Mate nejaky zlozvyk?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja som sa to odnaucila,ked som mala asi 12 rokov a boli sme v skole prirode.tam na to nebol cas a potom ma to nejak omrzelobolek napísal:Vraj na to, aby so človek prestal obhrýzať nechty musí "dospieť", môže to prísť vraj v 20, 25, 30, ale nedá sa to nijako ovplyvniť, vraj to príde a prestanem si. Tak čakám, len sa bojím, aby ten moment u mňa niekedy prišiel
JA NEPIJEM,NEFAJCIM,NENADAVAM,NEDROGUJEM ALE MAM JEDNU STRASNE ZLU VLASTNOST-STRASNE KLAMEM
A ESTE KED SOM BOL MALY TAK SOM SI MYSLEL ZE SOM NAMYSLENY...ALE TERAZ TO UZ TAK NENI...VIEM ZE SOM DOKONALY
...NO A INAč NIč.....ale vážne teraz..nefajčím neobhrýzam si nechty...neviem už ani nepijem po tomto silvestri..neviem...ale nemyslite si že som narcis
//no už som našiel ako kamarát hore..pijem s flase namiesto toho že by som si mal naliať
A ESTE KED SOM BOL MALY TAK SOM SI MYSLEL ZE SOM NAMYSLENY...ALE TERAZ TO UZ TAK NENI...VIEM ZE SOM DOKONALY
...NO A INAč NIč.....ale vážne teraz..nefajčím neobhrýzam si nechty...neviem už ani nepijem po tomto silvestri..neviem...ale nemyslite si že som narcis
//no už som našiel ako kamarát hore..pijem s flase namiesto toho že by som si mal naliať
hej tak tie nechty, ale to nie je az taky strasny zlozvyk, raz na pohotovosti som pocul ze nejaky chlapec si obhryzal aj na nohach... to je asi horsie
potom s tym mal problemy, tak sa poucte 
no a sa mi myka kazdu chvilu noha, ci uz hra hudba alebo nie a pukanie v prstoch, kolenach (to nie naschval), krku a podobne
no a sa mi myka kazdu chvilu noha, ci uz hra hudba alebo nie a pukanie v prstoch, kolenach (to nie naschval), krku a podobne
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
uf ja ich mam vela a este s viacerymi som prestal
-trasenie nohou
-kusanie nechtov (prestal som, vyzeralo to zle)
-pukanie klbov (prestal, nechcem dopadnut jak senilny dedko)
-fajcenie
(to ma fak mrzi a prestavam)
-patri sem aj nezdrave suknickarstvo ?
-hudba (znie to ako kktina, ale ked nepocuvam nejaku pre mna dobru hudbu viac ako 2 hodiny je mi vazne hrozne)
-prsty - vzdy musim nieco mackat (zapalovac) abo osahavat (
) (nemienim s tym prestat)
-trasenie nohou
-kusanie nechtov (prestal som, vyzeralo to zle)
-pukanie klbov (prestal, nechcem dopadnut jak senilny dedko)
-fajcenie
-patri sem aj nezdrave suknickarstvo ?
-hudba (znie to ako kktina, ale ked nepocuvam nejaku pre mna dobru hudbu viac ako 2 hodiny je mi vazne hrozne)
-prsty - vzdy musim nieco mackat (zapalovac) abo osahavat (