Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú

Diskusie na politické témy...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zdravím :) , dosť ma prekvapila táto udalosť pričom zrhuba pred mesiacom som v správach sledoval ako sa táto populárna pakistánska politička vracala do rodnej krajiny a dnes ma doslova šokovala jej smrť :cry:

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... hromazdeni

Čo si o tom myslíte :?: je jej smrť len náhoda alebo za nou niekto stojí :?:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

No podla mna je uplna nahodicka ze prave vtedy okolo isiel niaky atentatnik a povedal si ze teraz je ten spravny cas..
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

"urcite" ju zabili bolsevicky sionisti aby mali kde predavat zbrane XD
no skor ju zabili ludia z jej strany aby tak vyprovokovali vacsie emocie u obyvatelstva a pootvorili tak cestu k revolucii, pri troche stastia zije a vybera si co najvacsu plazmovu telku aby v chatke na aliaske mohla pozerat na ovocie vlastej smrti, no ale netreba byt zase az taki optimisti, najskor uz prdi do hliny...

samozrejme vzdy tu ostavaju moznosti 1.ze islo o nejakeho extra iniciativneho blbca 2.ze mr. general bol aroganty za kzadu cenu 3.nejaky amicky packal bol iniciativny za kazdu cenu, no povazujem to za menej pravdepodobne.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

je jasne, ze nikto z nas nema dokumenty CIA, mossadu, FSB a ostatnych tajnych sluzieb, ale je nanajvys zaujimave, ze umrela prave tato zena tesne pred volbami. ked niekto povie, ze to bola cira nahoda, povie hlupost, pretoze toto je uz druhy atentat po jej prichode do rodneho pakistanu, ktory sa odohral tesne v jej blizskoti. nie som konspiracny teoretik, ale niekto "vyssi" za touto vrazdou urcite je... (je len na vas ci si vyberiete sucasneho pakistanskeho prezidenta Mušarrafa, CIA, alebo osud...) -> mozno sa to niekedy nase deti dozvedia
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

"dobra dusa" co aktivne brala uplatky a postavila si zlatu vilku...
mi-chau
Darca
Darca

Re: Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú

Príspevok od používateľa mi-chau »

J.O.S.E napísal:Čo si o tom myslíte :?: je jej smrť len náhoda alebo za nou niekto stojí :?:
kokos, som si skoro cvrkol z tej tvojej otazky...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

cui bono?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

J.O.S.E: ja som myslel ze pakistanska,ale ako povies :wink:
prepokldany vyvoj: obcianska vojna :arrow: "jadro" v rukach islamskym militantov :arrow: zasah US :arrow: "jadro" vo vzduchu :(
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

...uz v obdobi, ked sa tato politicka vracala do svojej rodnej krajiny boli vyvijane tlaky na jej osobu, bolo jej pohrozene smrtou ( Al-Khaida), bola vyraznou zenskou osobnostou v politike pre to, co robila...a tak ju odstranili, nedala si totiz povedat...urcite to nebola nahoda.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

(18.10.07) pocas jej navratu zautocili na jej konvoj samovrazedni atentatnici. zomrelo tam vtedy 133 ludi a dalsich 400 bolo zranenych.

jackb, vidis to moc cerne :wink:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

nwo potrebuje na toto miesto niekoho ineho, kto bude vediet lepsie a rychlejsie naplnit jeho ciel... celkom urcite by som za tym nehladal nahodu...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

mystique napísal:nwo potrebuje na toto miesto niekoho ineho, kto bude vediet lepsie a rychlejsie naplnit jeho ciel... celkom urcite by som za tym nehladal nahodu...
Skorej by som povedal ze zomrela kvoli tomu, ze bola sucastou NWO.
J.O.S.E
King
King

