Kupa auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mishenko ma prekvapil, triezvy nazor...
diesle uz nie su tak lacne ako niekedy, dajme tomu pred dvomi rokmi... teraz je ich vela a tym padom ze je vacsi dopyt moze byt vacsia cena paliva a ludia to budu stejne kupovat....
ak ti mozem poradit hladaj sukromne inzeraty- napr. avizo, anonce apod. casopisy, nekukaj na inzeraty z bazarov ktore nepoznas, ak pojdes okolo AAA tak ich opluj a molotovov k tomu.
Hlavne si nechaj auto preverit mechanikovi, nepozeraj na stav km, aj ked ti budu tvrdit ze jazdil starsi pan ze su km origo.
Moj tip je stale ten isty v tejto cene- lacnejsi korejec, spolahlivost slusna ak ti nevadi ze sem tam zavrzga, inac japonec, ti su ale drahsi.
Nechaj si zo 10 litrov na servis, pozri kluby vytipovanych aut. Konkretne ti tu vypisovat nejdem, najdes toho hafo inde a nie na viac menej teen fore.
Ať slouží. 8)
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Myslim ze aj viac ako 10l na servis, celkovo sa to odhaduje na painu az stvrtinu z ceny bazaroveho auta. Ja som kupoval v bazare, z vymenenymi rozvodmi, novymi gumami, ale daval som aj tak preventivne menit takmer vsetko co sa hybalo a nedalo dobre dotiahnut. Nie je to nutnost, ale az ti nepojde zaradit na parkovisku spiatocka tak budes nasraty :D
fedorm
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fedorm »

mishenko z tvojho hodnotenia by som zobral tu almeru..aj sa mi celkom paci..len aj astra ma sere..tiez je to pekne auto..bol som kuknut na klubovej stranke a tam sa na nu az tak nestazovali..neviem no..skus mni daco poradit
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

fedorm napísal:mishenko z tvojho hodnotenia by som zobral tu almeru..aj sa mi celkom paci..len aj astra ma sere..tiez je to pekne auto..bol som kuknut na klubovej stranke a tam sa na nu az tak nestazovali..neviem no..skus mni daco poradit
nissany patria medzi najkvalitnejsie auta
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mame doma OPEL ASTRA caravan je s prepacenim na HOVNO vzdy sa nieco na nej kazi tak ak mozes radim OPLA nekupuj ja na tvojom mieste neaky GOLF by som kupil ale neviem ci zozenies za 150000
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Filipito napísal:mame doma OPEL ASTRA caravan je s prepacenim na HOVNO vzdy sa nieco na nej kazi tak ak mozes radim OPLA nekupuj ja na tvojom mieste neaky GOLF by som kupil ale neviem ci zozenies za 150000
aj mi mame Opla , ale nas je dobry , je to asi tak ze bud trafis na dobry alebo nie
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

ked uz ten opel,..z rychleho kuk som nasiel
http://opel-omega.autobazar.eu/card.php?id=398830
v pohode vybava ale chyba servisna
http://mitsubishi-carisma.autobazar.eu/ ... ?id=398858
toto by som kupil a ostatne odlozil na opravy
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

kup auto z nemecka...ceny su omnoho vyhodnejsie ako tu...kupis dobre auto lacno a aj po vybaveni vsetkych formalit a dovezenia auta na slovensku to mas stale omnoho lacnejsie...len sa viac nacestujes a treba nemcinu...ak ces pozri www.mobile.de
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

GothaR napísal:Ano je, ten motor chvalia vsetci co ho maju. Ak sa bojis velkosti, tak zober Fabiu, tam ten motor tusim tiez davali.
davali ale do RS....a tu do 150 000 asi tazko kupis..mozno buranu :P
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

PaliMpi napísal:ked uz ten opel,..z rychleho kuk som nasiel
http://opel-omega.autobazar.eu/card.php?id=398830
v pohode vybava ale chyba servisna
http://mitsubishi-carisma.autobazar.eu/ ... ?id=398858
toto by som kupil a ostatne odlozil na opravy
neviem co povie mishenko, ale ak si dobre pamatam tak na omegu boli stracne picungy (ale vobec neviem na ktoru verziu), inak designovo pekne auto
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no ja mam znameho on ma omegu combi a nestazuje si a je to veeelmi pohodlne a prestorovo zdatne auticko...
fedorm
Medium Expert
Medium Expert

omegu nechcem a k tomu uz vobec ziadny caravan alebo combi..rozmyslam nad astrou,almerou a civicom
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

