Jedna holka z mesta

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Jedna holka z mesta

Príspevok od používateľa Flinstone »

mozno tu je nejaka podobnaa teema ale potrebujem speciaalne pre tento priipad no je to tak. Minule v meste sme spoznali jednu holku a zacala chodit s nami vonkuu a chodit s mojim spluziakom no dopocul som sa ze im to neklapee a ze ho ce nechat a aj to tak vyzeraa a proste mal by som o nu zaujem lebo je to v poho dopra holka :) ale nebude to trochu cudnee ze ho nechaa a hned zacnem s nou chodit ja ? je to podla mna takee neviem a nechcem prist o kamaraata tymto sposobom. Mozno si dokonca bude mysliet ze som jej nieco nahovoril no proste tak prosiim poradtee :( A blbee poznaamky si odpustite Dakujem
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

podla mna tu plati stare zname pravidlo: na holky kamosov sa nesaha. ale ked to uz nebude jeho holka....hmm neviem....skus o tom pokecat s kamosom
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kamarátovi by som to vysvetlila, že proste sa ti páči a vzhľadom k tomu, že im to neklape, nevidíš v tom problém, ale povedala by som mu, že pokiaľ by to malo narušiť vaše priateľstvo, ktoré ti je prednejšie, tak radšej to necháš tak.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No cudzim ludom sa do vztahov nepletie ;) ci uz im to klape alebo nie, nechaj ich nech si to vyriesia a potom sa tam mozes pripliest ty :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Keď sa rozídu, po istom čase niečo skús. Kamarátovi to pri pive pekne vysvetli. Ako, to už nechám na teba.
Ale teraz im daj pokoj a nemiešaj sa im do toho. Nebudeš mať ani dievča, ani kamaráta.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Jedna holka z mesta

Príspevok od používateľa jin »

Flinstone napísal:mozno tu je nejaka podobnaa teema ale potrebujem speciaalne pre tento priipad no je to tak. Minule v meste sme spoznali jednu holku a zacala chodit s nami vonkuu a chodit s mojim spluziakom no dopocul som sa ze im to neklapee a ze ho ce nechat a aj to tak vyzeraa a proste mal by som o nu zaujem lebo je to v poho dopra holka :) ale nebude to trochu cudnee ze ho nechaa a hned zacnem s nou chodit ja ? je to podla mna takee neviem a nechcem prist o kamaraata tymto sposobom. Mozno si dokonca bude mysliet ze som jej nieco nahovoril no proste tak prosiim poradtee :( A blbee poznaamky si odpustite Dakujem
Ako bolo už povedané - pokiaľ majú stále vzťah nič neskúšaj a teš sa s nimi. Ak by im to neklaplo a rozišli sa daj tomu čas, aby sa obaja spamätali a aby si usporiadali veci v hlave. Potom až môžeš začať niečo skúšať. Samozrejme s kamošom to preber pri pive.
Ešte čo mi napadlo - dosť dôležité pri tomto eventuélne bude, ako (ak vôbec) sa tí dvaja rozídu. Nakoľko pokiaľ sa rozídu tak, že chalan sa bude neskonale trápiť a bude hľadať všetky dôvody prečo s ato stalo, depky apod. ,tak to bude zlé pre Teba. Chalan okamžite prenesie vinu na Teba (ako si si už sám správne uvedomil). Ideálne by bolo, pokiaľ by inicioval rozchod on, avšak nie v afekte a nárazovo.
Ešte to bude zaujímavé - no nič sa nesmie uponáhľať - je to citlivá situácia.
Veľa šťastia a priebežne informuj :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

erytrocyt napísal:Keď sa rozídu, po istom čase niečo skús. Kamarátovi to pri pive pekne vysvetli. Ako, to už nechám na teba.
Ale teraz im daj pokoj a nemiešaj sa im do toho. Nebudeš mať ani dievča, ani kamaráta.
Tak jak vravíš. Škoda riskovať.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Zalezi od toho co je to za kamarata, lebo to slovo samotne nam o vasom vztahu vela nepovie.

