tie gule sa volaju jankove gule a stoja od 500 do 750 SK podla toho kdeSteju napísal:mozte mi poradit kolko stoja tie gule (takych 6 guli a jedna hlaven co sa postavi na zem), urcite poznate, nekupoval som to rok tak som zabudol, myslim nejake lacnejsie, za kolko sa daju bezne zohnat.nechce sa mi chodit do obchodu :]]
Zábavná pyrotechnika
-
paradajka
Star
- Kontaktovať používateľa:
ked som bol maly, tak som sa na to neskutocne tesil. teraz mi to vobec nepripada zabavne alebo zaujimave. za tie peniaze by som si radsej sadol do hospody s kamosmi. celkovo ma prilis nebavi ani pozerat na ohnostroj v meste. vlastne ani ta tradica lucenia sa so starym rokom mi dokopy nic nehovori. skor to vidim ako zamienku na riadnu ozierku. cize silvester a veci s nim sopjene ma prilis nezaujimaju. jedine plus co vidim v silvestri je hudba na podiach v meste. no v tej zime stat to nie je nic pre mna
-
qwerty-xyz
Re: Zábavná pyrotechnika
ajsneeee zabavna pyrotechnika furt,ved od mala som cel byt pyrotechnik tak myslim ze ma detonacie neprestanu tak skoro bavit.nevieme napísal:Je to pre vas este forma zabavy pred a na Silvestra? Ci ste uz z toho vyrastli?
viem si silvestra predstavit aj bez pyrotechniky ale pyrotechnika je zabavnym spestrenim takmer kazdej väcsej oslavy a noveho roka tiez...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
teraz som ich kupil 12 za 570,- ... cakal som lacnejsie ale co uznordkapp_pb napísal:no neviem neviem .. skor verim tomu prvemu ..lebo asi pred dvoma rokmi sa to kupovalo za cca 500-600 korun ..a bolo ich tam mozno 6 ...
... asi zalezi od triedy, druhu, konkretnehu typu, zlozitosti efektu->konstrukcie, kvality a predajneho miesta
no mne mega tiež buchla v ruke ale nič sa nestalo. aspoň ja som totiž prišiel za život do styku iba s takými megami, čo vybuchujú iba spredu a zozadu...hmmm, proste nyroztrhne sa ten šúľok ale vystrelí z oboch strán...takže sa mi nič nestalo...
...ale už na to peniaze míňať nemienim ani náhodou, viem sa za tie prachy zabaviť aj ináč.
...ale už na to peniaze míňať nemienim ani náhodou, viem sa za tie prachy zabaviť aj ináč.
-
ledenaster
Medium Professional
nemal som päsť zovretú, normálne som ju držal medzi prstami ako keď ju hádžeš, a vysvetlil som to. mega je dutý šúľok z hrubého tvrdého papiera, z jednej strany zapchatý plastom alebo sadrou, z druhej je síra. podstata je v tom, že je tam menej pušného prachu, no narobí to väčší rachot, pretože papier sa neroztrhne a energia uvoľnená pri výbuchu sa uvoľní vystrelením z otvorom toho šuľku.SRneC napísal:no ...nieco je tu bud prikreslene alebo nedokreslene
No proste všimni si ostatky po vybuchnutých megách-ostávajú väčšinou celé papierové šuľky. Takže keď ti to rachne v ruke a nemieriš si ani jednou stranou do dlane, nič sa ti nestane. Také že trocha ťa to oškvrkne to ani nerátam, oproti polámaným a vykĺbeným či dokonca odtrhnutým prstom je to nič.
Avšak vedome by som to určite neskúšal, nikdy nevieš, či akurát ten kus nebude chybný a neroztrhne ho dakde v strede, to sa pomerne dosť často stáva.