vypadavanie internetu T-com (neviem kde je chyba)
-
RainbowSix
Light Professional
no jasan,musim tam zavolat,predchvilou som zase skusal tie pingy a zas boli stratene(37,48 a pod)...fakam nato,nech to pridu pozretRainbowSix napísal:Jednoducho zavolaj technikovi ze mas problem ze ta odpaja modem a nech ti poslu technika alebo 2 moznost chod do najblissieho strediska a tam povec nech ti poslu technika kebi nebol bi ten chlap alebo zenska
no ja som predlzoval zmluvu lebo mi koncila...Sippo napísal:ak ste si objednali net so samoinštalačným balíkom tak ten technik ti tak maximálne premerá linku a dosť... prípadne mu môžeš zaplatiť 1400,- na hodinu a niekto sa ti v tom aj podrobnejšie povŕta..či aj odstráni problém to netuším... takže ten technik ti asi bude na dve veci...
...ale budem im tam volat nech niekoho poslu,sak hadam mi to nebude takto robit stale...ked bude chyba v linke tak sa nic neplati.kamarat tak mal tiez nejaky problem a zavolal technika,ten to poriesil a neplatil nic
-
slovanista
Medium Expert
Ja mam ten istý problém uz dost dlho...teda odkedy som kupil novy komp...takze reči o USB mozu byt dost pravdivé...
Mne to tiez robí ze sa odpoji a hned sa sam pripojí...a ako ste písali ked stahujem nejaku 300MB vec tak ma to poriadne na.ere...a to USB dvojka to je nejaky soft na to?ci iny otvor v bedni?... som v tom trochu lama poradite mi?pls...
Mne to tiez robí ze sa odpoji a hned sa sam pripojí...a ako ste písali ked stahujem nejaku 300MB vec tak ma to poriadne na.ere...a to USB dvojka to je nejaky soft na to?ci iny otvor v bedni?... som v tom trochu lama poradite mi?pls...
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
len si zabudol dat www.sme.skJoxxo napísal:Neviem ci ja som taky blby alebo co ale mne to neide .
-
darkshadow
Novice
Re: vypadavanie internetu T-com (neviem kde je chyba)
asi mas taky problem aky sommal aj ja byvam v dedine a vela ludi ma tento internet od t-comu . Vzdycky slapal internet az do veceraq cize od rana siel az do 8 kedy padol a to vsetko bola vyna t-comu najprv ked som im volal a ohlasil ake je to cislo chybi mi povedali ,ze unich je vsetko ok a ,ze mam zly modem .. tak som si pozical od kamarata modem zapojil som ho a takzieaz o 8 vecer byms ...tak mi nakoniec poslali technika ktory zistil ,ze je pretaena siet unas tak znizil rychlost z 2 mb/s na 1,5 mb/s a uz nikto z n asej ddiny tento internet nemoze mat lebo by spadla komplet siet..geoge046 napísal:Cafte,
mam doma internet od T-comu a stale mi vypadava net. Tak raz plus/mínus raz za hodinu a neviem kde moze byť problem. Overoval som si ci nemaju na centrale problem, a tam je to ze vraj vsetko 100% dobre, a potom uz len povedali ze chyba moze byt v modeme alebo v PC. Tak som si myslel ze to v PC nebude tak som siel reklamovat modem a dali mi náhradný. A stale mi internet vypadava a aj ked je nahradny internet. Takze chyba uz bude len v PC. Neviete co by mohlo podniecovať vypadavanie internetu?
Dik
takze asi to bude mozno a j vom alebo mas v pc spyware a nato ty odporucam adaware alebo spybot...
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
T-com prob
To isté.. net padá, nevysvetliteľné.. a modem šľape v kuse.... keď padne tak bliká kontrolka link.. ináč svieti.. tak možno treba mrknúť na telefónny kábel... Uvidíme, či to pomôže... Vždy si mrknite ak máte modem USB kábel alebo telefónny kábel. Či máte plne funkčný, či modem jednoduche nepadne sám.. a tak