Rozmyslate pozitivne alebo negativne?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Kedysi davnejsie som bol pesimista takmer vo vsetkom. To s aposledny asi rok zmenilo, no nie som ani optimistom teraz. Skor, teraz ked ma caka nejaka ta zivotna situacia, nad ktorou by som pred istou dobou neustale premyslal, ako dopadne, co ked dobre, co ked zle, tak sa tym nezaoberam a hodnotim to cele az potom co sa to udeje. A vcelku mi tento novy zivotny pristup vyhovuje.
-
LSDr.J.Behm
Light Expert
-
Marion
Novice
realisticky az negativne. a ked mi niekto povie,ze by som mala mysliet pozitivne a byt optimista,tak si vzdy poviem,ze optimista stale caka,ze vsetko dopadne ok. ak to dopadne ok,tak nie je vobec milo prekvapeny,lebo to cakal a ak sa to poondi,tak je este aj sklamany. ale ja ako pesimistka,cakam,ze veci dopadnu zle. ak tak aj dopadnu,tak nic sa nedeje,lebo som to cakala a ak dopadnu dobre,tak som milo prekvapena.
no ale v niektorych veciach myslim pozitivne,lebo to keby som staaale len negativne myslela,ta to uz kde by som bola???
no ale v niektorych veciach myslim pozitivne,lebo to keby som staaale len negativne myslela,ta to uz kde by som bola???
-
agy
Medium Expert
skvor realne ... treba sa uvedomit klady aj zapory, a treba si dobre uvedomit tie zapory
... aby potom nebolo velke sklamanie
Kazdopadne asi u vecsiny je to vyvazene, lebo naco by potom isiel do vztahu keby mal z neho iba depky a videl same negativa ....
Vztahy su predsa na to aby sprijemnili zivot, no nie
Kazdopadne asi u vecsiny je to vyvazene, lebo naco by potom isiel do vztahu keby mal z neho iba depky a videl same negativa ....
Vztahy su predsa na to aby sprijemnili zivot, no nie
co sa mna týka, tak som myslievala negativne, ale to sa uz zmenila odkedy myslim pozitivne, hned je svet krajsi a dari sa. Napr: ked si poviem ze som spravila skusku tak ked pride na skusku tak ja som ju fakt spravila, mozno sa smejete ale je to fakt, samozrejme ale ze sa treba ucit, ale mozte to trochu podpichnut.... podla mna negativne myslenie vyrazne ovplyvnuje nas zivot. Treba to len vyskusat za to nic nedate, bud to bude lepsie alebo sa vratite na staru kolaj
.... prajem vela stastia v pozitivnom mysleni

Skor negativne. Ale je to prirodzene labilne podla veku, sebavedomia, zdravia, viery, latok v tele (mozgu) atd. Takze verim, ze zmena moze nadobudnut aj dost silnu zmenu uhla vnimania zivota ci celkovo chodu myslienok podla mnohych faktorov. Sam som bol optimista, a slo to celkom fajn
, ale niekedy ma clovek vyraznejsi "prestup" a konvertuje aj v osobnostnych charakteristikach ako je celkove "rozmyslanie". To je niekedy zial, niekedy nastastie sucast zivota.