Jedna holka z mesta
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jedna holka z mesta
mozno tu je nejaka podobnaa teema ale potrebujem speciaalne pre tento priipad no je to tak. Minule v meste sme spoznali jednu holku a zacala chodit s nami vonkuu a chodit s mojim spluziakom no dopocul som sa ze im to neklapee a ze ho ce nechat a aj to tak vyzeraa a proste mal by som o nu zaujem lebo je to v poho dopra holka
ale nebude to trochu cudnee ze ho nechaa a hned zacnem s nou chodit ja ? je to podla mna takee neviem a nechcem prist o kamaraata tymto sposobom. Mozno si dokonca bude mysliet ze som jej nieco nahovoril no proste tak prosiim poradtee
A blbee poznaamky si odpustite Dakujem
-
nejakymarko
Addict
-
midnight_man
Guru
-
jin
VIP
Re: Jedna holka z mesta
Ako bolo už povedané - pokiaľ majú stále vzťah nič neskúšaj a teš sa s nimi. Ak by im to neklaplo a rozišli sa daj tomu čas, aby sa obaja spamätali a aby si usporiadali veci v hlave. Potom až môžeš začať niečo skúšať. Samozrejme s kamošom to preber pri pive.Flinstone napísal:mozno tu je nejaka podobnaa teema ale potrebujem speciaalne pre tento priipad no je to tak. Minule v meste sme spoznali jednu holku a zacala chodit s nami vonkuu a chodit s mojim spluziakom no dopocul som sa ze im to neklapee a ze ho ce nechat a aj to tak vyzeraa a proste mal by som o nu zaujem lebo je to v poho dopra holkaale nebude to trochu cudnee ze ho nechaa a hned zacnem s nou chodit ja ? je to podla mna takee neviem a nechcem prist o kamaraata tymto sposobom. Mozno si dokonca bude mysliet ze som jej nieco nahovoril no proste tak prosiim poradtee
A blbee poznaamky si odpustite Dakujem
Ešte čo mi napadlo - dosť dôležité pri tomto eventuélne bude, ako (ak vôbec) sa tí dvaja rozídu. Nakoľko pokiaľ sa rozídu tak, že chalan sa bude neskonale trápiť a bude hľadať všetky dôvody prečo s ato stalo, depky apod. ,tak to bude zlé pre Teba. Chalan okamžite prenesie vinu na Teba (ako si si už sám správne uvedomil). Ideálne by bolo, pokiaľ by inicioval rozchod on, avšak nie v afekte a nárazovo.
Ešte to bude zaujímavé - no nič sa nesmie uponáhľať - je to citlivá situácia.
Veľa šťastia a priebežne informuj
-
midnight_man
Guru
-
Flinstone
Light Professional
noo a dnes mii ta holka napisala sms ze by rada so mnou nieco mala a tak a ohladom ich vztahu ona sa ho chystaaa nehat lebo proste nemaa na nu cas ja som s nou celyy den a on jej ani nezavolaa ani poje**** sms jej nenapiise sprepacenim a ide sa radsej opit s kamosmi a ked bol opytii co jej vsetko vykrikoval a vyslovene na nu krical ona to nastastie nepocula lebo to bolo uz vonkuu proste opyti krical na celu ulicu ze jaka je .... a ze nevem coo atd... takze pockaam Dakujem za rady velmi mi pomohli
-
jin
VIP
Blbý variant, ale situácia sa tak vyvinula, čo sa dá robiť...Flinstone napísal:noo a dnes mii ta holka napisala sms ze by rada so mnou nieco mala a tak a ohladom ich vztahu ona sa ho chystaaa nehat lebo proste nemaa na nu cas ja som s nou celyy den a on jej ani nezavolaa ani poje**** sms jej nenapiise...
V prvom rade, pokiaľ si chceš udržať kamaráta, s ňou nesmieš hneď niečo mať. Vieš, čo by nasledovalo. Ak s ňou predsa niečo chceš mať, tak tomu daj toľko veľa času, koľko sa len dá, ale bacha, aby zasa ona nenadobudla ten dojem, že si stratil zájem. Totiž ten fakt, že si s jej terajším frajerom kamarát, celú vec doosť komplikuje. Ideál by bol, keby si si s ním pokecal a keby sám možno uznal aj svoju vinu - čo sa však na 100% nestane z dvoch alternatív. 1- Po rozpade spomínaného vzťahu si nikto neprizná, že práve ON spravil chybu. 2- Možno sú správne aj niektoré jej argumenty. Ale určite sa s ním porozprávaj