http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... hromazdeni
Čo si o tom myslíte
kokos, som si skoro cvrkol z tej tvojej otazky...J.O.S.E napísal:Čo si o tom myslíteje jej smrť len náhoda alebo za nou niekto stojí
tak ale vysvetlenie si milý mi-chau nedal nijaké a ani si neargumentoval, takže, a mojim právom je pýtať sa a staviať otazky do rôznych poloh - a tvojim ked sa nemýlim ak s niečim nesúhlasiš tak by si to mal zdvôvodniť, lebo ty nie si častým prispievateľom v sekcii politika tak len aby si niekto nepomyslel, že ide z tvojej strany o naháňanie príspevkov /ak rozumieš čo tým naznačujem/mi-chau napísal:kokos, som si skoro cvrkol z tej tvojej otazky...
zaraza ma, s akou presvedcivostou to hovoris. jednoznacne vies, kto zabil tuto zenu. dovolim si tvrdit, ze to ani SIS nevie, ale monako2 z hojka to vieMonako2 napísal:za jej smrtou urcite stoji musarraf a z al-kaidou je to len taka zasterka
ja som napisal cisto moj nazor za ktorym si stojim. tvoja reakcia nan je uplne nezmyselna, ale berem ju na vedomie ako aj tvoje bydlisko. mimochodom sis nevie ani o sebe... ale to je uz ina tema.jimino napísal:zaraza ma, s akou presvedcivostou to hovoris. jednoznacne vies, kto zabil tuto zenu. dovolim si tvrdit, ze to ani SIS nevie, ale monako2 z hojka to vie. destabilizacia pakistanu by urcite pomohla aj USA (extremna moznost, ale nie nerealna!). a taktiez nemozme zabudat nato, ze radikalni islamski teroristi nemaju velmi radi zeny vo vyssich funkciach... (a al kaida ma vo svojich radoch, ako vieme, zopar radikalnejsich cloviecikov)