Osobne u mna vsak plati pravidlo ze by som nikdy nechodil s kamaratovov byvalou a od ostatnych cakam to iste. Nepisane pravidlo ktore treba respektovat.
DragonKan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DragonKan »

zalezi na tom aky ste kamosi.....je hlupe obetovat dobre kamaratstvo pre njeco co nemusi trvat dlhsje nez mesjac....na druhej strane ale ked si myslis ze to za to stoji tak nekaz si stastje kvoli inym
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Priklanam sa k nazoru, ze ich nechaj chvilku vychladnut. Nemiesaj sa do toho. A potom si zhodnot, ci je ti prednejsie dievca alebo tvoj kamarat. Inak, ak ti aj povie, ze mu to nevadi, vzdy bude citit krivdu a bude mu vzdy aspon trosicku cudne sa na vas dvoch pozerat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Skys porozmyslat, co by spravil ten kamarat na tvojom mieste, ci by tiez dodrzal to "nepisane pravidlo"
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

t0m4s3 napísal:Skys porozmyslat, co by spravil ten kamarat na tvojom mieste, ci by tiez dodrzal to "nepisane pravidlo"
to nieje o tom ;) mozno ze by ho nedodrzal kdovie,,, ale aj tak by sa mu to vratilo ono sa to vzdy istym sposobom vrati ;)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Byt ten tvoj kamarat tak by som ta poslel ...ved vies kde...
Ak chces aby ti ostal kamarat vyser sa na nu.
Niekolko rocne kamaratstvo ti stoji za pubertalnu pseudo lasku ? :roll:
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Teraz to nehaj tak...po case ak sa rozidu...tak sam uvidis ako to na neho posobi, ci je v pohode alebo nie.
Mozno si sam uvedomi ze to nebolo ono a nebude mu to vadit ked si s nou zacnes. Hlavne sa ho potom opytaj ked budes vidiet ze je v pohode.
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

ja sa držím tohoto a vyplatilo sa mi to už milion krát
koli babe prísť o dobrého kamoša to NIKDY!!!

najlepší kamarát ta nikdy neopustí ale baba kedykoľvek
a kto ma aké také skusenosti s babami vie o čom hovorím!! :)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

noo a dnes mii ta holka napisala sms ze by rada so mnou nieco mala a tak a ohladom ich vztahu ona sa ho chystaaa nehat lebo proste nemaa na nu cas ja som s nou celyy den a on jej ani nezavolaa ani poje**** sms jej nenapiise sprepacenim a ide sa radsej opit s kamosmi a ked bol opytii co jej vsetko vykrikoval a vyslovene na nu krical ona to nastastie nepocula lebo to bolo uz vonkuu proste opyti krical na celu ulicu ze jaka je .... a ze nevem coo atd... takze pockaam Dakujem za rady velmi mi pomohli
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No ak ide ona rovno po tebe, tak asi chod za kamaratom a skus si to s nim vydiskutovat...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Flinstone napísal:noo a dnes mii ta holka napisala sms ze by rada so mnou nieco mala a tak a ohladom ich vztahu ona sa ho chystaaa nehat lebo proste nemaa na nu cas ja som s nou celyy den a on jej ani nezavolaa ani poje**** sms jej nenapiise...
Blbý variant, ale situácia sa tak vyvinula, čo sa dá robiť...
V prvom rade, pokiaľ si chceš udržať kamaráta, s ňou nesmieš hneď niečo mať. Vieš, čo by nasledovalo. Ak s ňou predsa niečo chceš mať, tak tomu daj toľko veľa času, koľko sa len dá, ale bacha, aby zasa ona nenadobudla ten dojem, že si stratil zájem. Totiž ten fakt, že si s jej terajším frajerom kamarát, celú vec doosť komplikuje. Ideál by bol, keby si si s ním pokecal a keby sám možno uznal aj svoju vinu - čo sa však na 100% nestane z dvoch alternatív. 1- Po rozpade spomínaného vzťahu si nikto neprizná, že práve ON spravil chybu. 2- Možno sú správne aj niektoré jej argumenty. Ale určite sa s ním porozprávaj :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Moznost 1 je podla mna ze povies rovno kamaratovy o co ide :P (zabudnes povedat ze ona ide po Tebe)
No a druha moznost je ze zase jej povies o co ide aj ked by to nemusela pochopit.. Ale ak je to tvoj dobry kamarat mal by to pochopit :)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no neviem ale podla mna on nieje schopnyy si uznat vinuu a jednoducho ani by to nepochopil :( je to zloziteee ale pockaam este chviilku s nou sa budem dalej bavit atd vysvetlim jej co je vo vecii a s niim sa mozno tiez porozpravam aj ked si mysliim ze to bude zbytocnee ked je kazdyy den naliatyy :wink:
Napísať odpoveď