš se samozrejme přenese i na ostatní Microsoft hry, které ty účty mají...Hulkm napísal:ta motorova ide od zaciatku ako utok z blizka asi F....
mne na Viste islo vsetko v poho ten profil co som si spravil GOW sa mi pripajalo aj na kane and lynch a aj na juiced 2 a islo ale teraz mam Xp tak neviem ako to bude fachat....vam co to neslo tka mate ak OS???
Prostě pokaždé v těchto hrách naskočí chyba s tím Live účetem a napíše se normálka klasicky odesílat neodesílat chybu microsoftu a musíme dát Alt+TAB, aby jsme hráli dál, ale celkem mě ta chyba štve, tak jsem se ptal esi někdo neví jak ji odstranit
No asi to pravda bude, ale celkem nechápu, před 5ti hodinami jsem to hrál a dostal jsem se k uplně prvnímu velkému bossovi co vyleze z té země jak přiletí vrtulník asi az hodinku a teďka když jsem to zase zapl tak musím zase odznova =-O A přitom account normálně mám a když dám continue, tak mě to mrdne od začátku do té celymspeedo napísal:V recenzii na games.tiscali.cz pisali toto "Trochu otravné byly také zprávy nutící vás aktualizovat ovladače vašeho procesoru a grafické karty, hrozící tím, že hra se v určitém bodě stopne a všechny savy se údajně vypaří. " Zeby to bola pravda?
Mě to ani nenapsalo, že to chce updatovat drivery nebo tak něco... Ale na začátku jak jsem to nainstaloval tak vyskočilo nějaké okno, ani jsme si ho pořádně nečetl, ale zaškrtl jsem at už s eneukazuje, třeba mi hlásilo, že mám staré drivery :-/ Kua jak ho vrátím zpět?
-
aviceN
Guru
+mspeedo napísal:V recenzii na games.tiscali.cz pisali toto "Trochu otravné byly také zprávy nutící vás aktualizovat ovladače vašeho procesoru a grafické karty, hrozící tím, že hra se v určitém bodě stopne a všechny savy se údajně vypaří. " Zeby to bola pravda?
"Znělo to dost přiblble, tak jsem se na to vykašlal a opravdu to byl jen planý poplach, ve skutečnosti mne s tím žádné trable nečekaly."
treba si to precitat cele
btw. mal by niekto zaujem zahrat Co-op kontaktujte ma na icq 215295296
-
mspeedo
Light Professional
Ano precital som to cele.. ale treba to precitat pozorne.. pise tam "ve skutecnosti MNE s tim..." teda on s tym problem nemal, co nevylucuje ze niekto iny ho mat moze.. i ked to znie fakt ako uplna blbost.. hm ale ako inak si to mazanie sejvov vysvetlit. Ja som to este nehral ale chystam sa, tak dufam ze neskoncim ako kolegovia vyssieClicK napísal:+
"Znělo to dost přiblble, tak jsem se na to vykašlal a opravdu to byl jen planý poplach, ve skutečnosti mne s tím žádné trable nečekaly."
No máš pravdu, mě se to bohužel přihodilo teďka, prostě všechny savy se smazaly a uplně uplně na začátku jak jsem vylezl z té cely a šel jsem doprava do toho průchodu (asi 2 metry), tak se to POKAŽDÉ seklomspeedo napísal:Ano precital som to cele.. ale treba to precitat pozorne.. pise tam "ve skutecnosti MNE s tim..." teda on s tym problem nemal, co nevylucuje ze niekto iny ho mat moze.. i ked to znie fakt ako uplna blbost.. hm ale ako inak si to mazanie sejvov vysvetlit. Ja som to este nehral ale chystam sa, tak dufam ze neskoncim ako kolegovia vyssie
Dal jsem nové drivery na grafárnu a je to
BTW: Jinak pro ostatní, kterým pořád naskakuje ta chyba ohledně toho účtu, vždycky třeba 2 minutku po zapnutí hry, ta chyba odesílat neodesílat, tak vím jak ji odstranit
Microsoft LIVE patch: http://thesource.ofallevil.com/download ... laylang=cs
EDIT: No a ještě jedna vychytávka, kterou vřele dpoporučuji všem, kteří tuhle hru hrají, rozhodně hru "odswapuje", což znamená, že se nebude vůbec zbytečně sekat pokud máte dobře nastavené detaily pro váš comp a máte třeba víc než 25FPS, určitě si to upravte každý, nic tím nepokazíte, BA NAOPAK!
Dokumenty/My Games/Gears Of War for Windows/WarGame/Config -> otevřít soubory s názvem DefaultEngineUserSettings a WarEngineUserSettings a v obou dvou souborech přepište řádek OnlyStreamInTextures=FALSE na OnlyStreamInTextures=TRUE
-
AXO
Professional
predpokladam ze mas X360 vsak ? tak toto je dalsia z nevyhod konzol, nie sme dostatocne velky, ani vyznamny stat aby sa s nami zaoberali....Padawan napísal:kupil som si to original aby som si to mohol zaparit po nete a je*** microsoft mi napise ze sluzba live neni v mojej krajine podporovana!!!! neviete ci sa to da niako obist ma s tym niekto skusenost?
na PC to je lahke vyriesit, ale takto...hmm nic moc s tym asi nespravis
-
Cyrus666
Light Professional
urcite nemam tu icovinu, normalne Gears na pc tak ked vravis ze je to take jednoduche vyriesit tak help plsAXO napísal:predpokladam ze mas X360 vsak ? tak toto je dalsia z nevyhod konzol, nie sme dostatocne velky, ani vyznamny stat aby sa s nami zaoberali....
na PC to je lahke vyriesit, ale takto...hmm nic moc s tym asi nespravis
-
AXO
Professional
neviem ci tam je multiplayer pre viac ako dvoch(coop) ale ak chces hrat coop s kamaratom tak zahraj cez hamachi, stiahnes ty, stiahne on, spravi jeden siet, druhy sa pripoji, a hrate ako cez lanPadawan napísal:urcite nemam tu icovinu, normalne Gears na pc tak ked vravis ze je to take jednoduche vyriesit tak help pls
-
Cyrus666
Light Professional
mno velka pomoc to hrame furt a nie cez hamachi ale normalne cez kabel mne ide o to ci sa da niako obist ta hovadina ze live neni v mojej krajine ja to chcem hrat normalne po nete preto som si to kupoval original a nie kvoli hamachiAXO napísal:neviem ci tam je multiplayer pre viac ako dvoch(coop) ale ak chces hrat coop s kamaratom tak zahraj cez hamachi, stiahnes ty, stiahne on, spravi jeden siet, druhy sa pripoji, a hrate ako cez lan
-
FreeZeFiRe
Light Expert
Za hranie online s origos hrou as platiPadawan napísal:mno velka pomoc to hrame furt a nie cez hamachi ale normalne cez kabel mne ide o to ci sa da niako obist ta hovadina ze live neni v mojej krajine ja to chcem hrat normalne po nete preto som si to kupoval original a nie kvoli hamachi
-
Cyrus666
Light Professional
no nemam problem ale asi tazko lebo ma to nechce pustit dalej pri registracii bo tam neni slovensko na vybermasino napísal:Za hranie online s origos hrou as platitakze si nachystaj dalsie prachy za poplatky Microsoftu... skoro som to aj ja kupil.. ete ze mi o tom povedal predavac
hh
// mno uz som to vyriesil