Re: Atentátnik zabil Bénazír Bhuttovú

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

mi-chau napísal:kokos, som si skoro cvrkol z tej tvojej otazky...
tak ale vysvetlenie si milý mi-chau nedal nijaké a ani si neargumentoval, takže, a mojim právom je pýtať sa a staviať otazky do rôznych poloh - a tvojim ked sa nemýlim ak s niečim nesúhlasiš tak by si to mal zdvôvodniť, lebo ty nie si častým prispievateľom v sekcii politika tak len aby si niekto nepomyslel, že ide z tvojej strany o naháňanie príspevkov /ak rozumieš čo tým naznačujem/ :lol:
Podľa najnovších správ, ktoré som zachytil v spravodajstve TA3 ma útok na svedomí al-kajda

btw. všetkým tým, ktorí čítali túto temu sa ospravedlnujem za drobný preklep v úvode témy, pripúšťam že to bolo robené na rýchlo v dôsledku mojej zaneprázdnenosti - ale v podstate vieme o kom hovoríme :wink:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

za jej smrtou urcite stoji musarraf a z al-kaidou je to len taka zasterka. sam vyhlasuje, ze ju zabili ludia z al-kaidy, ktory sa niekolkokrat v roku 2003 pokusili zabit aj jeho (myslim, ze keby ho chceli zabit tak je uz davno mrtvy)... ale to su len vykriky do neznama. pre pakistan je to velmi zle do buducna. zaujmave je ako tato krajina moze vobec vlastnit jadrovu zbran, ale dnes sa vsetko toci okolo ropy, prikladom je iran
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to dopada ked chce vo vychodnom svete robit zena politiku a ma ambicie, ktore su pre urcite skupiny neprijemne a nebezpecne :-( ...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Monako2, viac-menej to je hlavne z dovodu, ze je clenskou krajinou Commonwealth-u, co so sebou prinasa samozrejme okrem zavazkov, aj nejake tie "vyhody".
jimino
Light Professional
Light Professional

Re: re

Monako2 napísal:za jej smrtou urcite stoji musarraf a z al-kaidou je to len taka zasterka
zaraza ma, s akou presvedcivostou to hovoris. jednoznacne vies, kto zabil tuto zenu. dovolim si tvrdit, ze to ani SIS nevie, ale monako2 z hojka to vie :wink:. destabilizacia pakistanu by urcite pomohla aj USA (extremna moznost, ale nie nerealna!). a taktiez nemozme zabudat nato, ze radikalni islamski teroristi nemaju velmi radi zeny vo vyssich funkciach... (a al kaida ma vo svojich radoch, ako vieme, zopar radikalnejsich cloviecikov)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Re: re

jimino napísal:zaraza ma, s akou presvedcivostou to hovoris. jednoznacne vies, kto zabil tuto zenu. dovolim si tvrdit, ze to ani SIS nevie, ale monako2 z hojka to vie :wink:. destabilizacia pakistanu by urcite pomohla aj USA (extremna moznost, ale nie nerealna!). a taktiez nemozme zabudat nato, ze radikalni islamski teroristi nemaju velmi radi zeny vo vyssich funkciach... (a al kaida ma vo svojich radoch, ako vieme, zopar radikalnejsich cloviecikov)
ja som napisal cisto moj nazor za ktorym si stojim. tvoja reakcia nan je uplne nezmyselna, ale berem ju na vedomie ako aj tvoje bydlisko. mimochodom sis nevie ani o sebe... ale to je uz ina tema.
jimino
Light Professional
Light Professional

je jasne ze to je tvoj nazor, ved ten post si predsa pisal ty, takze tam svoje myslienky jednoznacne zakomponujes, ale niekomu to moze vyzniet ako jasne stanovisko ;). preto som sa snazil ukazat aj ine pohlady na to, kto za tym stoji a preto pokladam tvoje oznacenie mojho postu ako nezmyselneho za hlupe. a ked sme uz pri SIS, nemysli si, ze nic nerobi. ale aj to je tvoj, pochopitelne, vlastny nazor...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Al-Kájda: Bhuttovú sme nezabili. Na ženy neútočíme
Útok al-Kájdy odmieta aj Bhuttovej strana
"Na útoku nemá žiadnu účasť," uviedol v telefonickom rozhovore hovorca. "Je to konšpirácia vlády, vojska a tajných služieb. Zabíjať ženy je proti kmeňovým tradíciám a zvykom," povedal Omar.
zaujmave, ze na jej vrazde sa obvinuju navzajom vlada a al kaida...
Napísať odpoveď