CIVIC, mal som tu cest -> velmi solidne auto a ani nan moc nepitchuju ludia ...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Astru uz vyhod, z titulu, ze je to len mensia a menej pohodlna Omega :)
No uz ani neviem k comu som sa chcel vyjadrit, ale napadlo ma k tomu Civicu, ze tie dva neboli najlacnejsie, kamos par mesiacov dozadu rozbil svojho 1.5VTECa a kupil '96/97cku (cize 6th gen.) v hatchbacku, 1.4, elektrony, zimne, nejaka ta vybavicka za necelych 90. Imho 99-2000 sa za viac ako 130-140 neoplaca. Ja som mal 95tku v hatchi /vid. prilohu/, s motorom z coupe a bolo to v pohode zvozenie. Len na tu dobu slabsia bezpecnost, tie novsie rocniky su na tom lepsie. Nemaju uz ten, podla vela ludi, emotivny vzhlad ale stale lepsie ako niektori europski superi.
Co sa tyka Almery, tak klasika je vcelku v pohode, ak by si chcel troska sportove zazitky, tak 1.6SR, ale tych je malo. GTI nebrat, 2liter si dokaze co to cucnut a to by bolo asi o dost drahsie. V tej cene by vyslo len stare Sunny GTi, lahsie, zabavnejsie ale takmer vsetky v katastrofalnom stave.
Osobne mam odjazdene nejake stovky km s vacsou sestrou, Primerou (P11C), Taliansko a spat a to bolo dost zle. Riadenie sprostredkovavalo informacie o vozovke ako mrtvy kon posielajuci lubostny list telegramom. Almera nastastie nie je tak preposilovana, imho pekne a kvalitne spracovane auto.
Skus este pozriet Toyotu Corollu, mam ich odjazdenych asi 4 a to bolo velmi pohodlneho jazdenie, aj na dlhe cesty. Pred faceliftom boli troska skaradsie, po facelifte mac~ bedr (niekedy v polovici 2000). Je mozne, ze budu kusok drahsie, lebo sa dost ceni ich kvalita spracovania a nizka poruchovost /ale su aj zhumplovane kusky/. Toyota v podstate nedokaze prekvapit, az na Priusa, toho som skoro v prvej zakrute vykotil do pola :D Su to kvalitne spracovane auta, chyba im sice ten kusok sportoveho ducha ako je u Hondy, Nissanu, Hondy, ale nieco za nieco.

//edit: Som rad, ze vynechavas francuzov :D
Prílohy
cicik.jpg
fedorm
Medium Expert
Medium Expert

no nad francuzmy som ani nerozmyslal..nemusim
a auto si nekupujem pre sportovu jazdu alebo take ale pre dopravenie ma tam kam chcem
ta corolla sa mi nepaci skor avensis je celkom schopny.
ale civica a almera sa mi najviac pacia..a smiem vediet co sa ti nepaci na astre?aj to sa mi zda celkom schopne a dobre auto..
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Astra je Opel, to staci. Fakt s tym budes behat stale do servisu pokial nenatrafis na dobry kusok a to zalezi skor od nahody ako od technickeho stavu vozidla. Opel sa nikdy nevyznacoval spolahlivostou.
Corolla nie je najkrajsia, ale je to najlepsie zvozenie v triede :)
Avensis je vyborna volba. Je to vyssia trieda ako Corolla, kvoli rozdielu vo vahe a s tym suvisiacimi silnejsimi motorizaciami pocitaj s vyssou spotrebou, odmenou ti bude slusne spracovane vozidlo, dobre odhlucnene a aj designovo podarene. Ak sa nemylim, tak to nie je cistokrvny japonec, ale bol vyrabany v Britanii. Ale ktore auta su v tejto dobe vyrabane v krajine povodu, ze jo:) Spominam to len v suvislosti s tym, ze nie su az tak precizne spracovane ako keby ho robili krpati na vychode, ale stale lepsie ako europke alternativy. Povodny D4D som spominal, problemy boli len s cerpadlami ak ma pamat neklame. Inak budes menit len spotrebak. Na tvojom mieste idem do novsich kuskov s 1.6VVTi alebo do 1.8 VVTi, maju variabilne casovanie ventilov -> lepsia spotreba ako u starsej motorizacie s objemom 1.6 /to sa tyka aj 1.8/. Imho sa uz zacnes blizit 200tis hranici, pridavas:) Ak si ju teda neprepiskol.
fedorm
Medium Expert
Medium Expert

ved to je to ta cena tej avensis..mam pripravenych 180000,- ale cca tych 30000,- si chcem nechat na pripadne opravy prerabanie a tak..
inak co hovoris na mazdu?

Kód: Vybrať všetko

http://mazda-626.autobazar.eu/card.php?id=351604
alebo vw

Kód: Vybrať všetko

http://volkswagen-bora.autobazar.eu/card.php?id=393104
http://volkswagen-bora.autobazar.eu/card.php?id=367762
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/card.php?id=388300
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mazda je v pohode po kvalitativnej stranke, len ma v hentych starsich autach najsmadnejsie motory zo vsetkych japoncov /vzhladom na objem a vykon/.
Golf a jeho sestra s batohom /Bora/ su OK, ale je to koncern a to sa tu kradne najviac. Ak ti neprekazaju sediny z celonocneho vstavania a kontrolovania, ci ti stoji auto pred domom, tak nie je dovod na obavy. V Golfe sa mozes tvarit, ze si spravil daco pre slovensky hiphop a v Bore, ze mas Passata a si veliky manager /vela ludi to nerozozna/ .. brekekeke
fedorm
Medium Expert
Medium Expert

takze mazda z dovodu velkej spotreby vypadava..o kradnutie sa az tak nebojim mam garaz..tak hiphoper niesom..a co hovoris na tu boru?dobre auto?vyplatilo by sa?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

fedorm napísal:takze mazda z dovodu velkej spotreby vypadava..o kradnutie sa az tak nebojim mam garaz..tak hiphoper niesom..a co hovoris na tu boru?dobre auto?vyplatilo by sa?
nechcem sa vam do toho pliec , ale ja by som Boru nikdy nekupil , je mala, draha , a poznam ludi ktoi ju maju a niesu boh vie ako spokojny , ale je to na tebe.
Napísať odpoveď