Píšem za kamošku. Má 23 rokov, jej priateľ tak isto...Chodia spolu 1 a pol roka. Veľmi sa ľúbia, a pristane im to. Nemajú žiadne problémy, čo sa týka ich vzťahu. Jediným problémom sú jeho rodičia. Nepáči sa im Lucia, aj keď ju ešte ani nevideli.
Peťo pracuje v ČR, a Lucia študuje VŠ. Vidia sa raz do mesiaca. Najprv chodil k Lucii spať, keďže nie sú z jedného mesta, a chceli sa vidieť aspoň dva dni v mesiaci. Jeho rodičom sa to nepáčilo ( vraj ako môže tam spať, keď nie sú svoji). Potom chodil k nej každý deň (ani to nebolo dobre, lebo vraj míňal veľa peňazí- išlo cca o 200 Sk denne- a za 2 dni mesačne to nie je až tak...Teraz najnovšie počuli od jedného nedôveryhodného známeho, ktorý Luciu videl pár krát, že je citujem- "radodajka"....Proste nič im nie je dobré. Peťo má veľmi pokojnú povahu. Chcú, aby im to Lucia prišla vysvetliť, čo sa mi zdá nemožné...Veď kto by šiel do jamy levovej?!?!A prečo by to im mala vysvetľovať, no nie??? Jednoducho ju nemajú radi, a nikdy ju ani nevideli.....Trpí aj Peťo, aj Lucia....
Povedal im, že sa odsťahuje, a oni na to, že ho vydedia, a samozrejme plač.
Lucia nevie, čo má robiť...nech spraví, čo spraví, rodičom po vôli neurobí. Mám taký pocit, že sa snažia o to, aby sa tí dvaja rozišli.
nechápem, ako môžu existovať takí ľudia...nevidia ako ich syn trpí???a s ním aj Lucia???
Prosím poraďte čo robiť v takejto situácii...Zdá sa mi dosť bezvýchodisková...Prosím také rady, že rozídťe sa- to radšej vynechajte....Tí dvaja sa veľmi lúbia, a rozdeliť ich by nebol dobrý nápad..len čo by obaja trpeli:(