Rozmyslate pozitivne alebo negativne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Rozmyslate prevazne...

pozitivne
35
30%
realisticky
54
47%
negativne
26
23%

Celkom hlasov: 115

Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

snazim sa mysliet neutralne ale nie vzdy sa dari..
/edit:niekedy ma popadne taka nalada ze no zbohom....napr ze preco mam taku smolu pri stretavani holiek apod...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vacsinou negativne, v mnohych pripadoch aj plati negativne=realne :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nuz po tom co mi zivot neraz podrazil nohy uz neustale myslim len nato ako si nabuduce nerozbit koleno. Holt, defekt :roll:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no minimalne posledne dva mesiace pozitivne..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mne obe moznosti aj optimizmus aj pesimizmus pripadaju extremne, ja osobne sa snazim rozmyslat nejako stredne - realisticky.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

pridal som hore hlasovanie :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Kedysi davnejsie som bol pesimista takmer vo vsetkom. To s aposledny asi rok zmenilo, no nie som ani optimistom teraz. Skor, teraz ked ma caka nejaka ta zivotna situacia, nad ktorou by som pred istou dobou neustale premyslal, ako dopadne, co ked dobre, co ked zle, tak sa tym nezaoberam a hodnotim to cele az potom co sa to udeje. A vcelku mi tento novy zivotny pristup vyhovuje.
LSDr.J.Behm
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa LSDr.J.Behm »

Bežne myslím negatívne...aj keď niektorí to už označili aj ako zmysel pre realitu alebo triezvosť...ale keď sa vyskytnú problémy, mávam lepšiu náladu a myslím optimisticky...hm, zvláštne.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

porozmýšlam, čo všetko sa môže stať, ako to asi bude prebiehať... a aké to bude potom.... možno to nie je dobré, čo sa týka nejakého vzťahu, pokúšam sa takto už nemyslieť, ale nedá mi to...
Marion
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marion »

realisticky az negativne. a ked mi niekto povie,ze by som mala mysliet pozitivne a byt optimista,tak si vzdy poviem,ze optimista stale caka,ze vsetko dopadne ok. ak to dopadne ok,tak nie je vobec milo prekvapeny,lebo to cakal a ak sa to poondi,tak je este aj sklamany. ale ja ako pesimistka,cakam,ze veci dopadnu zle. ak tak aj dopadnu,tak nic sa nedeje,lebo som to cakala a ak dopadnu dobre,tak som milo prekvapena.
no ale v niektorych veciach myslim pozitivne,lebo to keby som staaale len negativne myslela,ta to uz kde by som bola???
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ja som realista, aj ked si to uvedomim až moc neskoro(dovtedy som skor romantik :D), ked už niečo povim:)............ tak tak a nekedy mam skoro negativne myslenie
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

skvor realne ... treba sa uvedomit klady aj zapory, a treba si dobre uvedomit tie zapory :) ... aby potom nebolo velke sklamanie
Kazdopadne asi u vecsiny je to vyvazene, lebo naco by potom isiel do vztahu keby mal z neho iba depky a videl same negativa ....
Vztahy su predsa na to aby sprijemnili zivot, no nie
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

ja uz radsej ani neuvazujem .. lebo ked zacnem nad tym dumat co, ako, kedy, ... , tak to vzdy dopadne tak ze nikdy, nikdy a nikdy ..

tak radsej uz neuvazujem :) necham to na tu chvilu co pride
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Môj názor, je že človek by nemal myslieť ani pozitívne, ale zas ani negatívne....
Proste by mal myslieť realisticky a mal by premýšľať reálne o tom čo má prísť resp. o tom čo che aby prišlo...človek musí vziať reálne do úvahy na čo vlastne má a čo môže dosiahnuť :-)
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Hm snažím sa myslieť realisticky... A negatívne myslenie môže určite ovplyvniť situáciu - mám kamošku vo vzťahoch je vždy nerozhodná, nechce sa ozvať a myslí negatívne a zatiaľ za tie 4 roky čo ju poznám jej nevyšiel ani 1 vzťah...
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

vzdy len pozitivne ... okrem vstahou.. :)
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

co sa mna týka, tak som myslievala negativne, ale to sa uz zmenila odkedy myslim pozitivne, hned je svet krajsi a dari sa. Napr: ked si poviem ze som spravila skusku tak ked pride na skusku tak ja som ju fakt spravila, mozno sa smejete ale je to fakt, samozrejme ale ze sa treba ucit, ale mozte to trochu podpichnut.... podla mna negativne myslenie vyrazne ovplyvnuje nas zivot. Treba to len vyskusat za to nic nedate, bud to bude lepsie alebo sa vratite na staru kolaj 8) .... prajem vela stastia v pozitivnom mysleni :) 8)
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Skor negativne. Ale je to prirodzene labilne podla veku, sebavedomia, zdravia, viery, latok v tele (mozgu) atd. Takze verim, ze zmena moze nadobudnut aj dost silnu zmenu uhla vnimania zivota ci celkovo chodu myslienok podla mnohych faktorov. Sam som bol optimista, a slo to celkom fajn :) , ale niekedy ma clovek vyraznejsi "prestup" a konvertuje aj v osobnostnych charakteristikach ako je celkove "rozmyslanie". To je niekedy zial, niekedy nastastie sucast zivota.
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Zalezi to od mojho momentalneho psychyckeho rozpolozenia ale co sa tyka lasky a vztahov tak zacinam byt pesimista :roll: :( .... ale inac sa snazim byt realista i ked sa mi to vacsinou nedari
Salamien
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Salamien »

Hm kedysi som bol velky optimista a to celkovo, darilo sa mi atd. dnes je to uz ine ale teraz sa snazim ako tak znova zacat mysliet pozitivne.
Napísať odpoveď