problémoví "svokrovci"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bodk@
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

problémoví "svokrovci"

Príspevok od používateľa Bodk@ »

Ahojte...Prosím vás, poradťe mi, ale seriózne..
Píšem za kamošku. Má 23 rokov, jej priateľ tak isto...Chodia spolu 1 a pol roka. Veľmi sa ľúbia, a pristane im to. Nemajú žiadne problémy, čo sa týka ich vzťahu. Jediným problémom sú jeho rodičia. Nepáči sa im Lucia, aj keď ju ešte ani nevideli.
Peťo pracuje v ČR, a Lucia študuje VŠ. Vidia sa raz do mesiaca. Najprv chodil k Lucii spať, keďže nie sú z jedného mesta, a chceli sa vidieť aspoň dva dni v mesiaci. Jeho rodičom sa to nepáčilo ( vraj ako môže tam spať, keď nie sú svoji). Potom chodil k nej každý deň (ani to nebolo dobre, lebo vraj míňal veľa peňazí- išlo cca o 200 Sk denne- a za 2 dni mesačne to nie je až tak...Teraz najnovšie počuli od jedného nedôveryhodného známeho, ktorý Luciu videl pár krát, že je citujem- "radodajka"....Proste nič im nie je dobré. Peťo má veľmi pokojnú povahu. Chcú, aby im to Lucia prišla vysvetliť, čo sa mi zdá nemožné...Veď kto by šiel do jamy levovej?!?!A prečo by to im mala vysvetľovať, no nie??? Jednoducho ju nemajú radi, a nikdy ju ani nevideli.....Trpí aj Peťo, aj Lucia....
Povedal im, že sa odsťahuje, a oni na to, že ho vydedia, a samozrejme plač.
Lucia nevie, čo má robiť...nech spraví, čo spraví, rodičom po vôli neurobí. Mám taký pocit, že sa snažia o to, aby sa tí dvaja rozišli.
nechápem, ako môžu existovať takí ľudia...nevidia ako ich syn trpí???a s ním aj Lucia???
Prosím poraďte čo robiť v takejto situácii...Zdá sa mi dosť bezvýchodisková...Prosím také rady, že rozídťe sa- to radšej vynechajte....Tí dvaja sa veľmi lúbia, a rozdeliť ich by nebol dobrý nápad..len čo by obaja trpeli:( :!:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no tam je jedina moznost ta ze on sa porozprava s rodicmi a proste im vysvetli ze uz je dospely a oni sa nemaju co starat do jeho vztahu ... ona tam vobec nemusi ist ... a ze ked chcu zistit aka je tak mozu ist na veceru niekam na neutralne uzemie napr niekam do restiky a tam ju spoznaju a zistia co je zac ... tak by som to aspon urobil ja
Bodk@
Amateur
Amateur

on sa s rodičmi rozprával, a nie raz.....
jednoducho sú veľmi tvrdohlaví.....a raz si povedali, že ju nechcú, tak ju nechcú....
Skúšal s nimi aj tvrdšie, ale mama sa hneď rozplakala...a bolo......Buď plače jedna, alebo druhá...Matka mu chce organizovať život....
na večeru myslím, že Lucia by s nimi nešla. nemôže ich po tom všetkom ani vidieť na fotke, nieto sedieť za jedným stolom:(
ale ďakujem za názor, nebol to zlý nápad:)
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

skuste ju zoznamit s par znamymi take napriklad ako tela ujo alebo tak a oni by potom mohli rodicov trochu obmakcit ked ide na nich viacej ludi s inym nazorom tak sa daju prehovorit a mozno povolia
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

Bodka, nieco sa uz obdobne sa tu uz predcasom preberalo, tu...kukni

http://www.hojko.com/co-mam-robit-ak-je ... 66-15.html

ide asi o ten problem, ze mili rodicia by synacikovi nedopriali ani Paris Hilton, mam dojem z tvojho prispevku...
Peter ma dve moznosti...bud sa postavi za Luciu, a bude jej oporou a bude bojovat proti rodicom, alebo ich obaja odignoruju a budu sa tvarit ako "mrtve chrobaky"...neviem vsak, ktora taktika je ucinejsia, treba skusit a poom na fore okomentovat, hm? :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jedna vec ma na tom zaraza, chodia/chodite spolu rok a pol a nevidela jeho rodicov?! ja chodim so slecnou mesiac a nieco a som ju rodicom predstavil. myslim ze dotycny pan je tutmak ktory sa ani nevie postavit za svoju frajerku pred rodicmi. to ze mu matka chce organizovat zivot je jedna vec, druha je ze ju to necha robit. nevie sa vzopriet? alebo co im/vam brani v odstahovani sa?
Bodk@
Amateur
Amateur

Nejde o mna, ale o kamosku- ako je napisane na zaciatku.....
Tak, videla jeho rodicov, ale asi tak na 5 minut......totizto nebyvaju v jednom meste, a kedze Peto robi v Cechach, tak on chodi k nej, ak dojde, alebo sa stretnu niekde inde.......AS Lucia k nim teraz chodit ani nechce, ked pocula, ako na nu nadavaju:(
predstavil ju rodicom...ale su nejaki...."iní"....nechapem to.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kedysi by som asi radila, nech sa s nimi rozumne porozprávajú, teraz už viem, že je to kravina, pretože sú to typy ľudí, ktorým nevyhovie nikto a nikdy. Či ju predstaví, bude zle, či ju nepredstaví, bude zle, či sa porozprávajú, bude zle, či nie, aj tak bude zle. Takže by som to riešila ignoráciou. Chodia Peťovi rodičia s Luciou? Nie. Tak čo ich do ich vzťahu? Chápem, že jednoduchšie by bolo, keby vychádzali navzájom dobre, lenže to by Peťovi rodičia museli zmeniť prístup a to spravia asi len ťažko. Pokiaľ nechcú, aby rodičia priviedli ich vzťah až k rozchodu, zrušila by som akýkoľvek pokus o spozananie, udobrenie a pod, lebo to asi k ničomu vážne nevedie. Keď sa to rodičom nebude páčiť, že ich syn aj s priateľkou ignoruje a začnú vŕtať prečo, nech im jasne a rázne vysvetlí, že buď sa zmenia oni alebo to zostane tak.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

čo tak čítam, tak jeho rodičia nemajú nič proti Lucii, ale proti jeho holke, čo znamená, že nech by to bola lucia, alebo niekto iný vadilo by im to a z toho mi plynie, že asi tam bude žiarlivosť napr. rodičia sa boja, že prídu o svojho synka milačika. Alebo neviem čo, ja tak nerozmýšla, tak neviem,, A moja mamka vždy prijala každú holku čo som dovliekol domov.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ty kokos to som este nezral v 23 ci kolko rokoch aby sa rodicia spravali ako k 14 rocnemu ... Peto bude asi velky milacik svojich rodicov a ak chce vo vztahu pokracovat tak bude muset "posliapat sny svojich rodicov"

... najviac ma jakoze zarazilo to ze sa mu vyhrazali vydedenim :-) LOL ...

... no jo ale takto to chodi, ked si decko nebuduje respekt u vlastnych rodicov, potom sa mu chcu starat do vsetkeho do coho nemusia ...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mne keby toto rodicia spravili, tak im dam jasne najavo bud ju budu akceptovat alebo mozu na mna zabudnut... mozno tvrde, ale nikomu by som si nedal diktovat co mam a nemam ohladom mojej baby a mojho zivota.
Napísať odpoveď