Zábavná pyrotechnika

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
paradajka
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

Steju napísal:mozte mi poradit kolko stoja tie gule (takych 6 guli a jedna hlaven co sa postavi na zem), urcite poznate, nekupoval som to rok tak som zabudol, myslim nejake lacnejsie, za kolko sa daju bezne zohnat.nechce sa mi chodit do obchodu :]]
tie gule sa volaju jankove gule a stoja od 500 do 750 SK podla toho kde
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kazdy rok je to vymakane mam to rad silvester bez toho nemoze byt :smt039 :pivko:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ked som bol maly, tak som sa na to neskutocne tesil. teraz mi to vobec nepripada zabavne alebo zaujimave. za tie peniaze by som si radsej sadol do hospody s kamosmi. celkovo ma prilis nebavi ani pozerat na ohnostroj v meste. vlastne ani ta tradica lucenia sa so starym rokom mi dokopy nic nehovori. skor to vidim ako zamienku na riadnu ozierku. cize silvester a veci s nim sopjene ma prilis nezaujimaju. jedine plus co vidim v silvestri je hudba na podiach v meste. no v tej zime stat to nie je nic pre mna
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

paradajka napísal:tie gule sa volaju jankove gule a stoja od 500 do 750 SK podla toho kde
Blbost...tie gule stoja 12ks 199SK
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

to mi ukaz ten obchod a berem hned mozno nejake tesco gule stoja 199
qwerty-xyz

Re: Zábavná pyrotechnika

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nevieme napísal:Je to pre vas este forma zabavy pred a na Silvestra? Ci ste uz z toho vyrastli?
ajsneeee zabavna pyrotechnika furt,ved od mala som cel byt pyrotechnik tak myslim ze ma detonacie neprestanu tak skoro bavit. :P koniec koncov ja som taky showman ja toho vzdy na sidlisku nakupim najviac takze je co potom odpalovat a tie ohnostroje niektore su kraaasne,mimo ineho netreba sa s tym hrat ked su ludia opiti lebo potom nieze sa stavaju urazy ale ti idioti medzi seba hodia pumy :roll: strielaju po sebe craclingovymi svetlicami ,davaju si petardy zapalene do vrecak a kapucni a prskavkami si palia ruky rsp..sutaz kto chyti zapalenu prskavku tam kde hori.... :roll:
viem si silvestra predstavit aj bez pyrotechniky ale pyrotechnika je zabavnym spestrenim takmer kazdej väcsej oslavy a noveho roka tiez...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mňa to vždy chytí teraz na sviatky ale tento rok nejak nejsu peňaze a tak..tak je trošku pomenej :D
ale určite,piráty,fontány,svetlice,koberček :D
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

kedysi ma to bavilo, momentalne sa mi zda ze som z toho uz vyrastol :roll:
a tiez ma to mometnalne pekne sere, lebo nejaky debil si presne teraz rovno pred nasim domom postavil odpalovaciu rampu na ohnostroj a robi tu bordel....na vianoce.....omg omg :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pishta napísal:Blbost...tie gule stoja 12ks 199SK
no neviem neviem .. skor verim tomu prvemu ..lebo asi pred dvoma rokmi sa to kupovalo za cca 500-600 korun ..a bolo ich tam mozno 6 ...

... asi zalezi od triedy, druhu, konkretnehu typu, zlozitosti efektu->konstrukcie, kvality a predajneho miesta :-)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

nordkapp_pb napísal:no neviem neviem .. skor verim tomu prvemu ..lebo asi pred dvoma rokmi sa to kupovalo za cca 500-600 korun ..a bolo ich tam mozno 6 ...

... asi zalezi od triedy, druhu, konkretnehu typu, zlozitosti efektu->konstrukcie, kvality a predajneho miesta :-)
teraz som ich kupil 12 za 570,- ... cakal som lacnejsie ale co uz :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

no mne mega tiež buchla v ruke ale nič sa nestalo. aspoň ja som totiž prišiel za život do styku iba s takými megami, čo vybuchujú iba spredu a zozadu...hmmm, proste nyroztrhne sa ten šúľok ale vystrelí z oboch strán...takže sa mi nič nestalo...
...ale už na to peniaze míňať nemienim ani náhodou, viem sa za tie prachy zabaviť aj ináč. :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ja som si kupil taky set za 200sk. fontanky, rimske sviece ( tie som uz vystrielal :D ) , a plno dalsieho .
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Sepiroth napísal:no mne mega tiež buchla v ruke ale nič sa nestalo.
no ...nieco je tu bud prikreslene alebo nedokreslene
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

SRneC napísal:no ...nieco je tu bud prikreslene alebo nedokreslene
Mne zase buchla v ustach a nic....... :(
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

mne zas ten plamen, ktory slahne sira pri zapaleni popalil celu dlan, au :? (par rokov dozadu ked bolo vonku veterno a chceli sme to zapalit, tak som kryl rukami, aby nefukalo)
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

ked som bol maly kupoval som pyrotechniku uz 3 mesiace vopred no uz som z toho vyrastol islo to strasne do penazi a teraz uz radsej flasu dobreho alkoholu
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

SRneC napísal:no ...nieco je tu bud prikreslene alebo nedokreslene
nemal som päsť zovretú, normálne som ju držal medzi prstami ako keď ju hádžeš, a vysvetlil som to. mega je dutý šúľok z hrubého tvrdého papiera, z jednej strany zapchatý plastom alebo sadrou, z druhej je síra. podstata je v tom, že je tam menej pušného prachu, no narobí to väčší rachot, pretože papier sa neroztrhne a energia uvoľnená pri výbuchu sa uvoľní vystrelením z otvorom toho šuľku. :D jáj, ako mudro dnes hovorím, ako dáky fyzik.
No proste všimni si ostatky po vybuchnutých megách-ostávajú väčšinou celé papierové šuľky. Takže keď ti to rachne v ruke a nemieriš si ani jednou stranou do dlane, nič sa ti nestane. Také že trocha ťa to oškvrkne to ani nerátam, oproti polámaným a vykĺbeným či dokonca odtrhnutým prstom je to nič.
Avšak vedome by som to určite neskúšal, nikdy nevieš, či akurát ten kus nebude chybný a neroztrhne ho dakde v strede, to sa pomerne dosť často stáva.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Dnes davali na TA3 ako slovaci chodia cez sviatky do Polska na trhy nakupovat pyrotechniku, este aj na tomto chceme setrit :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mne cela tato zalezitost pride trochu blba, nechcem sa nikoho dotkunut ale pozerat sa ako moje peniaze vyletia 50m do vysky a vybuchnu, chvilku svietia potom zhasnu - to je trochu neromanticka zalezitost na silvestra.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mi-chau:neodhováraj ich, na čo sa dpč na silvestra budem pozerať, keď si to prestanú kupovať? :D
Neviem, ale radšej si kúpim niečo praktickejšie, alebo poteším priateľku niečim pekným, akoby som tie peniaze mal nechať vyletieť do vzduchu
Napísať odpoveď