ze by nepodporoval OPENGL ?Gajdy napísal:CHCEl by som sa vás opýtať či niekto neviete že prečo mi nejde cs. 1.6 ked mám vistu je na to niečo??? mám non steam a nejde mi csko napíše že program hl. prestal pracovať a vyhodí ma preinštalujem csko a zase ma vyhodí....
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
zobrazenie mozes dat aj cl_showfps 1
navod na viac FPS:
navod na viac FPS:
Kód: Vybrať všetko
http://www.bside.sk/index.php?page=Zv%FD%9Aen%EDFPSna100Zobrazovanie FPS
čafte, xcel by som sa spýtať či niekto z vás newie, ako sa dáva takéto zobrazovanie FPS údajov.
Lebo po príkaze do konzoly net_graph 1/2/3 sa mi zobrazí také, ktoré sa strašne rýchlo prelína a nie je z neho moc dobre vidieť.
Tak sa chcem spýtať, či nepoznáte príkaz resp. dačo, čo by mi pomohlo vytvoriť takého zobrazenie FPS poprípade aj iné, len nie také, ktoré sa zobrazuje po net_graph. thx moc. prikladám ss, čeknite ho. 
Re: Zobrazovanie FPS
net_graphos 1,2,3nOx1us napísal:čafte, xcel by som sa spýtať či niekto z vás newie, ako sa dáva takéto zobrazovanie FPS údajov.Lebo po príkaze do konzoly net_graph 1/2/3 sa mi zobrazí také, ktoré sa strašne rýchlo prelína a nie je z neho moc dobre vidieť.
Tak sa chcem spýtať, či nepoznáte príkaz resp. dačo, čo by mi pomohlo vytvoriť takého zobrazenie FPS poprípade aj iné, len nie také, ktoré sa zobrazuje po net_graph. thx moc. prikladám ss, čeknite ho.
ja pisem net_graphos 1,2.3 nie net_graph !Blade.m napísal:však tam písal, že to net_graph 1/2/3 nie lebo, že sa to strašne prelína a neni potom dobre vidno, že koľko je fps nejaký taký príkaz by chcelo cez čo to je dobre vidieť
.....bubo12342
stiahni si patch V23b,a nainstaluj ho do Cstrike...
-
blazer
Professional
asi myslis net_graphpos nie? a ked nechces aby sa ti to prelinalo s o stavom nabojov ani s casom tak experimentuj s net_graphwidth, net_graphpos a net_graph urcide daj 3SSemteXX napísal:ja pisem net_graphos 1,2.3 nie net_graph !
.....bubo12342
stiahni si patch V23b,a nainstaluj ho do Cstrike...nZ..ked pomohlo K+
-
G0lDiER_
King
daj si konzolu a napis cl_crosshairscale 7000KoCi napísal:heh.. nie zeby to bol nejaky vazny problem, ale prave kvoli nemu uz si nepustam CS .. rad by som totiz hral na nativnom rozliseni monitora, tj 1680*1050, ale ma to jeden hacik - crosshair je neprimerane zvacseny, a to pouzivam SMALL ... pozna niekto na toto riesenie? ak uz uprava v konzole, tak nech to nie je brane ako cheating
.. za tipy a triky vopred dik