vypadavanie internetu T-com (neviem kde je chyba)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Jednoducho zavolaj technikovi ze mas problem ze ta odpaja modem a nech ti poslu technika alebo 2 moznost chod do najblissieho strediska a tam povec nech ti poslu technika kebi nebol bi ten chlap alebo zenska
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

RainbowSix napísal:Jednoducho zavolaj technikovi ze mas problem ze ta odpaja modem a nech ti poslu technika alebo 2 moznost chod do najblissieho strediska a tam povec nech ti poslu technika kebi nebol bi ten chlap alebo zenska
no jasan,musim tam zavolat,predchvilou som zase skusal tie pingy a zas boli stratene(37,48 a pod)...fakam nato,nech to pridu pozret
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

ak ste si objednali net so samoinštalačným balíkom tak ten technik ti tak maximálne premerá linku a dosť... prípadne mu môžeš zaplatiť 1400,- na hodinu a niekto sa ti v tom aj podrobnejšie povŕta..či aj odstráni problém to netuším... takže ten technik ti asi bude na dve veci...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

jedna z moznosti je ze mas zaskrtnute v modeme dial on demand alebo mas priliz kratku dobu nastavenu ze ako dlho ma ostat pripojeny...
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

deblasco napísal:jedna z moznosti je ze mas zaskrtnute v modeme dial on demand alebo mas priliz kratku dobu nastavenu ze ako dlho ma ostat pripojeny...
Aha a kde tieto moznosti najdem?
gabberman
Medium Star
Medium Star

Sippo napísal:ak ste si objednali net so samoinštalačným balíkom tak ten technik ti tak maximálne premerá linku a dosť... prípadne mu môžeš zaplatiť 1400,- na hodinu a niekto sa ti v tom aj podrobnejšie povŕta..či aj odstráni problém to netuším... takže ten technik ti asi bude na dve veci...
no ja som predlzoval zmluvu lebo mi koncila...
...ale budem im tam volat nech niekoho poslu,sak hadam mi to nebude takto robit stale...ked bude chyba v linke tak sa nic neplati.kamarat tak mal tiez nejaky problem a zavolal technika,ten to poriesil a neplatil nic
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Neviem ci ja som taky blby alebo co ale mne to neide . :cry:
Prílohy
Screen.JPG
slovanista
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa slovanista »

Ja mam ten istý problém uz dost dlho...teda odkedy som kupil novy komp...takze reči o USB mozu byt dost pravdivé...
Mne to tiez robí ze sa odpoji a hned sa sam pripojí...a ako ste písali ked stahujem nejaku 300MB vec tak ma to poriadne na.ere...a to USB dvojka to je nejaky soft na to?ci iny otvor v bedni?... som v tom trochu lama poradite mi?pls...
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

Joxxo napísal:Neviem ci ja som taky blby alebo co ale mne to neide . :cry:
len si zabudol dat www.sme.sk
Prílohy
ping.JPG
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

geoge046 napísal:Aha a kde tieto moznosti najdem?
no v routeri na stranke kde zadavas parametre adsl pripojenia ;)
hladaj cokolvek kde je nieco spomenute ako on demand abo podobne ;)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

stratila sa mi jedna paketa :cry: :cry: :cry: co teraz ? :cry:
gabberman
Medium Star
Medium Star

Joxxo napísal:stratila sa mi jedna paketa :cry: :cry: :cry: co teraz ? :cry:
tak mas asi zlu linku,mne sa stratilo viac...na buduci tyzden volam do t-comu nech niekoho poslu
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

zlu linku to znamena zly modem ?kabel ? alebo co ? odporucali by ste mi tiez sa im ozvat ? :roll:
gabberman
Medium Star
Medium Star

Joxxo napísal:zlu linku to znamena zly modem ?kabel ? alebo co ? odporucali by ste mi tiez sa im ozvat ? :roll:
zla linka som myslel to,ze neni chyba u teba...jasna vec,zavolaj im
darkshadow
Novice
Novice

Re: vypadavanie internetu T-com (neviem kde je chyba)

Príspevok od používateľa darkshadow »

geoge046 napísal:Cafte,

mam doma internet od T-comu a stale mi vypadava net. Tak raz plus/mínus raz za hodinu a neviem kde moze byť problem. Overoval som si ci nemaju na centrale problem, a tam je to ze vraj vsetko 100% dobre, a potom uz len povedali ze chyba moze byt v modeme alebo v PC. Tak som si myslel ze to v PC nebude tak som siel reklamovat modem a dali mi náhradný. A stale mi internet vypadava a aj ked je nahradny internet. Takze chyba uz bude len v PC. Neviete co by mohlo podniecovať vypadavanie internetu?

Dik
asi mas taky problem aky sommal aj ja byvam v dedine a vela ludi ma tento internet od t-comu . Vzdycky slapal internet az do veceraq cize od rana siel az do 8 kedy padol a to vsetko bola vyna t-comu najprv ked som im volal a ohlasil ake je to cislo chybi mi povedali ,ze unich je vsetko ok a ,ze mam zly modem .. tak som si pozical od kamarata modem zapojil som ho a takzieaz o 8 vecer byms ...tak mi nakoniec poslali technika ktory zistil ,ze je pretaena siet unas tak znizil rychlost z 2 mb/s na 1,5 mb/s a uz nikto z n asej ddiny tento internet nemoze mat lebo by spadla komplet siet..

takze asi to bude mozno a j vom alebo mas v pc spyware a nato ty odporucam adaware alebo spybot...
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no v PC by to nemalo byt, no ale pockam dokym skonci ta reklamacia na modem... chyba na linke by nemala byt lebo v PING som nikdy paket nestratil... tak neviem v com bude chyba.. nech mi poslu technika a nech si to spravia lebo tento net ma uz vazne dost sere :(
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

T-com prob

Príspevok od používateľa forgottten »

To isté.. net padá, nevysvetliteľné.. a modem šľape v kuse.... keď padne tak bliká kontrolka link.. ináč svieti.. tak možno treba mrknúť na telefónny kábel... Uvidíme, či to pomôže... Vždy si mrknite ak máte modem USB kábel alebo telefónny kábel. Či máte plne funkčný, či modem jednoduche nepadne sám.. a tak
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

podľa mňa budú mať linky v pohode..aj keď vám pošlu technikov... robí to niekomu aj na routery alebo len na tých usb modemoch??? pretože na tých modemoch som počul už veľa chýb no ja osobne mám router a všetko bez problémov....
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No tak volal som s technikom znova, a ze tie Ethernetové modemy Glitel sú poruchové a ze vraj to mam zaniest do T-comu a maju mi aktualizovat firmware ;) ze vraj v tom to bude
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hhhja som im este nevolal sa mi nechce byt dajak bez modemu ... niesol im ho uz niekto ? kolko im to trvalo ?
Napísať odpoveď